O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MILENKA VERSUS MANŽELKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 červenec 2007

 Kudlanko Danielo, asi ti budu připadat jako bačkora, nerozhodný chlap. A já se tak přiznávám, taky i cítím. Jsem ženatý osmnáct let, máme 17letého syna a já jsem manželce už pět let nevěrný. A navrch mám tříletou žabku se svou přítelkyní. Všechno se mi celá ta léta podařilo zvládat, manželka nic nevěděla, ani syn, až teď mé přítelkyni ruply nervy -

a manželce to všechno napsala, poslala jí i naše fotky. A chce, aby se se mnou rozvedla, aby si mě mohla vzít ona.

 

     Průšvih je, že když se tedy ony dvě daly dohromady, mám to znesvářené na obou stranách. Se synem je to teď dost špatné, sice hraje, že je nad věcí, ale určitě není. A mě to vadí. Stejně jako to, že se nemůžu věnovat dcerce, byl jsem zvyklý několikrát v týdnu si s ní alespoň na chvilku pohrát. Teď ji vidím sotva jednou týdně.

    

     A ať přijdu, kam přijdu, stále se "řeší". A stále po mně obě chtějí kategorická slova, co bude teď a hned. Já je sice chápu, ale opravdu nevím, co mám dělat. Asi mě odsoudíš, ale opravdu by mi vyhovovalo takové to soužití, jako mají např. v Americe mormoni, kdy ženy spolu dobře vycházejí, všichni se mají rádi, děti spolu kamárádí. Ne, já nechci žádný gruppen sex, pokud by to tak vypadalo. Ale mám rád obě, nechci opustit ani jednu, o obě rodiny se dovedu postarat, tak proč bych teď měl jednu "odříznout?". Jen kvůli tomu, "že to tak má být"? Tady?

 

Díky za radu, Zdeněk

 

ODPOVĚĎ:

 

Zdeňku,

 

     tvůj nápad mne docela zaujal, věřím, že pokud bys opravdu žil mezi Mormony, že by tě spíš chápali. Ale ani tam už není mnohoženství legální... Ovšem světové dějiny ti dávají za pravdu: bylo to a bude. Osobně jsem přesvědčena, že pokud by s tím všichni zúčastnění souhlasili, bylo by to v určitých případech docela vhodné řešení.

 

    Ale zatím to společnost, ve které žijeme, nějak moc nebere. Alespoň ne oficiálně. I když jakýsi náznak by tu byl, co vím, tak mnohdy se bývalí manželé i nadále navzájem stýkají (pochopitelně pouze kamarádsky), vypomáhají si a někdy do tohoto přátelství berou i své nové partnery.  Takhle ale zatím nesmýšlejí  "tvoje ženy". Však ony také neměly - alespoň manželka a tvůj prvorozený - jakoukoli možnost volby. Zda ano či ne.

 

     Co bych ti navrhovala? Asi by to chtělo zklidnit emoce na všech válečných stranách. Snad by to chtělo i vyhlásit v obou domácnostech soužití "bratříček a sestřička", alespoň po dobu, než se a) vše uklidní, b) než dojde k nějakému konečnému rozhodnutí. A hlavně bych ti radila do akcí nijak nepřipouštět děti. Věnuj se v současné době hlavně jim, protože ty jsou v téhle nepříjemné situaci absolutně nevinně.

 

     Rozhodně se budeš muset rozmyslet co nejrychleji - srovnat si to všechno v hlavě, srovnat si to s oběma ženami. Doufám také, že do vašich problémů nejsou zataženi i členové obou příbuzenských klanů. Je to jen a jen vaše věc. Docela by mě, a věřím že i ostatní kudlanky, zajímal další posun. Napiš, ano?

 

     Držím všem palce, d@niela

 

Komentáře (42)add feed
A cos čekal? : Petronila
Do té situace ses dostal vlastním přičiněním a sám si ji také musíš vyřešit. Řešení, které by by se Ti líbilo (zůstat s oběma a střídat to), je pravděpodobně alespoň pro Tvou manželku nepřijatelné (a pro milenku zřejmě taky). Těžko se divit tomu, když někdo není ochoten žít jako "první nebo druhá žena".

