O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SMUTEK VĚČNÉ MILENKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 prosinec 2011
Přejít na obsah
SMUTEK VĚČNÉ MILENKY
Strana 2

Dobrý den, jsem jedna z "kudlanek", alespoň smýšlením, proto se obracím na Vás, Danielo. Mám za sebou pořádný kus života se sobcem, lhářem, dívkařem. Těžko mě někdo může nařknout z nějaké slabosti nebo pochopení pro milenky ženáčů. Jenže... mám kamarádku, a kvůli ní jsem se rozhoupala napsat. Je totiž na dně a já se o ni bojím.

 

 

 

 

     Byla milenkou ženatého muže.

 

     Seznámila se s ním na jedné firemní akci. Padli si do oka na první pohled. (Kamarádka byla volná  - žila už sedm let bez partnera, jen se synem).  Ten sympatický pán s ní prožil tři a půl roku. On měl byt v jednom městě, ona v dalším, o pěkný kus dál, ale viděli se každý víkend. Jezdili spolu na dovolené, trávili spoustu času dopisováním, telefonováním. Měli spoustu společných zájmů. Často za ní jezdil i v průběhu týdne.

 

     Tvrdil, že je v rozvodovém řízení, manželka má vlastní byt, nestýkají se... dokonce ukazoval i podepsanou žádost o rozvod. Kamarádka trávila pár víkendů v jeho bytě, společně s jeho pubertální dcerou.


Později si koupili si spolu byt v jejím městě (společná hypotéka). Po čase se kamarádka začala pídit, proč rozvodové řízení trvá tak dlouho. Nešlo jí do hlavy, že to trvá roky, když já jsem se dokázala rozvést během tří měsíců!


     Zkrátím to, před týdnem zjistila, že milý pán je stále šťastně ženatý, žije s manželkou v tom bytě, ve kterém i ona několikrát přespávala... nemíní od rodiny odejít... a že byla vlastně milenkou ženáče (kamarádka používá jiné slovo - ku.va). A tak postupně moje představy o potvorách milenkách, které odvádějí slabé muže od rodin,  vzaly za své! Já jí neumím pomoci, nevím, co jí říct, jak jí utěšit. A tak bych chtěla... Ona ani nebrečí, jen je strašně smutná.

 

     Moc si vážím toho, co děláte pro pošramocené dušičky (já přečetla snad všechno o nevěrách). Děkuji a přeji pohodový závěr roku a hodně štěstíčka,

 

ZDENA

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]