O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ODPUSTIT NEBO OPUSTIT? PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 srpen 2016
Milá Danielo, chtěla bych znát váš názor. Před pěti měsíci mě podvedl přítel, bohužel bylo to pro oba velmi trapné a nepříjemné, protože jsem ho přistihla skoro inflagrati. Téměř jsem se nepoznávala, jak jsem řádila. Snažil se mi to hned na místě vysvětlit, ale spíš svalováním viny na mě! No, dalším jeho pokusům o vysvětlování jsem už šanci nedala. Rozešli jsme se.

 

 

 

 

 

 

     On se mě pak snažil spíš vyhýbat. Vím, že to byl z jeho strany asi spíš jen úlet, protože zůstal sám. Po rozchodu jsme spolu nebyli schopni vůbec nijak komunikovat, ani jsme si nevypořádali naše věci. Asi po třech měsících jsem ho o jednu svoji věc požádala,protože jsem ji nutně potřebovala. Udělal mi šílenou scénu; a místo aby řešil jen předání té věci, tak na mě ječel, že už se mnou nechce mít nic společnýho a šokoval mě, když řekl, že přeci nemůže za to, že se mu postavil ...

 

     Řekla jsem mu, že se tedy zařídím jinak, že mi  to za ty nervy s ním nestojí a ať si tedy ty věci nechá. Druhý den mi volal,nevzala jsem to, ale věci mi nechal u sousedů.


    Teď, po 5ti měsících, jsme začali trochu komunikovat, a on ve společnosti začal připomínat přede mnou naše společné zážitky atd. Přestože jsem si řekla, že pokud se s ním začnu bavit, nebude to už o jeho nevěře, tak hned náš první rozhovor tam samozřejmě sklouznul. On brečel, že předtím si neuvědomoval nebo spíš nechápal, že mi ublížil, teď prý ví, jak mi strašně ublížil, že mě má pořád rád.

 

    Já jeho bohužel taky, i když to už není jako dřív. Prostě jsem nějak ztratila o něm iluze, které jsem předtím měla, přestala jsem ho tak obdivovat jako předtím, je pro mě tak nějak obyčejnější. Co nechápu je, že přestože lituje toho, že mi ublížil, lituje podle jeho vyjádření (nebo jak jsem to pochopila) nejvíc toho, že jsem na to přišla. Je to normální myšlení chlapa?

 

    Co si o tom myslíte?

 

Děkuji za odpověď,

JITKA

 

O D P O V Ě Ď : 

 

 

Milá Jituško,

  

      v tomhle jsou chlapi jak malé děti :-))). Pochopitelně - kdyby to prošlo, a on si trošku užil bokem a ty jsi na to nepřišla, tak by to - podle něj - bylo všechno OK... Jak říkám, jak malej kluk... Jenže - pokud bys to udělala ty, tak nevím nevím, jak by to bral!

 

       Hele, musíš se rozhodnout, jak moc je jinak dobrej. Víš, zkus ho hodnotit tak, jako kdyby se nejednalo o tvého partnera, ale o zcela cizího.  Takže si třebas napiš na kus papíru něco jako kdybys měla o něm psát "posudek". Tzn.  např.: jak je spolehlivej, jestli mu můžeš v běžných věcech věřit - dejme tomu, že jste domluveni na šestou, tak jestli nepřijde normálka až kolem osmé... Nebo - jestli moc neutrácí, zda umí šetřit... Jak se chová ke svým rodičům, jak ke tvým... Jak se chová ve společnosti k ostatním lidem... Zda je to tvor "úklidnej" nebo bordelář... Zda ti doma pomáhal, nebo to nechal všechno na tobě....  jak se chová k ostatním ženským, zda vypadá "lehce sveditelnej"... atd. atd. - prostě, na všechno, co si jen vzpomeneš.

 

       A pak se soustřeď na takové ty "důležité" věci, jako kdysi např. v jednom vtipu říkal myslím Werich: má žena rozhoduje o drobnostech - jako je co nakoupíme, kam pojedeme na dovolenou, kde budeme a za kolik bydlet, a já o těch velkých věcech - jako je např. náš vztah ke Kuvajtu, situaci ohledně oteplování země.... atd.

