O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VE TMĚ JE KAŽDEJ ČERNEJ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 listopad 2007

 Dobrý den, obracim se na Vás s prosbou o pomoc. Již dva roky jsem vdaná, s manželem jsme měli problémy a já shodou okolností potkala někoho, koho jsem již znala. Tak jsem se od manžela odstěhovala a již dva měsíce bydlim jinde; ale stále si nejsem jistá, zda dělám dobře. Manžel mě nejdřív prosil, ať se vrátim, že se vše změní. Nyní spolu ještě občas komunikujeme.

 

 

 

Situace je taková, že on čeká, že se omluvim a budu litovat. Ten druhý člověk mě ale má rád a snaží se mi se vším pomoct a podpořit mě. Kvůli manželoj jsem se odstěhovala do Prahy a nyní mám možnost buď se vrátit k manželoj a omluvit se mu a prosit o odpuštění. A co bude dál nevim, nebo se mám vrátit zpět domů, do Hradce, kde je ten druhý. Mám tedy změnit práci a celý život a začít znovu?

 

      Prosim, můžete mi poradit, který směr je pro mě nejlepší? Předem strašně moc děkuji, protože jsem již zoufalá, trvá to již tři měsíce a už nemám moc sil.

Iva

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Ivuško,

 

     připadá mi, že bys to všechno rozhodování nejraději nechala na kartářce, hodu kostkou nebo "ve které ruce mám černou kuličku"? Ano, věřím ti, že si nevíš rady - jeden ti slibuje hory doly černý les, ale předtím, ty předchozí roky, to asi nebylo tak fajn, aby tě to obrnilo proti svodům ostatních vlčáků; druhý zas tě pentlí o omamuje novotou... Je to všechno zase - na chvilku - jiné... 

 

     Podle všeho jsi bezdětná, jinak bys se asi zmínila. Takže tu nejzávažnější věc můžeme škrtnout. Také asi nebudeš moc stará, tudíž to tvoje manželství je spíš "vejlet, který se nevyvedl, protože pršelo". Alespoň podle toho, co čiší ze tvého e-mailu. Na rozdíl od tvého muže, který vaše manželství bere vážněji a i pokud se nechoval vždy tak, jak by asi měl, má snahu dát vše do pořádku.

 

     Podívej, nikdo to nemůže rozhodnout za tebe - a ani ti nedoporučuju žádný z čarodějných postupů, to je dobré akorát tak do filmů a televizních seriálů. Ve skutečném životě musíš být s tím, kdo bude tolerovat tvoje občasné (menší) průšvihy a ty zas recipročně jemu. Ten nejlepší manžel ti má být hlavně kamarádem, protože v posteli jste jen chvilku... Samozřejmě, že to také hraje velkou roli - ale rozhodně najdeš víc ložnicových sportovců na špičkové úrovni, než chlapů, kteří se za tebe postavějí v nějaké mizerné situaci, kteří tě budou konejšit v průs-švízích, nenechají tě trápit, ale naopak se budou snažit tě rozesmát.

 

     Nevybírej si podle uhrančivého pohledu a slibů, nedej na omračující zážitky - vím, jeto těžké tomu odolat, ale Pretty Woman byl opravdu jen film... :-))).

 

     Doporučuju ti, abys - jestli je to možné - oběma borcům napsala, že si dáváš na pár dnů čas, aby ti zchladla hlava a že se rozhodneš. Nemohla bys zatím být u rodičů nebo u kamarádky? Pak si zpětně v hlavě projeď ty dva manželské roky, co bylo hezké, co ne - a zkus to zhodnotit. Stejně tak toho druhého. Dost možná, že bys - nějak to přeci jen čucháááám... - měla napřed víc dozrát pro opravdu vážný vztah sama...

