O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LŽE MNĚ I TÉ DRUHÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 leden 2008

 Ahoj Kudlanko, obracím se na tebe, protože už nevím, co mám udělat, jak se zachovat. Mám přítele  tři roky, bydlíme v pronajatém bytě, který bychom chtěli časem odkoupit, a proto si jej hezky zařizujeme, plánujeme do budoucnosti. Pracuji v místě bydliště, ale můj přítel je obchodní zástupce, který jezdí od pondělí do pátku po České republice; má na starosti určité okresy, a často jezdí do okresu Liberce.

 

 

 

     Měla jsem tušení, že tam někoho má, že za nějakou jezdí. Kamarádka mi říkala, že když je někde mimo domov, tak přece nebude platit za penziony nebo hotely, ale má tam milenku, u které přebývá...

 

     Voláme si, každý den několikrát, já ho zkouším volat i večer, ale pokaždé, když to vezme, tak říká, že je v hospodě nebo na pokoji a surfuje po internetu. Ale... je krásný, typ, po kterém každá skočí. A já se bojím, nechci si připustit, že někoho má Tam.

 

     V práci končí kolem druhé hodiny odpoledne, takže určitě nesedí na pokoji a nečte si. Myslím, že asi rok trvá vztah s jednou slečnou. Navíc, ted! jsem našla na poště vzkaz od oné. Nazývala ho "můj miláčku" a psala mu samé důvěrnosti, a že ví, že má přítelkyni, se kterou chodí a spí (ale zároveň i s ní) - navíc jí asi nakukal, že piju, a že se se mnou už před dvěma dny rozešel. Načež ona mu psala, že si konečně mohou plánovat spolu. Ale on se se mnou přeci nerozešel, nerozchází, máme plány na výlety, dovolené, atd.

 

Nevím,

jak se zachovat,

chci být lepší než ona,

chci bojovat o svou lásku.

 

Co mám udělat, poradíš mi?

 

Dáša

 


 

 

ODPOVĚĎ:

 

 

Milá Dášenko,

 

     je mi vždycky tak moc smutno, když čtu něco podobného. Ale - nejen já, čarodějnice, :-))) - ale nikdo na světě ti nepřičaruje lásku druhého, když on sám tě nebude chtít. A i když tě má rád, tak ti nikdo nezaručí, že ti bude věrný...

Takže je jen a jen na tobě, co zvládneš, na co máš nervy. Víš, ona je na to rada několikerá - ovšem, záleží na situaci, ve které jsi: zda jdi holka svobodná, mladá, která má život před sebou, či zda máš doma nějakého toho malého skřítka, zcela bezmocně na tobě a případném věrolomníkovi závislého, nebo zda se jedná o pár v létech, kdy se najednou seriózní otec od rodiny šmahem promění v ozdobu dámských ložnic (alespoň ve své mysli).

 

    Záleží také na tom, co si po případném vítězství od vztahu slibuješ, co případně jsi schopna do budoucna tolerovat a jak dalece jsi odhodlaná "za každou cenu zavírat oči". A nakonec, jak dalece jsi důsledná a jak pevná je tvá vůle a vytrvalost. Nu, nejspíš jsem tímhle měla začít... protože hodně z těch, kterým jsem v podobných případech radila, mi občas říkaly: "Ale to já nezvládnu, to nemůžu, hele, to já dělat nebudu, já chci mít klid... já chci mít klid... hlavně, že se nehádáme před dětmi... On by jinak byl na mě zlej..." Však toho podobného máš tady na Kudlance plno.

 

     Proto - moje osobní doporučení je, poslat onoho pána na příští cesty i s veškerým jeho vybavením. Víš, pokud je pravda, že tě u té druhé pomlouvá, říká jí, že se s tebou rozešel atd., - a to vše ještě za svobodna - tak co myslíš, že bude dejme tomu za 5 - 10 let manželství? Až ty budeš mít třebas mimčo? Sneseš to? Samozřejmě, ještě bys mohla udělat velkou bouřku, zachovat se jako správná dryjáčnice, "taktrochu" mu vyškrábat oči, jet za tou druhou a udělat scénu i jí - pěkně si to o něj rozdat a případně by vám to ještě mohl soudcovat... Nu, a vítězná by si ho odvedla. Ale - vítězství by to ve své podstatě rozhodně nebylo.

