O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHCEME SE VZÍT. A HNED! II. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 červenec 2013

Ještě vám napíšu: Vystudovala jsem právě Základní školu. Od září jdu na  Střední Uměleckořemeslnou školu.  Můj přítel studuje Uměleckého Kováře. Jsem teď z donucení u svých rodičů. Tedy doma vlastně jen spím. U nich se najím a vše... Doma je momentálně peklo .Jsem svým rodičům ukradená jen my chtějí dělat peklo.

 

 

 

 

Vyžívají se,že oba dva trpíme .Sami řekli ,že mě trestají . Rodiče využívají toho, že musím být doma, aby mě mohli psychicky šikanovat! Přítel měl narozeniny a to mi taky zatrhnuli. Momentálně každý den jen brečím  už to nezvládám, protože mi vše zakazují a my se s přítelem chceme tedy vzít a začít budovat rodinu. Otec jen mě vydírá ... říká ,že je nezákonný abych u něj spala .... řve na mě ..... zamyká doma .... s nimi to nejde ... chceme zase normálně bydlet spolu a zakládat rodinu ... šlo by to ?

 

Už jsem toho měla dost a řekla jsem otcovi ,že skočím s okna ... tak mi to okno otevřel.  

 

Oba dva pracujeme přes volný čas.Michal pracuje ve stavební firmě u svého táty. Kde za měsíc vydělá 20-25 tisíc. Podle toho kolik je práce. A já pracuji u jeho mamky, který hlídám  Michalovo brášku. A někdy chodím do vinotéky pomáhat. Za měsíc vydělám kolem 5  tisíc. Mám to jako brigádu. Není to totiž celodenní.

 

Momentálně  by jsme bydleli u Michala rodičů. Přispívali by jsme na společnou domácnost. A časem by jsme šli do vlastního bytu.  

 

Oba dva už s přítelem nemůžeme chceme mít klid .Pracovat  a myslet na budoucnost .Prosím kam by jsme s tím mohli . A jak dlouho by  to trvalo . Omlouvám se ,že tak spěcháme ,ale ani jeden na to psychicky nemáme. 

 

 

DENISA

 

 

 

 

O D P O V Ě Ď : 

.

.

 Milá Denisko,      

 

      holčičko, kam a do čeho se ženeš? Je ti čerstvě sedmnáct,  a teď jsi sotva dokončila základní školu...      

 

      Měla by sis uvědomit, že opravdu do osmnácti za tebe rodiče ručí! Je sice pravda, že od patnácti máš občanku, ale věř mi, že dospělost se nepočítá ode dne, kdy začneš spát s klukem. Sex není hlavním projevem dospělosti, fakt... A nediv se svým rodičům - ono jinak záležitost posuzují rodiče  kluka, jinak rodiče dívky. Chápeš, jak to myslím? 

 

      A ještě jedno -  v nejhorším případě by tě rodiče opravdu mohli dát do diagnosťáku... Mohli by říci, že se chováš nezvladatelně, vyhrožuješ sebevraždou, že si s tebou nevědí rady...  I když si myslím, že to ve tvém případě nehrozí. Ale doporučuju ti: přestaň se s nimi hádat, a vynucovat si, že s ním chceš oficiálně spát, resp. bydlet... Vždyť spolu přeci můžete normálně chodit, randit (i ten sex mít), jako ostatní. V osmnácti se pak můžeš regulérně vdát.

 

      Mám pocit, že jsi hodně po tátovi – a prostě oba si tvrdohlavě a umíněně trváte každý na svém „principu“. Uvědom si, že kdo couvne, uklidní se, ten vyhraje. Nevydupávej si to, protože by to opravdu mohlo dopadnout zle. Mj. je mi docela líto tvojí maminky, nejspíš to má s vámi dvěma dost těžké. Snaž se tu vaši „domácí válku“ ukončit.

 

     To, že měl Michal narozeniny - vždyť to byl prostě jen den... těch narozenin, které spolu můžete prožít, ještě bude! Jak říkám - hlavně přestaň být hysterická, buď klidná a vyrovnaná. Jinak to bude stále horší.  Tím, že budeš plakat, že budeš stále vyčítat, případně navíc ještě vyhrožovat sebevraždou,  tím nic nezmůžeš.Vždyť i když se s Michalem pár hodin, nějaký ten den, neuvidíte, tak přeci neumřete!!!

 

      Tak neblbni. Ještě nikdo nic vyhrožováním a vydíráním nedokázal. Nakonec by se mohlo stát, že by se od tebe i ten Michal odvrátil - on málokterý chlap tohle dlouho vydrží!

 

     Jsem přesvědčená, že pokud se budeš doma chovat jen trochu líp, tak se situace zlepší.

 

     A závěrem - ano, můžeš se vdát před dosažením osmnáctin - ale jen jako těhotná(TADY si o tom přečti víc!) Tedy, to je možnost! Ale ani takto ti to nikdo nezaručí, že bys s tím nemusela počkat až do osmnácti. Ale tohle bláznivé řešení ti rozhodně nedoporučuju. Nemyslím si totiž, že jsi dostatečně připravená na to, zvládnout výchovu nového človíčka, když máš ještě tak velké potíže sama se sebou...

 

d@niela

 

 

       
Komentáře (13)add feed
... : bb2
Budoucí tazatele bych chtěla požádat, aby hned při prvním dotazu dali kompletní info, děkuji.