Oceňuji Tvou upřímnost, neoceňuji Tvou váhavost a to, že se jakoby divíš nastalé situaci a chceš, aby to někdo jakoby "rozhodl za Tebe". S tím jsi přece musel počítat, když jsi šel do paralelního vztahu.
červenec 24, 2007 14:35
Docela bych se nedivila, : Myška
kdyby se, pokud budeš dlouho váhat, Tvoje manželka s milenkou domluvily a obě Tě opustily.
červenec 24, 2007 14:51
to myška : Perda
Myško, to si nemyslím. Píše, že umí hmotně zabezpečit obě rodiny. První žena to zřejmě nečekala, takže na takovou situaci není připravena ani duševně ani "majetkově", paralelní žena na tom bude ještě hůř, pokud dobře počítám, asi jí tak nějak právě končí mateřská.
Vím, že lidi spolu nejsou jen pro peníze, ale tady jsou na obou stranách děti a ty nežijí ze vzduchu.
V každém případě Zdeňkovi nezávidím a radu nemám. Ani pro jednu stranu to není dobré.
červenec 24, 2007 15:09
Zděndo no já bejt Tvá manželka, : Inka
tak jsi rozvedenej natotata, než by ses stačil probrat. Ani já nemám ráda nakousanej rohlík po někom. Jak bys asi reagoval, kdyby se tohle provalilo po letech na Tvou manželku a Ty jsi zjistil, že žije takhle dvojatej život již pár let i s dalším novým dítětem o které se stará její přítel. To musí být asi šok.

No Daní docela mě oslovila Tvá odpověď:

"...co vím, tak mnohdy se bývalí manželé i nadále navzájem stýkají (pochopitelně pouze kamarádsky), vypomáhají si a někdy do tohoto přátelství berou i své nové partnery...."

Ano v naší rodině máme takový vztah s mým novým manželem, mým exmanželem a jeho přítelkyněmi, dokonce i s extchýní. Za 14 dní pořádáme velkou mezinárodní rodinou párty, kde jsou zvaní i nový tchán a tchýně a i ta původní, no nevím, nevím jak to ustojí, ale můj nápad to nebyl. Vždy jsem si říkala, že své manžely seznámím až na svém pohřbu a nějaký rok se mi to docela dařilo udržet, navzájem se neviděli, nepředstavila jsem je a ani jsem nehodlala. Až pak oba tak naléhali a děti rovněž, že jsem přehodnotila své rozhodnutí a všechny jsem je seznámila. Ale je to o tom, že každý ví, kde má své místo a hlavně s kým, navzájem jsme všichni POUZE dobří přátelé. A také jsem ty manžely měla jednoho po druhým, s nějakým časovým odstupem a ne společně. Ani jeden nemá pocit, že by ho ten druhý nějak vytlačil z jeho pozice, takže tam nejsou žádné vyčitky ani nenávist vzájemně proti sobě a přátelství prostě může fungovat.
červenec 24, 2007 15:23
Perdo, : Myška
to jako, že by s ním obě zůstaly pro prachy? Nebo aspoň jedna? Přece pokud dokáže zabezpečit obě rodiny, tak taky může platit nezanedbatelné alimenty. A s dětmi ať se stýká, nebránila bych mu, taky proč... Syn si jistě udělá obrázek sám, když jeho i maminku vodil za nos 5 let, a dcera k tomu taky jednou dospěje. Docela bych Zdeňkovi tento vývoj situace přála.
červenec 24, 2007 15:24
k otázce "proč, jen proto, že to tak má být"... : Jana
...možná proto, že když si někoho vezmu, slibuju mu věrnost, a tak s tím ten někdo počítá.