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (14)add feed
hm : Kamila
svatá prostato, co...
listopad 01, 2007 13:32
no -omluvit : Jasmina
nevim co vam neklapalo a proc a tak zas jedine Ty musis vedet ci aspon citit,zda se je omluvit za co? To si fakt najdi chvilku a prober s chladnou hlavou. Jestlize se nekdo dva roky se mnou furt treba jen hada,kasle na mne takze to dopadne tak ze zvednu kotvy-nemam se jaksi omlouvat za co. Jestli je jen Tvuj manzel takovy hodny,na rukou by Te nosil akorat ze nema tu jiskru a Ty jsi podlehla te strasne vasni,akorat Ti je lito manzela,ze jinak by s nim byl zivot raj,tak proc se neomluvit,kdyz dava druhou sanci? Ale reknu svuj nazor; snad na vyjimky,muzi co prosi aby se jim utecena zena vratila....od tech radeji dal. Sebevedomy muz se neprosi nikoho,ikdyby mel doma o samote mlatit hlavou o zed a vychlastat lahev vodky najednou. Neprosi se,"chces jit s jinym,tak jdi" ackoliv ho to samozrejme muze velmi bolet. To taci,co vycucavaji energii,co se snazi mit navrch,takovi se doprosuji a slibuji ze se to zmeni. Nemyslim si ze by zena 2 roky s nadsenim mlcela a chvalila partnera,kdyby s nim jinak trpela. Urcite se o problemech zminila-zrejmne nebral na vedomi,kaslal na to,mel ji jistou. ted kdyz jista neni najednou prosi.-Nelibi se mi to.
listopad 01, 2007 14:02
udělej to jak to sama cítíš, : Inka
nenech se do ničeho vmanipulovat.
listopad 01, 2007 14:12
kdybych odešla s jiným, : Inka
tak už bych se nevrátila, dovedu si představit to peklo na zemi co budeš prožívat od manžela potom. Asi to chtělo s chladnou hlavou rozmyslet dříve, teď je už trochu pozdě. A myslím, že jen málo chlapů co to zkousnou aniž by Ti pak dávali doma ještě pár let pěknou čočoku za to co jksi udělala.
listopad 01, 2007 14:26
Taky bych se nevracela : Gita
Myslim, ze by ti to manžel dal v budoucnu pekne vyzrat, preci jen urazena jesitnost dovede napachat velke skody. Navic z dopisu mam pocit, ze milujes pritele. Takze by ses sice vratila, ale srdcem a myslenkami bys byla stale u nej. Coz by nebylo fer ani vuci manzelovi, ani vuci priteli, ani vuci tobe samotne.
listopad 01, 2007 14:42
nechci být drsná : Kamila
ale jak jste přišly na to, že by jí to dal vyžrat? Co když je to ten hodnej "bačkora", kterej by jí snes modrý z nebe a právě proto odešla tam, kde je tráva zelenější? Odešla a neví? A kdo to má vědět? Jestli se furt hádali, proč přemýšlí, zda neudělala chybu? Na mě to působí hrozně nezrale, milá Sally, nevím koho chci. Pokud se mýlím, musela by toho pisatelka napsat setsakra víc!

listopad 01, 2007 16:37
Kamilo : Gita
máš pravdu, i tak by to mohlo být. Ale jeslti je bačkora, která si neumí duplnout, a ona si ho neváží (vážit nemůže), tím spíš důvod, proč se nevracet.
listopad 01, 2007 16:48
Gituš : Kamila
jo! Máš do posledního písmenka pravdu. Tak proč se nás ale teda ptá? Já tedy věštit z křišťálové koule neumím - tohle si opravdu musí vyřešit jen ona sama, s tím jí ani poradit příliše nemůžem. Asi jsem zbytečně ostrá, ale když mi to přijde hrozně banální oproti těm opravdu zásadním problém, jako má třeba Vlaďka...
listopad 01, 2007 16:54
No, já myslím, : Krakonoš
že bys měla zajít k doktoroj. smilies/grin.gif
listopad 01, 2007 18:10
Ivo : Sammy
radila bych ti, precist si Daniely odpoved aspon 3x. Tam mas perfektni radu na tvuj problem. Uz to, ze chces, abychom ti my, po kratickem dopise, poradili co mas delat, svedci o tom, ze ta posledni veta v Daniely odpovedi proste je ze vseho nejdulezitejsi. I mne pripada, ze nejsi jeste zrala na nejake pevne vztahy. Problemy s partnerem/manzelem se neresi utekem do naruce nekoho jineho, ale pokusit se najit cestu z problemu ven, nabo cely vztah ukoncit a pak teprve zacinat novy.Zamysli se nad vsim, jak radi Daniela, protoze my ti tady tezko muzeme radit, kdyz nezname jake byly problemy s manzelem, zes je resila novym vztahem coz je poradnej kopanec. No hodne stesti a hlavne si nezkomlikuj zivot jeste vic, nez se ti to uz povedlo.
listopad 01, 2007 18:15
Krakonoš : Jasmina
k dochtoroj -po Hradecku)))))
listopad 01, 2007 19:26
Pravda, pravda : Krakonoš
už jsem tam léta nebyl a zapomínám jazyk :-)
listopad 01, 2007 20:23
Tak prostata už tady byla :-))) : NČ
Takže bych jen ještě dodal: Chudák tvuj manžel, jestli se k němu vrátíš!!!!!!!!!!

listopad 02, 2007 07:17
K manželoj :-))) : Míša šíša
A já myslela, že to byl překlep... smilies/grin.gif

K dochtoroj - to je ještě hezčí. No není ta čeština krásná? smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 09:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]