 

     Dášo - teď bez legrace: jestli máš možnost si to ověřit, jestli to není žádná hloupost, legrace - atd., tak raději nebojuj. Podle mého názoru (záleží ovšem hlavně na tvém!) nemáš za co bojovat. Bojovat za své budoucí neštěstí a trápení? To opravdu věříš, že ten, kdo se už nyní takhle chová, to s tebou bude do budoucna myslet seriózně? Že je to člověk, kterému máš svěřit svůj budoucí život?

 

d@niela

   

 

 

Komentáře (26)add feed
Co k tomu ještě psát? : NČ
Přečti si, děvče, pár podobnejch článků i s reakcema tady na Kudle. Je jich tady ašaš. Nic novýho ti neřekne nikdo.
PS: Mě tohle znova a znova udivuje až k údivu. Říkám si, jestli je to vůbec možný... Vždyť jsou bezdětní, v tomhle případě dokonce ani sezdáni! Co, a hlavně PROČ, vlastně chce radit??????
únor 01, 2008 07:07
Teda, když to ještě jednou čtu... : NČ
Seber se některý odpoledne, zajeď do Liberce, zavolej tomu svýmu krásnýmu typovi, že´s za nim přijela, jsi v Liberci, a do kterýho hotelu máš za nim jít a i se tam ubytovat na přespání. Třeba tě to pak rozhoupe nebo přímo nakopne!
únor 01, 2008 07:15
... : Los evropský
Jenže to je právě to, že když je člověk mladej, tak má pocit, že s každým takovým vztahem končí život, že už si nenajde nikoho, jako byl tenhle, a když se navíc nějaká holka chce "za každou cenu" vdávat, tak to dokáže zatemnit mysl úplně.
Dášu chápu, ona od nás nechce radu, jak to skončit (to ví určitě nejlépe sama), ale jak v tom pokračovat.
Tipuju, že její myšlenky se při čtení našich příspěvků ubírají následujícím směrem:
- tenhle radí opustit, tenhle taky, tohle radši ani nebudu číst....radí mi někdo zůstat? Nikdo? No jo, říkají to všichni, tak to bude asi pravda...jenže....JÁ HO TAK MOC CHCI?
Trefila jsem se?
Dášo, Daniela je výborný psycholog a její rady jsou potvrzené mnohými zkušenostmi. Líp než ona ti neporadí nikdo.
Kdysi i mě poradila - a dobře!
Kopni ho do zadku, poplač si, opij se, prober to s kamarádkou, mámou...atp. a pak začni hledat otce svých dětí. Poznáš ho snadno - od začátku se bude projevovat úplně jinak.
Hodně štěstí!
Los
únor 01, 2008 07:46
Nevěrnej, ale krásnej... : mamča
Cesťák, co má na každý štaci milenku. To fakt není nic pro holku, která se chystá koupit byt, vyzdobit hnízdečko a založit rodinu.
Jak je možný, že dnešní mladý, krásný, vzdělaný holky maj tak málo sebevědomí, že dovolí takovýmu hajzlíkovi, aby si z ní dělal srandičky ?
Jen proto, že "je krásný, typ, po kterém každá skočí" ?
únor 01, 2008 07:49
... : Los evropský
Jo a ještě z tvého dotazu cítím obavu o váš společný byt, který si hezky zařizujete. K tomu mám taky jedno doporučení: i kdybys tam měla nechat všechno, jak to stojí a leží, tak toho nelituj. Žádná kredenc, ani almara, cetky ani tretky ba ani vyřezávaná truhlice:-) za zničený život nestojí.
Nyní bys bojovala jen o svou lásku. Kdybys měla mimino, budeš bojovat ještě i o něj.
únor 01, 2008 07:52
Ach jo, : Eva
zase další, kupodivu masově rozšířený model boje o "mladého krásného,ambiciózního, úspěšného a lecčehos schopného obchodního zástupce" Tak lze zvítězit, ale je to vítězství Pyrhy!