 

       Prostě se snaž si ho pořádně prokádrovat. A uvědomit si, co pro tebe znamená - tím pádem se sama od sebe dozvíš, zda mu ten úlet můžeš odpustit, nebo zda hrozí, že ho bude opakovat...

 

       Když tak se ještě ozvi,

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : Sandra
Já bych se na to vykašlala. To,že ulítne je jedna věc,to, že se u toho nechá (debil) nachytat je věc druhá a to, že není schopen žádné sebereflexe, za jeho úlet můžeš ty a kdybys na to nepřišla, tak by to podle něj bylo v cajku, je věc třetí. To poslední by mi vadilo nejvíc, protože pokud si nedokáže připustit chybu, tak jaká je naděje, že se mu při nejbližší příležitosti nepostaví zase?
Nevím, no, máš to zapotřebí?
srpen 02, 2016 20:51
vrátit se? : šídlo
V článku nevidím nic o tom, že by se k němu chtěla vrátit..jen se ptá jestli je tenhle způsob uvažování normální. Milá Jitko, je a není. Je to normální myšlení u určité skupiny mužů - ale ne u všech mužů. Skupina mužů, kteří uvažují výše uvedeným způsobem, se vyznačuje majetnickým vnímáním ženy - nevnímají ji jako rovnocenného partnera, ale jako někoho, kdo jim patří, kdo uspokokuje jejich potřeby. A proto ta reakce - tím, žes ho opustila, jsi mu sebrala kus jeho vlastnictví, a on lituje toho, proč o to přišel.
srpen 02, 2016 20:58
Jeho to baví, tebe to nebaví,kašli na něj! : *deeres*


srpen 02, 2016 21:50
..... : Nona
Odpustit a občas se nechat pozvat na kafe. Pokecat si můžete, ne?
srpen 02, 2016 21:57
Odpustit a nechat byt : Bari z Calgary
Takovych jeste bude...
srpen 02, 2016 22:14
Souhlas : Lenka1
nejvíc se ztotožňuju se šídlem.

Na nevěru mám trochu jiný názor než většina ženských (teď nemyslím jen Kudlanky), ale nedala bych to jeho uražený, infantilní, hysterický chování po provalení. Ještě by se to dalo pochopit (i když s potížema), kdyby se jednalo o tvoji nevěru. Ale takováhle reakce po provalení jeho vlastní. Uraženej spratek, kterej se zachoval podle hesla "nejlepší obrana je útok."


Tohle fakt normální není.
srpen 03, 2016 08:46
Pán přemýšlí pinďourem : vlk
Pokus pána převychovat padne. Postaví příště. Pakliže plánuješ pohodu, popřípadě početí, pána pošli plnou parou pryč. Panáček potřebuje pipinu pod pantoflem, po ní pyskovat, podat papání, popřípadě podržet.
Pitomec!
srpen 03, 2016 09:26
vlku - velice vynikající! : d@niela
já vím, že to sem nepatří, ale neodolala jsem:

Velmi Vydařený Vánoční Večer
Venku vane vítr, ve vyzdobených vilkách voní vykynutá vánočka. Věra vlídně volá: „Viléme, vařim vodu!" Vilém, vyndavající vánoční větvičky, vstal, vzal voprýskaný veleucháč, vsypal Velvet, vystartoval. Vyrazil Věře varnou vaničku, vařící voda vycákla, vopařila Viléma, Vilém vyjekl. „Vole!“ vyklouzlo Věře. „Výbornej večer!“ vykřikl vyděšeně Vilém, vzápětí Věrce vynadal: „Važ vyjadřování!" "Vochlaď vopařeninu!" volá Věrka. "Vim."
Vilém vystrkuje vopařeninu ven, vyje. „Večeře!" volá Věrka. Vomrzlý Vilém vyskočil. „Výborný,“ výjimečně vychvaluje Věrčino vaření. Vážně vydařený večer - Vilém však vbrzku vyklopil Vánoční večeři ven. Vztekle vykřikl. Vytočená Věra Vilémovi vlepila velefacku.
Vánoční večer vrcholí, vypili vaječňák, vyčerpaně vodpadli.

srpen 03, 2016 10:46
vlk a danielka...... : doktor
Oběma gratuluji,fakt dobré.....ahojky.....!!!!!!!!!!!!!!!
srpen 04, 2016 14:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]