Deniso, je ti 17, vyšla jsi základku, jdeš na SŠ. Pokud si vyděláváte tolik, kolik píšeš, tak se za rok můžete vzít. Do té doby to prostě musíš vydržet. Pokud by to bylo tak, jak se mi zdálo v díle č. I, tak - viz můj komentář tam.
červenec 01, 2013 23:21
... : Vodoměrka
Svatá prostato!
Co tak s tou svatbou počkat, až ti bude osmnáct? Pak si budeš moct dělat, co budeš chtít... předpokládám, že po rodičích nebudeš chtít, aby tě živili, takže celý svět budeš mít k dispozici... a tu dobu, kdy jsou za tebe zodpovědní rodiče, tu prostě zkusit vydržet v co největším klidu? Jestli se tak moc milujete, tak ten rok jistě počkáte... na dobré věci se vyplatí počkat... smilies/wink.gif
červenec 02, 2013 00:56
Dokončila jsi základku v sedmnácti? To jsi dvakrát propadla? : Myška
Nedá se, holka nic dělat, sklapni uši, uč se a vdej se až ti bude osmnáct.


červenec 02, 2013 06:36
mně to pořád početně nevychází.... : Puntíkatá
tak teď dodělala základku, čili maximálně 9 tříd - i kdyby šla od sedmi,víc, jak šestnáct jí nemůže být....To ji snad ani nemůže nikdo zaměstnat - ačkoli, dneska už se ničemu nedivím. Ale divím se, že s touto znalostí svého mateřského jazyka /viz. ty hrubky/, mohla udělat zkoušky na střední školu.
červenec 02, 2013 08:38
OT - trocha tý matematiky : mura1
denise je 16,5 (viz její info v minulém článku). ZŠ vycházejí děti 15-16 let staré, pokud měly rok odklad, tak klidně i 16,5 smilies/wink.gif

a alenko: na mnohé střední školy se vůbec, ale vůbec žádný přijímačky nedělají. nehledě na to, že tyhle "odborný" střední školy jsou dost často mišmaš studijních oborů s maturitou a učebních oborů.
červenec 02, 2013 09:28
jinak, pokud by denisa : mura1
vzala za své řešení
A závěrem - ano, můžeš se vdát před dosažením osmnáctin - ale jen jako těhotná.
, tak by si napřed měla přečíst dotaz o 2 články výš http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5727&Itemid=1
červenec 02, 2013 09:39
Jsem si myslela, : Zdena
že dneska do manželství moc holky nepospíchají, ale jak tak koukám, tak malé slečny jo. No někdo ty statistiky o rozvodovosti naplňovat musí.
červenec 02, 2013 11:41
Mně se zdá, : Sidon
že Denisa by to nejradši řekla naplno, ale to by potom nemělo ten efekt. Takže si radši stěžuje na rodiče, hlavně na tátu, ale když tak mermomocí chce žít už teď se svým klukem, tak mě napadá, že je "trošku" posedlá libidem a nestačí jí to jen jednou za čas. Pořád omílá to, že chtějí spolu žít a založit rodinu, jenže nechce připustit a pochopit, že přecejen je na to ještě mladá, a že její rodiče za ni mají plnou zodpovědnost. Myslím, že ten její otec to s tou výchovou vůbec nepřeháněl, spíš naopak, ještě teď by potřebovala pár švihanců gumovou hadicí přes zadek.

smilies/angry.gif
červenec 02, 2013 18:10
Danielo : micka
Máš sice pravdu, že lze zplnoletnit těhotnou, ale že by to pomohlo zrovna v tomhle případě?
A na Kudlance se bude řešit:
Jsem těhotná, jak si zařídím zplnoletnění?
Jsem čerstvě zplnoletněná a zakládáme rodinu. Jaké můžu žádat příspěvky?
Jsem čerstá maminka. Jak si podám žádost o individuální studijní plán? Jaké můžu žádat příspěvky?
Malému je půl roku a manžel mi nepomáhá, ale chová se jak za svobodna. Co mám dělat?
Právě jsem se rozvedla, studuju na indivindi plán, nemám kde bydlet. Co můžu žádat po svých rodičích? (a oblíbený refrén) Jaké můžu žádat příspěvky?
Ježkovy voči ... pohlavní orgány by se asi měly vydávat jen na zbrojní pas.
červenec 02, 2013 19:14
Micko, : Vodoměrka
nějak mi tam nesedí ten individuální studijní plán smilies/wink.gif
červenec 02, 2013 23:49
Vodoměrko : micka
a jak chceš studovat při dítěti. To budeš kojit ve třídě? Takhle se to běžně dělá, když se děvčeti v loži "zadaří" a otěhotní. Zůstává studentkou školy a dostává individuální studijní plán, podle kterého studuje doma a do školy chodí jen na konzultace a přezkoušení.

V tomhle případě mi spíš nesedí to, že se studuje i základní škola. Ach jo.
červenec 03, 2013 07:06
Micko, : Sidon
mě už by ani nepřekvapilo, kdyby sem někdo napsal, že bylo zjištěno, že je Denisa nesvéprávná.
smilies/cry.gif
červenec 04, 2013 03:51
... : Lea Chrenkova
celkem by mě zajímalo jak pokračuješ Deniso?
listopad 04, 2013 11:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]