O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TEST OTCOVSTVÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 leden 2016

Dobrý den paní Danielo. Potřeboval bych poradit. Od února 2015 jsem tři měsíce chodil (samozřejmě i spal) s bývalou přítelkyní. Jelikož naše cesty směřovaly každá jinam tak náš vztah skončil rozchodem. Jako každý jiný jsem se jí před prvním společným sexem ptal na antikoncepci. Odpověděla, že chodí k lékařce pravidelně na injekce, jelikož nemůže brát hormonální antikoncepci a prý, že se ale vůbec nemusím bát.

 

 

 

 

 

Během našeho vztahu dostala i 2x menstruaci. Ovšem zhruba měsíc po našem rozchodu mi poslala SMS, že se mnou nejspíš čeká dítě. Po mém dotazu, jak je to možný, když chodíš na injekce, odpověděla, že se její doktorka přestěhovala a že jí zapomněla zavolat a spousta takovýchto vyhýbacích řečí.

 

Na interupci samozřejmě nešla. Já se později z doslechu a nakonec i od ní samotné dověděl, že po našem rozchodu spala i s někým jiným, ale že podle datum to stejně vychází na mě. Chtěl jsem to s ní zkusit znovu, ale po týdením rozmyšlení mi sdělila, že budeme pouze kamarádi. A že „se zařídí“.

 

Už si zjišťuji, jak to je s testy otcovství, ale spíš by mě zajímalo, kdo komu musí dokazovat, že on je ten pravý otec? Samozřejmě že po mě bude chtít vyživné.

Má otázka tedy zní takto: Jaké mám podniknout kroky, abych se dověděl, jestli jsem otec, protože jen tak bych se do rodného listu zapsat nenechal. Ona už mi dala vědět, že to se to bude muset řešit soudně, a zatím jsem to dítě, je to holčička, ani neviděl.

 

Předem děkuji za odpověď,
                                    BOREK

 

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

 

Milý Borku,

 

        holt risk je někdy zisk, někdy ztráta... Neslyšel jsi nikdo o tom přísloví, že je lepší mít pásek i kšandy? No nic, třeba se na to zeptej někoho staršího :-))) Ale teď k věci: Pokud dojde - jako že asi ano - k soudu, tak  ten zpravidla nejprve nařídí krevní testy, které jsou levnější a mohou tě vyloučit jako otce dítěte. Pokud tě ale testy podle krevních skupin určí jako možného otce, přistoupí se k testům DNA. Ty se pohybují okolo 5000,-Kč. Tyto testy mohou být provedeny kdykoliv po narození dítěte

 

       A ještě něco: okamžikem narození dítěte oběma rodičům vzniká vyživovací povinnost vůči dítěti, která trvá až do doby, dokud dítě není schopno samo se živit. Kromě toho, protože ona je svobodná matka, by jí vznikl nárok požadovat příspěvek na její výživu po dobu 2 let a na úhradu nákladů spojených s těhotenstvím a slehnutím. No - a pak už začnou alimenty...

 

 

       Když tak dej ještě vědět...

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (12)add feed
To snad ne. : Pepa
Předpokládám, že Borek je finančně dobře zaopatřen. Odtud může foukat falešný vítr, ze strany jeho ex milé. Díky levnému zjištění otcovství "přemýšlivým" ženám téměř odzvonilo. Tvrdí se, že každé 4 dítě je nemanželské. Ženy (některé) si muže pro své dítě pečlivě vybírají. I když jsou vdané. O to je to jednoduší.
Pravdivá rovnice: Krásná žena krásný muž = krásné dítě. (ať mi závidí). Ženy jsou velice vybíravé. Při jednom testu, bylo ženám předloženo 100 fotografií mladých mužů. Světe div se, na otázku s kterým by se vyspaly uspělo jen 20% mladíků. Naopak muži vybrali ze sto fotek vybrali 80 děvčat, s kterými by do toho šli.
Je to holt příroda.

Ale na Kudlance, toto téma není populární. Proč? No, zrada na partnerovi, atd... To my neděláme.

leden 29, 2016 03:28
Ale pochopitelně, : d@niela
když se holka do určitého věku neudá, a ty zatracepené biologické hodiny už dlouho drnčej, tak opravdu hodně z nich řeší situaci tímhle známým a tak blbým způsobem. Prostě dítě "si udělá" a nějaké ty penízky se vždycky najdou. V hodně případech ale ani tak nejde o to výživné, ale "mít dítě!!!".