proč by vlastně mělo milence vyhovovat mít tatínka dítěte s nějakou jinou ženou - a spokojit se jenom s návštěvami? proč by manželce mělo vyhovovat, že jí manžel zahýbá? možnost "mít obě" vypadá sice třeba lákavě, ale pro ani jednu z nich evidentně ne: když to obě pořád "řeší" a chtějí rozhodnutí, když milenka manželce všechno napsala a chce rozvod...

no jo, kdo chce kam... smilies/undecided.gif blbá situace, ale - Zdeněk si ji zavinil úplně sám. a podobně jako Myška si říkám, že to může dopadnout i tak, že Zdeňka opustí obě, a to se ani nemusí vzájemně domlouvat...
červenec 24, 2007 15:31
Nechci se zastávat milenky ani manželky, ani Zdeňka - ALE: : d@niela
na všechno jsou dva... tedy minimálně v případu druhém, v tom není jen sám Zdeněk...
Takže - si to nezavinil on sám, jak výše píše Jana...
červenec 24, 2007 15:38
Tři možnosti řešení? : Míša šíša
Docela se těším na tenhle film http://show.idnes.cz/zpevak-chinaski-a-vilhelmova-toci-komedii-o-nevere-fsv-/filmvideo.asp?c=A070723_182449_filmvideo_ob

Možná by v něm Zdeněk i Martin mohli najít inspiraci k řešení svých problémů. Ale tak dlouho (než přijde film do kin) asi jejich partnerky nebudou chtít čekat.
červenec 24, 2007 15:43
Danielo, : Jana
asi jsem to napsala moc stručně, a tudíž špatně: měla jsem na mysli Zdeňkovu situaci, to, že se teď musí "nějak" rozhodnout, že to musí "řešit" a není mu to vůbec příjemné. samozřejmě, původců současné situace je víc (...milenka napsala dopis...), s tím naprosto souhlasím - ta milenka věděla, že je ženatý, přesto si s ním pořídila dítě, taky to nebylo zrovna nejzodpovědnější. ale to, co se děje Zdeňkovi, se mu děje jeho vlastním přičiněním a jako důsledek jeho vlastního rozhodnutí. sakra, přece je to dospělej svéprávnej chlap, kterej rozhoduje sám za sebe, a tak činil i před pěti lety, když si milenku našel - a že to takhle dopadne, to bylo jen otázkou času.

...i když, to mi připomnělo ten, mno, ošklivý vtip. víte, proč muži dávají jméno svému přirození? - aby 90% jejich rozhodnutí nedělal někdo cizí... smilies/grin.gif