únor 01, 2008 08:43
NČ : skaz
Tady by mi sedlo to tvoje svatá prostato. smilies/cheesy.gif
únor 01, 2008 08:49
Evi :) : Kamila
to je pěkná telepatie, už při čtení článku jsem si přesně říkala, že by to bylo vítězství Pyrhy, přesně jako ty (ne Pyrhovo vítězství, nýbrž tento krásný cimrmanovský výraz smilies/smiley.gif)))
únor 01, 2008 10:05
:O) : Lenka*
Já bych sem uveřejňovala fotky těch nevěrníků smilies/grin.gif

únor 01, 2008 10:52
Lenko, : NČ
nevadí, že mám fotku jen svejch starejch kolen?
únor 01, 2008 11:05
Kamilko, mám taky radost, : Eva
ale pozor na tu telepatii, musíme říci, že jsme se "možná ocitly, na chvíli, ve stejném myšlenkovém poli" smilies/wink.gif
To už část exaktní vědy zná a nepopírá smilies/wink.gif

Jinak, je mi ten biologicky založený boj o nejlepšího samce a budoucího otce úplně srozumitelný, ale jen ten "ideál" by to chtělo, aspoň v pudu sebezáchovy, zrekonstruovat.
únor 01, 2008 11:10
NiČí, nejsem sice Lenka, : Eva
ale v tom musíš mít dávno jasno, že fotka Tvých pěkných starých a skromných kolen je žádána MAXIMÁLNĚ A OPAKOVANĚ A VŠEMI a jsi to Ty, kdo "furt s kolenama jen a jen obíhá dvorky! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 01, 2008 11:20
:O))) : Lenka*
NČ naopak. Tvoje kolena jsou nejúžasnější a nejneokoukatelnější ze všech. Vždycky se u nich dobře pobavím. smilies/grin.gif
únor 01, 2008 11:43
Sem doufal, že už dááávno zmizely v kudlím propadlišti :-( : NČ
.
únor 01, 2008 12:24
dala bych od toho ruce : Inka
rychle pryč, když už takhle začíná, tak bych ho s láskou přenechla té druhé, ať si to užije, chlapů je plnej svět a lepších.
únor 01, 2008 13:03
Jo Inuš. Zlatý slova! Ale zas až tak moc nás nejni.... : NČ
.
únor 01, 2008 13:39
Danielka to vystihla : Sipik
Nechaj ho, znie to kruto a urcite Ta to bude strasne boliet, ale "utikej dokud je cas"... Mne tiez Danielka velmi pomohla, podrzala ma psychicky ked som nevedela co robit a to som bola presne s takym chrapunom ako je ten Tvoj tehotna. Teraz som slobodna mamina a po prekonanej tazkej krize mozem skonstatovat, ze som bohovsky rada, ze ho nemam na krku... chce to len cas a nadhlad. Drz sa
únor 01, 2008 22:12
jakýpak utíkej- : Alena Puntíkovaná
vyraž s ním dveře. Byt je nájemní, tudíž nikomu z vás dvou nepatří, manželé nejste. Tak vyměň zámek a sbal mu věci. Ať se nastěhuje k té kočičce do Liberce - nebo k nějaké jiné. Obrečíš to, ale uleví se ti.
únor 02, 2008 03:17
Alena T. : mamča
Ctím Tvou zkušenost.
Moje kamarádka takhle vypakovala nevěrného manžela. Ve chvíli, kdy zjistila že z ní už půl roku dělá vola, a místo přesčasů v práci (jak jí tvrdil) si užívá s mlaďounkou milenkou. (Samozřejmě, že ona se to dozvěděla jako poslední). Tak dokud byla tak hezky do běla rozžhavená, sbalila mu svršky-spodky, přihodila do kufru i špinavé prádlo a sebrala ze šňůry i to zrovna mokré, a se dvěma kufry zazvonila u milenky. Když jí otevřela, tak jí strčila do dveří ty dva kuférky se slovy : Tak tady ho máte komplet. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Doma pak vyměnila zámky, a hbitě sepsala rozvodové papíry.
Né, že by to pak neobrečela, ale aspoň navenek neztratila tvář.
únor 02, 2008 10:08
to mamča - no uznej, : Alena Puntíkovaná
