O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAK - A JE KONEC! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 říjen 2007
Přejít na obsah
TAK - A JE KONEC!
Strana 2

 Je to vlastně zpověď toho, co jsem "vydržela pro klid v rodině, pro budoucnost dítěte". Stalo se to, co se stává tak často, byla to pro mě pak velká rána, ze které jsem se těžko dostávala. Bylo to před osmi léty. On měl milenku, všichni v okolí to věděli, jen já ne... Po přiznání bylo hodně slz a zoufalství.

Skoro nic jsem nevydělávala, syn na střední škole a já nebyla schopna vydělat ani na nájem. 

 

 

 

     Tak jsem nakonec řekla, že ať si holt dělá, co chce, ale ať mi pomůže udržet syna na škole, t.j. ať zůstane s námi kvůli financím. Nějak se to nakonec slepilo. Pak bylo pár krizovek u něj - byl i bez práce, na podpoře atd. Pak se zas po určité době začalo dařit mně, posléze i jemu. Jen mně tak nějak přibývala práce s rodinou, anebo spíš ubývaly síly. Když jsem ale prosila o alespoň malou pomoc, dostalo se mi jen ironie. Nakonec jsem se dozvěděla, že všechny ty povinnosti ( 2x denně teplé a pokaždé jiné jídlo, zvládnout nákupy, vaření, nádobí, úklid, praní, veškeré "vyřizování" kolem domácnosti atd.) jsou moje povinnosti, protože se mnou zůstal.

 

     Něco se ve mně v ten moment "zlomilo" a já přestala komunikovat, vlastně jsem se omezila jen na to nenutnější. Sex se pro mě stal noční můrou, protože jsem při něm byla trestaná - a jednou i bita. Odstěhovala jsem se tedy do jiné místnosti a vyhýbala se kontaktu. Minulý týden, po jeho několikadenních oslavách a pozdních příchodech, nebo i nepříchodech, jsem se přímo dotázala, zda nemá přítelkyni a po jeho kladné odpovědi navrhla rozvod. Jenže - rozvádět se prý nechce, proč, po tolika letech. Ale nechce ještě do starého železa a se mnou nic není. Tak jsem v klidu navrhla rozvod a konečně po roce a půl mu sdělila, co mi vlastně způsobil doslova za truma, když mě při sexu fackoval se slovy, že vaření stojí za H.... a sex taky stojí za H... a pak mi jako odpuštění poručil orální sex (samozřejmě to neřekl takto).

 

     Okamžitě po mém sdělení, že se s ním rozvedu jsem mu předala jeho účet, který jsem do té doby obhospodařovala a zrušila svůj přístup k účtu. Úspory jsem mu nechala. Žalobu budu mít za pár dnů a okamžitě ji podávám na soud. Rozdělili jsme si místnosti v bytě.

 

     Tváří se uraženě. Myslíte, že jsem ho opravdu tak urazila, že jsem nezkousla další milenku, (když já už díky jemu asi holt už sexuálně žít nebudu?) a že jsem po letech "sloužení" za to, že vlastní dítě nechal dostudovat, tak nevděčná a chci taky začít trochu volně "dýchat"?

 

Helena

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]