a bez špatných vtipů a cynismu: opravdu mi z toho všeho vychází, že nějaká "kamarádská rodinná trojka" není v tomhle případě možná. to by s tím musely souhlasit všechny strany, ideálně od začátku. a když dva ze tří členů potenciálního trojúhelníku nesouhlasí (a to nesouhlasí, jak vidno), může se ten třetí třeba na nudličky pokrájet a nepůjde to. spíš se navíc obávám, že po tomhle - pět let podvádění! - už Zdeňkovo manželství dostalo hodně povážlivé trhliny, sama dost pochybuju, že bych po něčem takovém dokázala partnerovi ještě někdy věřit a vážit si ho. a pokud bude příliš dlouho pokračovat ta přiznaná bačkorovitost, dost možná si ho přestane vážit i ta milenka...
červenec 24, 2007 16:10
ale tady je řešení přece tak jednoduché : kolemjdoucí
: okamžitě si vybudovat nové zázemí, opustit obě a najít si novou. Jenom pozor na situaci:
"moje bývalá se domluvila s mojí současnou a společně zmlátily moji nastávající......"
červenec 24, 2007 16:25
muhaha : sasas
smilies/grin.gif
červenec 24, 2007 16:50
... : halama
vrátit se k manželce a milenku opustit když celou dobu věděla že je ženatý a potom se rozhodla celou situaci řešit po svém.... Co bude řešit dál takhle po-svém??????
Myslím že dva lidé si takovéto sólo akce nedělají
červenec 24, 2007 20:03
budu nepříjemná : jarka
skoč z mostu a nech finanční zabezpečení pro manželku a dítě , taktéž pro milenku a dítě. Už nebudeš nikomu ubližovat a oni možná zase najdou štěstí v životě smilies/grin.gif
červenec 24, 2007 20:10
ještě je řešení - pokud jsi opravdu bohatý - : AlenaT
přestoupit na islám a přimět tvé dvě ženy, aby konvertovaly též. Ovšem, dle islámského práva bys jim musel zajistit stejnou , a to velmi dobrou, životní úroveň.Dále je musíš za jejich náklonnost odměňovat zlatými šperky, které budou - po tvé smrti - reprezentovat jejich osobní majetek. Nicméně si nejsem jista, že v případě rozvodu - tedy muslimského - při kterém se ženou třikrát otočí a řekne se jí :"zapuzuji tě, zapuzuji tě, zapuzuji tě" - nebudou problémy s našimi soudy a zda naše úřady takový rozvod uznají jako právoplatný.
červenec 24, 2007 20:58
to Jana: : libuna
ale stejně to vypadá, že (nechci se toho Zdeňka nijak zastávat!), že vůbec nebereš v úvahu, že ta milenka celou tu dobu věděla, že je ženatý, přesto si s ním pořídila dítě.... Takže minimálně ona má stejnou vinu jako on!
Nebo ji snad bereš jako nesvéprávnou chudinku, svedenou zlým Satanem?
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 24, 2007 23:55
Libuno, teprve v Tvé poslední větě je kousek pravdy! : Kráťa
Žádné: milenka věděla a přesto si s ním pořídila. Takhle by to nešlo! Správně přece je: ten neřád věděl, že milenka ví, a přesto jí udělal dítě!
červenec 25, 2007 00:12
to: Kráťa : libuna
Kráťo, prosím tě, v rámci zdejšího kamarádství, vynech už ironii, prosím prosím... A kdybys ještě ten zvěřinec taky nechal někde bokem, tak by to už bylo úplně dokonalý.
Víš, já si fakt myslím, že některé ženy vábí ta zvláštní situace, kdy choděj se ženatym. Je to nějaké bojování, kdo s koho. Soupeřej, vlastně si dokazujou, že ony jsou lepší. Ale nakonec stejně poznají, že je to jen namlouvání si něčeho, co stejně není pravda, že je to jen náhražka vztahu.