kam jako by se teď , chudnka, stěhovala a kde by co sháněla - kdyby hrdě se vztyčenou hlavou odkráčela. Ona nic nezavinila, tak proč by měla spát pod mostem. Takhle si může v poklidu budovat své hnízdečko - a ona se zajisté někdo další najde. A dokud on bude v šoku, tak by měla zaběhnoutt za majitelem bytu a hbitě partnera odhlásit, aby za něj nemusela platit poplatky. Tím, že se nevěrného frajera zbaví, zbaví se i spousty práce. Například vyvařování, žehlení, úklidu jeho bince, zbaví se ale především buzerace - neboť nevěrní muži se především vyznačují tím, že hledají na své stávající partnerce vši a snaží se snížit její sebevědomí. To jako, aby ona byla přesvědčená, že má doma anděla nebeskýho okterého se všichni rvou a že ona může být šťastná, že se tento občas staví doma. Tohle jsem zažila na vlastní kůži a vím o čem mluvím.
únor 02, 2008 10:31
Alena T. : mamča
Jo, ta moje kamarádka taky přišla na to, že odchodem manžela z čtyřčlenné rodiny ubylo prádla a vaření, nikoli o jednu čtvrtinu, jak by očekávala, ale o celou polovinu. Ubylo jí mj. žehlení sedmi košil týdně, kdy se snažila, aby byl miláček jak ze škatulky. Jo, byl napomádovanej fešák, ale pro jinou.
únor 02, 2008 20:56
mamco : layla
na to zbaleni veci a dovezeni milence jsem myslela po precteni clanku. smilies/grin.gif Asi jsi to tu uz zminovala. Daso,nevim,na co cekas,par hodne dobrych typu tady mas....
únor 02, 2008 23:07
... : layla
oprava - tipu
únor 02, 2008 23:08
Jak : HF
to dopadlo? Vyrazilas ho?
září 06, 2008 22:47
Můj příběh? : Gledis
Jsem v podobné situaci. Žiji s přítelem v našem společném domě a máme roční dceru. Před rokem jsem začla něco tušit.......choval se jako nevěrník, dokonce žádný sex se mnou.S malou nepomáhal....byla jsem sama a opuštěná. Několikrát i s nemocným dítětem.Jen samé lži....a lži a výmluvy. Poprvé to prasklo před třemi měsíci.Sliboval, brečel, omlouval se, miluje nás, chce být s náma......vydržel 3 týdny.
Začla jsem opět něco tušit......dokonce mě omylem-nevědomky vytočil,když byl s ní. Slyšela jsem je oba v intimní chvilce. Zapřel to......nestalo se to, už magořím, vymýšlím si své fikce. Dokonce mě částečně přesvědčil,že jsem měla slyšiny.
Pak jsem přijela nečekaně domů.....všechny moje i dcery věci schované a zamčené v jejím pokoji. Chyběly fotky, kosmetika,postýlka,kočárek, hračky. Uklidil byt.....před milenkou.
Měla jsem na ni kontakt, sešly jsme se. Netušila,že je ještě s náma. Balamutil jí i mě......
Nevěděla jsem dlouho co dál.......myslím,že teď už vím.
Pryč od něj
září 17, 2008 15:41
Možné řešení : Phenix
Byla jsem v podobné situaci. Byl se mnou a svojí přítelkyní. Nejdřív jsem to netušila, ale pak mi začali docházet různé věci. Pak mě ona kontaktovala. V kontaktu jsme do současné doby. Zjistili jsme, že měl dvě paralelní domácnosti. Obě nás má rád, ale oběma lhal. Nakonec jsme se domluvili a vyjasnili si vše, co nás obě trápilo. Před 14 dny se ona odstěhovala a já s ním skončila. Není lehké si s tou "druhou" promluvit, ale mě to pomohlo a jí asi taky. Došlo mi, že někoho takového nechci a nebudu s ním. Vím, že ona na mě byla moc naštvaná, ale když zjistila jak to je, došlo jí, že jsme na tom byli úplně stejně. Jestli na to máš, tohle je jedna z možností.
prosinec 04, 2010 09:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]