Takže podle testů se pozná, je-li pachatelem Borek, nebo někdo jiný. Pokud (a v to pevně doufám) je holčička zdravá, tak je určitě maminka šťastná a nebude-li Borek, má šanci ještě na toho dalšího tatínka... :-)

Samozřejmě, že tohle neschvaluju, rozhodně neznám případ, kdy by "uhnaný tatínek" jásal a stal se milujícím manželem a otcem nové rodiny. Ale to nic, máme o jednu hezkou holčičku víc...
leden 29, 2016 08:53
Měl bys být Borku polichocen, : mamča
neboť jsi byl nejspíš vybrán jako "kvalitní genetický materiál pro budoucí potomstvo".
Holčička bude zřejmě hezká a inteligentní, a i když s ní zřejmě nebudeš žít v jedné domácnosti, jako otec (budeš-li určen) se můžeš podílet nejen na její výživě, ale i na její výchově.
Možná až bude větší, že k sobě najdete cestu a budeš za to dítě rád.
Na druhé straně Ti to bude komplikovat nové vážné vztahy, protože už máš na příštích až 26 let závazek.
Ovšem nechtěl-li jsi děti, pak jsi se měl chránit sám a nespoléhat se na partnerku a její tvrzení o antikoncepci. Je sice pohodlné odpovědnost přehodit na ženu, ale pak si zas nestěžuj, že máš povinnost platit výživné.
Prezervativ by určitě vyšel levněji...
leden 29, 2016 12:31
No jo : Lenka1
další trouba, kterej se spolehnul na kecy.

Mimochodem - po vysazení Depo Provery trvá cca půl roku než se tělo rozběhne a vrátí do normálu. Takže ten kec, že vynechala injekci a hned do toho vlítla.....chachacha.

To tříměsíční šu..ní bych ani vztahem nenazývala.
leden 29, 2016 14:19
Ještě : Lenka1
bych k tomu dodala, že to je na stejný úrovni jako "neboj, já si dám pozor". smilies/grin.gif
leden 29, 2016 14:21
Lenka1 : mamča
"další trouba, kterej se spolehnul na kecy"

Malinko bych Tě opravila : Další co si chtěl užít a nehodlal za své činění nést odpovědnost. Mě děsně štve, jak jsou dnešní chlapi prostoduší a kvůli pár chvilkám potěšení zapomínají na ochranu sebe i partnerky. Vždyť co kdyby ta dotyčná, s níž "měl vztah" smilies/cheesy.gif (považ, celééé tři měsíce !) byla třeba HIV pozitivní ? Nebo měla jinou pohlavně přenosnou nemoc ?
To by mu sice nehrozilo placení výživného, ale taky by si s tím užil hromadu starostí.
V dnešní době, kdy jsou všichni informováni už od mateřské školky a prezervativ se učí při sexuální výchově v 6. třídě natahovat na banán nebo nohu od židle.
leden 29, 2016 14:36
Ale : Lenka1
jo, mamčo. Máš pravdu. Já jsem si jenom škodolibě rejpla. Protože takovým to prostě přeju. "Kvalitní genetický materiál" - hahahaha. Možná má pán jiné kvality, ale inteligence a zodpovědnost to zcela jistě nejsou.

A s tím HIV - tak o tom žádná. Děsí mě i to, kolik chlapů š..á na potkání bez gumy kde co, dokonce i v bordelech. A ještě tomu říkají vztah.
leden 29, 2016 18:06
Ještě : Lenka1
by nám borec Borek (hezká hříčka) mohl sdělit, za jak dlouho od seznámení v onom vztahu proběhl první sex, když jediné, co ho zajímalo, jestli dotyčná bere prášky. Aneb "Poznej charakter svého partnera rychle a bez námahy" popř. taky jak to bylo v té kampani proti AIDS "Víš, s kým spíš?"

Ten pitomec může být rád, že to skončilo jenom (!) nechtěným těhotenstvím.
leden 29, 2016 18:15
Do třetice : Lenka1
pro borce - při injekční aplikaci Depo Provery dochází k vymizení menstruace, což je jedna z výhod oproti klasickým práškům, které vyvolávají tzv. falešnou menstruaci.

Ze začátku ještě může být cyklus nepravidelný, ale u drtivé většiny žen se další menzes už nedostaví.

Takže jestli ta tvoje borka měla během vztahu (chm, jsem si znova prskla kafe na klávesnici), menstruaci, a to dokonce 2x, tak žádné injekce nebrala.


leden 29, 2016 18:23
Lenka1 : mamča
Mě zase zaujala Borkova věta :
"Jako každý jiný jsem se jí před prvním společným sexem ptal na antikoncepci."
Jak jako každý jiný ? On na ní stál zástup zájemců ve frontě ?
No tak to pak jó. To je dotaz na místě... smilies/cheesy.gif
leden 29, 2016 20:07
My : Lenka1
jsme ale ošklivý kudlanky, co? smilies/grin.gif

Ani kouska toho pochopení pro toho chudáka nemáme.
leden 29, 2016 20:11
Lenka1 : mamča
No co taky čekat od Kudlanek. že jo ? smilies/grin.gif
Mně je líto především toho dítěte. Máma si upletla dítě s prvním nepozorným chlapem a potencionální otec kouká, jak by se vyhnul povinnosti placení.
Tohle dítě fakt přišlo na svět do "milující rodiny". Máma je asi šťastná že to dítě má, a teď bude bojovat o prachy, aby měla s dcerou z čeho žít.
Divnej svět.
Jsem ráda, že jsem stará, syny mám dospělé a poněkud konzervativní. Napřed se totiž žení s dívkami prověřenými dlouholetým vztahem a až pak zakládají rodinu.
leden 29, 2016 20:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]