Hele, můžu se tě něco zeptat? Ale nemusíš odpovídat, pokud nechceš: Nekouknul jsi někdy během svého manželství "vilným okem" po jiné? Neprobleskla ti ani jednou hlavou myšlenka, jaké by to s "tou jinou" bylo? Víš, nemyslím, že bys to třeba opravdu udělal, ale neříkej, že jsi tak monogamní, že jsi "ANI MYŠLENKOU NEZHŘEŠIL..."
červenec 25, 2007 00:28
Zdeňku : Ráček
když si šel do vztahu s milenkou, byl sis vědom následků, ty i ona. Když se Vám s milenkou narodila holčička, stále si nic neřešil a asi to nechával všechno " vykvasit " smilies/sad.gif A teď se po Tobě chce, abys to řešil ! To už si měl dávno, protože sis to nechal dojít dokrajní možné situace....Takže buď se teda rozhodneš pro jednu z nich a budeš žít jak normální člověk a jednou ženou a druhé dítě budeš navštěvovat a brát si ho, anebo si myslím, že se s tebou manželka rozvede a milenka opustí !!
červenec 25, 2007 08:55
Zdeňku proč? : bb
Protože jsi manželku předem neseznámil s tím, že preferuješ mnohoženstvísmilies/smiley.gif neseznámil jsi ji s tím ani potom, dozvěděla se to až od tvé milenky... Nevím, zda bys pochopil a přijal mnohomužství své ženy, kdybys byl o něm spraven jejím milencem, otcem jejího druhého utajeného dítěte.
červenec 25, 2007 08:56
Danielo, : bb
jistěže je to jen a jen jeho vina, koledoval si. Vždycky podvádí ten, kdo má DVA vztahy. Milenka tahala tátu od rodiny, to je špatný, ale předpokládám,že byla zamilovaná do jednoho muže,měla JEDEN vztah, a ten chlap ji musel něčím držet - nevěřím, že je to blbka, které Zdeněk zodpovědně oznámil: Podívej,drahá, mám tě moc rád a je mi s tebou fajn, klidně tě i oplodním, ale NIKDY se nerozvedu, NIKDY se to nedozví má PRVNÍ rodina, manželka, syn.
červenec 25, 2007 09:03
... : bb
Ne, něčím ji oblboval(nemoc ženy, těžká puberta syna aj.aj.), oddaloval řešení...prostě to nechával vyhnít. Na to my nejsme. Vydržíme co kůň, ale musíme mít před sebou jasno, jinak hrozí, že do toho řízneme, ať ten hnis vyteče...Jako u zubaře, chvíli to bolí, ale zhojí se to a nehrozí smrt na otravu krve. Tak ten hnis vytekl Zdeňkovi rovnou do klína a má co řešit.
červenec 25, 2007 09:04
Libuno : Jana
však jsem psala, že to od ní nebylo zrovna nejzodpovědnější... je fakt že mírním slovník smilies/smiley.gif
červenec 25, 2007 10:11
To je výstižný bb : wendy
máme rády jasno. A kór dnes, kdy se říká, že nikdo nemá žádnou jistotu v ničem, tak aspoň trochu jasno ve vztazích. A pak vydržíme jako dva koně... smilies/tongue.gif
červenec 25, 2007 10:35
musím wendy trochu oponovat : toulavej
kdyby měly ženy rády jasno, žádné milenky by nemohly být, protože se stávají ženy milenkami právě proto, že jasno vůbec nemají - alespoň tak se mi to jeví . . . Ale i já se mohu mýlit, neříkám že ne . . . (kdo s jasnou myslí by si dobrovolně vybral zadaného člověka za partnera)
červenec 25, 2007 15:32
jenže ona má jasno, toulavej, byť je to spíš "jasno" : bb
přece když se člověk zamiluje, tak má jasno...on (ona) je skvělý, báječný, je takový a určitě ne takový, je jasné jaké to bude, že co on říká, co slibuje, tak to tak bude, atd.
až když nedochází na to, co se zdálo tak jasné, když se to trochu začne zamlžovat, tak si to chce ujasňovat...naléháním na něj, aby věci řešil
červenec 25, 2007 15:50
Libuno, nebude Ti vadit, když Tvé jméno budu psát s velkým eL? To malé mi k Tobě nějak "nesedí". : Kráťa
Libuno,

Ty si přeješ, abych vynechal ironii? Speciálně pro Tebe se pokusím ji omezit. Že se jí úplně vzdám, to Ti slíbit nemohu. Hele, určitě jsi poznala (a vnitřně cítíš) že má ironie k Tvému příspěvku nebyla ve zlém. A pokud to tak někdo chce za každou cenu vidět, tak určitě ne ve zlém k Tobě.
A zvěřinec? Nevím, ve které fázi děje jsi zvěřinec zaregistrovala. Proto nevím, zda víš, že můj zvěřinec je REakce. Dokud budou akce, dotud se budou zvířátka procházet. Určitě ale víš, že mezi námi dvěma žádná zvířátka nepobíhají. A pokud nevíš, jak to bylo, "písni" mi na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Teď to "nejdůležitější" - jestli jsem nespočinul vilným okem a jestli mi neprobleskla hlavou myšlenka. Holka, musím Ti říci: Nejednou! Ba přímo mnohokrát.
Jen si nějak nevzpomínám, že bych někdy tvrdil opak. A ještě bych dodal, že když moje vilné oko spočne, tak se v žádném případě hlava neotočí (natož já celý), huba neotevře a ještě ani jednou jsem neslintal. Tudíž nemá problém potkat nějakou přitažlivou ženu i když zrovna jdu s manželkou. (Jen jednou jsem měl něco vyřídit v nějakém domě, kde mi po zazvonění dveře otevřela žena tak krásná, že se mi mozek zadrhnul a dech zatajil a půl minuty jsem jen stál jako solný sloup, nevydaje jediné hlásky. A přitom zrovna tehdy mě nenapadla jediná vilná myšlenka. Byl jsem opravdu ohromen to krásou.)

