O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘÍTEL MI PŘIZNAL "DÍTĚ VEDLE..." PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 prosinec 2011
Přejít na obsah
PŘÍTEL MI PŘIZNAL "DÍTĚ VEDLE..."
Strana 2

Dobrý den, je mi 24 let. S mým přítelem jsme spolu už šest let. Vždycky na mě byl hodný, říkal, že mě miluje a udělal by pro mě všechno. Nikdy jsme se spolu nehádali. S našimi i s mými sestrami si rozuměl. Letos v září jsem ukončila bakalářské studium bakalářskou zkouškou. Všechno bylo fajn, plánovali jsme si spolu život snad od začátku našeho vztahu.

 

 

 

 

     Těšili jsme se z každé chvíle, kdy jsme byli spolu. Jeho otec si vzal půjčku na opravu střechy domu, který jsem zdědila po babičce a kde jsme spolu měli bydlet. Půjčku splácel přítel, protože já zatím nemám práci. Jemu by zase půjčku banka nedala, jelikož pracuje teprve 4 měsíce; před tím také chodil do školy.

  

     Jenže - před měsícem jsem se dozvěděla, že má dvouleté dítě!

 

     Takže mě v polovině našeho vztahu podvedl, neřekl mi to a ani to, že má dítě... Stalo se to prý na srazu jeho bývalé třídy s jednou spolužačkou, když byli oba opilí. Prý si nic nepamatuje a to, že s ní něco měl, se prý dozvěděl, až když mu napsala smskou, že je v pátém měsíci těhotenství a že je to jeho. Říká, že mi to nechtěl říct proto, abych měla klid na dostudování, že mě hrozně miluje a bál se, že mě tím ztratí. Musel s pravdou ven ve chvíli, kdy se to dozvěděla moje mamka, které to řekla nějaká paní, co tu holku zná. Naši říkají, že oni mu to nikdy neodpustí a že ho u nás nechtějí už nikdy vidět. Protože to může klidně udělat znovu,  mě pak opustí a já zůstanu sama.    

  

     Ze začátku za ní a za tím dítětem jezdil a já jsem věděla jen, že je spolužačka, které pomáhá. . Ptala jsem se ho, proč tam jezdí a on, že ta holka potřebuje pomoct, že je na to sama. Pak jsem mu řekla, že nechci aby tam jezdil. (Já měla nějaké tušení, ale upřímně, nezjišťovala jsem to, protože jsem to asi ani vědět nechtěla.) Byla jsem s ním hrozně šťastná a chtěla být i nadále a bála jsem se, že by to mohla být pravda. Neřekl mi nic, a já se po tom tedy nepídila.    

  

     Teď mi řekl, že ona po něm prý nic nechtěla, jen to, aby tam občas zajel a dítě znalo svého otce. A když se jí týden neozval, tak mu prý napsala, že už ho nechce nikdy vidět, ať už nejezdí. Od té doby tam tedy nebyl až do teď, to tam musel kvůli stěrům na test otcovství. Byla tu totiž i možnost, že to dítě není jeho, protože ta holka velmi střídala kluky, ale nechal si udělat test otcovství, ve kterém se potvrdilo, že dítě je jeho.   

   

     Nevím co mám dělat. Miluji ho a dokázala bych mu to odpustit.

 

     Nemyslím si, že to chtěl udělat, prostě to byla chyba, ale bojím se, že se s tím má rodina nikdy nesmíří (pořád totiž bydlím doma a své rodiče i sestra mám ráda). On mě prosí, ať mu dám šanci, že mě miluje a že už nikdy nic takového neudělá a nebude mi lhát.    

   

     Ovšem rodiče mi řekli, že to mám buď hned utnout nebo se do týdne odstěhovat. Že nemůžu chtít, aby mě nechali bydlet doma a on se někde smál a jen se mnou randil. Jestli o mě prý opravdu stojí, tak ať se o mě postará. Ale že jestli budu s ním, tak je zklamu a vlastně je nemám ani ráda, protože bych je připravila o všechny takové ty víkendy s rodinou a rodinné návštěvy. Naši to řekli všem známým, co se stalo. A všichni prý říkají, že s ním být nemám, že budu vydělávat na alimenty na dítě, který má proto, že mě podvedl. Všechny moje kamarádky zase říkají, že jestli ho fakt miluju a jestli toho lituje, tak to mám zkusit.

 

        Nechci rodičům lhát a scházet se s ním tajně. Nechci je zklamat, mám je ráda, ale - mám ráda i jeho. A já bych se teď snad měla roztrhnout. Je to už víc jak pět týdnů, co to vím, a nevím co dělat.   

 

Zoufale prosím o radu,

EVA

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]