O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SÁZKA DO LOTERIE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 září 2015
Mila Danielo, objavila som "modlivku" a iste je to znamenie osudu, lebo prave teraz potrebujem radu ako dalej: Cez internetovu zoznamku som si nasla priatela Slovaka zijuceho vo Francuzsku. Mailujeme si, smskujeme si, telefonujeme a takto sa pomaly spoznavame. Jeste som ho nevidela. Ak sa da hovorit v takomto pripade o laske, je to laska cez Internet.

 

 

 

 

 

      Ja sa teraz chystam za nim do Francuzska a on sa chysta o rok spat na Slovensko. Chce zit so mnou (je to tak, on nakoniec nema ani kde na Slovensku byvat - iba pri mne). Mala by som byt stastna a skakat od radosti, ale .... na mna je to trochu prirychle. Planovat spolocnu buducnost, ked sme sa este nestretli? Nuz mala by som byt stastna spokojna, ale ten "maly skriatok vo mne" mi neda pokoj a stale ma otravuje velmi mudrymi poznamkami typu: nechce Ta len vyuzit?, preco to chlap robi, istotu chcu obycajne baby a nie chlapi? a pod.

 

       Mila Danielo, ak sa da, porad.

 

Dakujem,

HALINA

 

 

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

 

Milá Halinko,

 

      buď za svého "vnitřního skřítečka" vděčná!!! Je to skutečně tvůj velký ochránce!!! Víš, pokud onen neznámý a ještě neviděný přítel chce, abys za ním přijela, prosím, zkus to. Ale uvědom si, že pojedeš za někým, o kom vůbec nic nevíš! Poslal ti už nějaké své fotografie? Víš, co tam dělá? A kde a jak tam přesně bydlí? Uvědom si, že o někom, kde komu přijedeš, ke komu vlastně vejdeš do jeho bytu a života, toho nic moc nevíš!

 

      Nezatracuj ho, ale pořádně prověř. Zkoušej pomalu pomalinku zjišťovat co nejvíc. Snad si vezmi nějakej papír a tam si piš jakýsi „jeho dotazník“: jak se jmenuje, kolik mu je, kde pracuje a jako co, proč tam odjel, jestli má a kde a jaké příbuzné, jaké jsou jeho zájmy a záliby, co umí — resp. jaké má vzdělání, případně vyučení, co dělal tady a co dělá tam – já vím, je toho hodně, ale uvědom si, že zjišťovat si všechno tohle, až bys (teď budu raději ostřejší) byla s ním třeba ve 4. měsíci, by bylo už poněkud pozdě...

 

      Nehledě i na to, že stále ještě přesně nevíš, kdo je opravdu na té druhé straně… Ona Francie zase není tak daleko, ale snad bych volila i to, aby pro ponejprv přijel on za tebou… Jo, a co skype? – to bys ho přeci jen mohla – i když to zase není nějak super kvalitní – vidět „na živo“; Hele, napiš mi, jak pokračuješ...

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Láska přes internet vyšla tak akorát Meg Ryan a Tomu Hanksovi, a to je filmová pohádka. : Myška
Realita bývá jiná. Buď ostražitá a opatrná.
září 09, 2015 06:12
nevím, Halino, : Nona
kolik je Ti let a jak moc na bydlení s chlapem spěcháš..... za mých mladých let spolu mladí dlouho chodili, oťukávali se.... a pak někdy v budoucnu se možná domluvili na společném bydlení. Mnohdy nejdříve jen tak na zkoušku....
Toto je opravdu rychlé, vše inkognito, toho člověka vůbec neznáš.
Přiznám se, že na Tvém místě bych za ním ani do té Francie nejela. Je to riziko!
Já bych toho člověka chtěla nejdříve vidět někde na veřejném místě, samozřejmě bez toho, abych za ním jela tisíce kilometrů....

září 09, 2015 07:43
... : Sandra.
Já bych se tedy do nějakého plánování soužití s člověkem, kterého jsem ještě ani neviděla, rozhodně nehrnula. Myslím, že je spousta věcí, co člověk pozná až při osobním kontaktu- co když si nebudete "vonět"? Nezafunguje určitá chemie, nepřeskočí jiskra? Co když má nějaký defekt, který není vidět ani na fotkách, ani po telefonu, třeba že prská, když mluví, nebo něco takového a bude ti to připadat odpuzující?
Nebo třeba to bude prima- lásku přes internet našli i jiní lidé, než Meg Ryan a Tom Hanks:-) Každopádně bych začla zvolna- pokud se za ním do Francie chystáš, našla bych si tam svoje ubytování. Nespala bych u něj- jednak přeci jen nevíš, co je to za člověka a za druhé když zjistíš, že ti z nějakého důvodu naživo nesedl, bude se ti mnohem lépe zdrhat, než když budeš nakvartýrovaná u něj.... O tom, že se bude stěhovat k tobě bych zatím nemluvila (mluvit přestala)- nech si tam manévrovací prostor, než se opravdu dobře poznáte a budeš si jistá, že tohle je přesně to, co opravdu chceš. (ostatně to, že nemá na Slovensku kde být- to jako znamená co? Že je socka a nemůže si dovolit něco pronajmout? Na to bych si taky dala pozor....)
září 09, 2015 14:45
Viz vejš. : Krakonoš
žádný společný bydlení, ani ve F ani na S. Pěkně jenom procházky na veřejným místě. Všecko, co ti vo sobě navykládá, si vověř (žijeme v informačním století, tak by to neměl bejt problém). Jakmile zjistíš, že ti lže, zdrhej. Jakmile ti na něm bude cokoli nesedět, zdrhej. Riziko je v tomhle případě fakt veliký.
září 09, 2015 15:00
jo, viz vejš, a pokud by šlo o mě, tak : bb.
by se mi takovej chlap, co by mě neznal a už by plánoval nastěhovat se ke mně, okamžitě zhnusil. Normální chlap se chce taky nejdřív minimálně několikrát vidět nablízko, pomilovat se, než začne plánovat sestěhování.
Láska přes internet určitě a klidně jo, ale tohle je podezřelé. Bylo by to podezřelé vždycky, ale v době, kdy se dá přes internet sehnat ubytování, podnájem, pronájem kdekoli odkudkoli, je to na pováženou.
září 10, 2015 01:41
... : deeres
Okamžitě bych ho po takovém návrhu šacovala na vyžírku. A pokud to není tento případ, tak nebude ve vztazích k opačnému pohlaví zcela v pořádku a jde o zoufalce.
září 10, 2015 10:42
Nevidím problém : Espi1
si zabukovat přes net ubytko třeba na víkend v místě jeho bydliště a udělat si malý výlet. Rozhodně bych nejela sama a už vůbec ne k němu.
září 10, 2015 12:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]