To, jestli jsem to třeba někdy "opravdu udělal" nebo neudělal se samozřejmě nikdy nedozvíš. Tedy, SAMOZŘEJMĚ, ŽE NEUDĚLAL! Jestli někdo tvrdí opak, tak je to jen pomluva. JASNÉ?
červenec 25, 2007 19:51
No, toulavej, : wendy
máme rády nebo bychom měly rády jasno...je to možná trochu naivní, viď. smilies/kiss.gif
červenec 26, 2007 08:24
aspon podle me : KK
je zakladni problem v tom (viz Daniela), ze minimalne manzelka si soucasnou situaci dobrovolne nevybrala, ale byla docela tvrde postavena pred hotovou vec. zkus se na to podivat takto, zdenku, a zkus si sam sebe predstavit v nejake obdobne situaci. a jeste k tomu si predstav nejake reci typu: ale ja bych si pral/prala, aby se ta prusernost ostatnim libila, kdyz se libi me. i treba ja bych toho hodne chtela: hodinky s vodotryskem, slona v byte, byt miss world a vydelavat 1000 Kc za vterinu... treba se ti konecne rozsviti, kdyz se na vsechno pokusis podivat cizima ocima.
červenec 27, 2007 11:20
aspon pedle mne KK : Usmev
Kazdy ma pravo na vlastne rozhodnutie smilies/grin.gif
červenec 28, 2007 21:16
viděla bych řešení : AlenaT
když opustíš byt obývaný manželkou a pouze se svými svršky a pracovními potřebami se přesuneš k milence, vzdáš se veškerého společného majetku a dio domácnosti své ženy budeš přispívat stejnou částkou jako dosud. Čímž se vyhneš majetkovým třenicím při rotzvodu, který poté jistě proběhne hladce. Což může vyhovovat tvé milence, která s tebou přece nespí pro prachy, nebo jo?
Abys měl peníze na obě domácnosti,najdeš si druhé zaměstnání. Obě ženy uvidí tvou dobrou vůlui a situace se zklidní.
červenec 29, 2007 05:21
Usmev : KK
Ale urcite... Zaznel snad z meho prispevku opak??? smilies/cool.gif
červenec 29, 2007 18:54
AlenoT : bb
a manželka s ním byla proč?
tím, že by jí mělo po rozvodu zůstat všechno a muž by si měl odnést jen osobní věci, naznačuješ, že si ho bral jen kvůli majetkovému zajištění, zatímco on pro potěchu duše a oka a když si tu potěchu našel jinde, jí by měl zůstat ten majetek, kvůli kterému si ho brala...?
červenec 29, 2007 23:35
tady fakt nevim : martin
no tady snad jedina rada je zacit se modlit. i kdyz jedno reseni me napada: proste chtej, aby to bylo jako driv. to jes, budes se zenou, a navstevovat druhou milenku. je to jako by jsi byl rozvedeny a obcas videl svou byvalku. proste odmitni cokoliv menit. takhle blbe se nechat zavat do uzkych, to jsi jako co, muz nebo muzatka? stuj si na svem a nedelej dramata, ono to je celkem zase v pohode a ty hysterky za cas vychladnou. pamatuj na pravidlo cislo 1 - vic nez tebe milujou prachy, tvy prachy a o ty se nechtej delit. ale ja se obavam, ze budes potrebovat oporu, i kdyz, kdo vi.
říjen 27, 2007 03:48
presne se vidim : katerina
Co dodat? Jsem v pozici milenky, ktera ma male a tak si sama pro sebe trpim. Mam od nej vsechno nac si vzpomenu, ale ty noci o samote v loznici.... Ma to vsechno jednu neviditelnou vyhodu. Neuklizim po muzskym neporadek, nikdo nechrape a nemam v byte pohozene naruby spinave ponozky a slipy. Takze damy v me kuzi, hlavu vzhuru:*-))
listopad 22, 2007 16:32
Chyby : Klára
Todle mi udělat chlap tak ho pošlu do oněch míst ... proč má milenku když si vybral mě a před oltářem mi slíbil, že bude mít jen mě ?!
Co si pán natropil, ať si to užije ... nemá blbnout a měl radči zůstat u SVÉ ženy ... naopak chápu, že nekteré muže začne časem žena nudit a tak hledají rozptýlení ...
leden 15, 2008 11:45
... : Eva
To je tedy sodoma- gomora , Daniela píše dobře , 6e ve druhém případě na to byli určitě dva?Jsem taky zvědavá jak to dopadne je pravda ,že vždy tím nejvíce trpí dětičky a je jedno jestli jim je 6 nebo 30 to mi věřte. Vždy měli zakodované že mají v rodičích jistotu a oporu a najednou tohle. Ale i toto se dá snad časem pochopit ,ale musí se ten co to natropil rozhodnout a to hodně rychle. Taky jsem to manželovi řekla ,že nejsme dva listy papíru ,aby nás zmuchlal dohromady a jelo se dál! Má snad někdo jiný názor nežli já.Eva -Evulinka,
leden 17, 2008 13:24
jako podváděná žena i milenka : LibušeLev
Divím se, že manželka celých pět let netušila, že ji manžel podvádí. Myslím, že v tom vztahu to tak jako tak nebylo v pořádku. Přihodilo se mi něco podobného, když jsem byla doma s dítětem - ale zaregistrovala jsem první příznaky dříve, než došlo ke skutečné fyzické nevěře. Později se manžel přiznal,opustil milenku - ale již nikdy se neobnovil vztah důvěry. Odešla jsem od něj stejně. Jeho tehdejší milenka si mezitím našla jiného.
Po letech jsem já (v jiném) ve vztahu milenka - ženatý. Také on to nedokáže řešit chlapsky, i když ke mně neustále utíká . Trápíme se všichni tři...On je jí zavázán , že mu v mládí pomohla. Celý život ji podváděl, ale teprve teď ho začalo trápit svědomí - pochopil, co je Láska. Čím více mne miluje, tím větší má výčitky svědomí. Jeho žena o vztahu ví, přesto se jej nechce vzdát. Pláče, citově vydírá, sahá k alkoholu. A on se cítí za vztah odpovědný a vinen.

květen 09, 2008 15:17
jak to dopadlo jmenovče : Zdeněk
Tak konečně napiš jak to dopadlo. A vám všem co Zdeňka odsuzují nebo mu to přejí řeknu jedno nikdy nevíte do jaké situace se dostanete. Dnes řeknete to se mi v životě nemůže stát a zítra v tom lítáte. Taky jsem tomu nevěřil. Začíná to doma bolením hlavy, únavou začnete si vyčítat proč jsi neuvařil/a, neumyl/a nádobí, cos tady celý den dělal/a atd. Vždyť to znáte. Pak náhodou potkáte neokoukaný sympatický protějšek. Upozorňuji, že nevyhledáváte. A je to tady. Domluvíte si pravidla, nekousat neškrábat, netelefonovat a myslíte, že je vše pod kontrolou. Než jedete domů k manželovi/ce se osprchujete, vydrhnete a převléknete do jiných hadrů. Nechcete, aby se na to přišlo, přece nebudete svojeho partnera trápit. Když se milenecký vztah nebezpečně překlopí v lásku a stačí u jednoho z dvojice je to malér. Veškerá domluvená pravidla přestanou fungovat. A to se asi stalo Zdeňkovi. Samozřejmě tam je malér, pokud to nebylo chtěné, že si pořídil s milenkou potomka. To není zrovna standardní. Ale jinak si myslím, že to jeho manželka buďto věděla nebo nevěděla a to je to horší, zřejmě jí Zdeněk byl tak trochu lhostejný. Teď když zjistila, že o něj jako o chlapa zájem je, tak začíná boj. Možná kdyby ten dopis zahodila, nebo o něm nemluvila a následně začala používat více ženských zbraní, tak by se stala zřejmě vítězkou.
Vítěze v této situaci tu nevidím. Hodně štěstí všem.
Zdeněk
červen 18, 2008 12:58
... : silvie
Jmenovče Zdeňku,
zdá se, že to dopadá vždy podobně. Nakonec ztrácejí důvěru obě ženy a ten, který nedokázal zvolit tu pravou, zůstává opuštěn. Je omyl myslet si, že kdokoli stojí o předstírání či soucit, kvůli kterým by člověk měl žít ve lži.
červen 29, 2008 22:11
milenka versus manželka : Zena25
Byla jsem 3roky milenkou 40 letého muže. On byl v manželství 19 let.
Milovali jsme se a vedeli jsme, že jsme jeden pro druhého osudově určeni, ale když měl udělat jedno rozhodnutí, ke kterému jsem ho nikdy po celou dobu vztahu nenutila, tak mi jenom řekl, jsem už starý na to, abych začal znovu, proto zůstanu s ní, nemáme dluhy, pokud jde o rodinné záležitosti tak ty fungují a raději budu celý život nešťastný s manžlekou než abych si to jednou vyčítal, takže tě miluji moje lásko největší, kterou jsem zažil, chci s tebou být, ale nemohu. Těžko říct, zda to rozhodnutí bylo správné nebo ne. Pokud měl přede mnou další ženy, tak spokojený nebyl a ani nebude, tím pádem nebude spokojená ani jeho manželka a manželství bude fungovat jen tak na oko. když jeho žena nevěděla kudy dál, zakázala mu se mnou i kamarádit, zůstat přátelé, on se k ničemu nevyjadřoval a mlčel, telefony nebral prostě nic, přitom mě do toho kamarádství skoro nutil a ve finále, ted jeden druhého nemužeme ani vidět, protože já mu řekla ošklivé věci a on mě a jeho manželka už zralá žena volala mojí mámě do práce, aby jí řekla, že si mě špatně vychovala....je spousta lidí, kteří řeší takovéto problémy....a z velké lásky...nezbylo nic....
duben 05, 2011 07:35
... : Denisa
Jsem rok milenkou ženatého, já jsem taky vdaná. Byla jsem ve svém manželství šťastná a nikdy jsem nikoho jiného nehledala. Po dítěti nastal zlom, najednou jsem všechno viděla jinak, začalo mi vadit snad všechno a tak, když jsem nastoupila do nové práce, nechala jsem se zlákat příležitostí. Začalo to kafíčkem a pokračovalo v lásku. Pravidla hry byla jasná, ani jeden nechceme nic měnit na tom co máme doma. Užijeme si chvilek, které jsou tak krásné a pak až to jednoho z nás přestane bavit, ukončíme to. Problém je v tom, že jsme oba zamilovaní až po uši a ani jedne nevíme co máme dělat. Máme doma partnery, které nemilujeme, ale stále máme rádi, máme doma děti a nechceme ničit domov milovaným dětem, ale nějak to nejde. Každý den je jeden velký zmatek a žijeme dvojím životem. Jsem zoufalá z této situace a nevím co mám dělat. Ukončila jsem to já i on už několikrát, ale nejde nám být bez sebe. Vždy jsem si myslela, že se mi nic takového nemůže stát. Život je, ale plný překvapení a hlavně člověk je jen člověk co dělá chyby a špatná rozhodnutí. Srdce je prý jen sval, ale asi vážně není... A tak chápu Zdeňka, že se dostal do situace ve které nikdy být nechtěl a nesoudím manželku ani milenku.
říjen 26, 2011 09:56
Donosim vam miminko!!!!!! : Lucik
Dobry den jsem mlada maminka s Ostravy mam 2 dětičky už jsem donosila paru miminko v roce 2010 a rada bych pomohla splnit sen jestli mate někdo zajem ozvěte se na email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
únor 23, 2012 08:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]