O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SE Z NEVĚRY NEHROUTIT? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 červenec 2010

Milá Kudlanko, mám trápení. A nevím jak začít... Manžel před 3,5 měsícem od nás odešel. Máme pětiletou dceru. Jeho postoj k tomu všemu je asi takový:  rozvádět se nechce, prý to řekl i milence. Snubní prstýnek nosí pořád.

 

 

 

      Před týdnem mě začal uhánět ohledně sexu (už jsme si 3x za týden milovali), pozval mě i na oběd, ale na druhou stranu tvrdí, že neví, jestli se vrátí, že ted žije jinak, že na něj rozhodně nemám čekat... Už mě bylo trochu líp, ale teď jsem do toho zas nějak spadla; vím že jsem blbá, že jsem s ním měla sex, ale i já ho chtěla.

 

      Proč má chuť mít se mnou sex, když má doma teď milenku, kterou chtěl, pro kterou nás opustil? Proč se nechce rozvádět, když tvrdí. že neví, jestli se ještě někdy vrátí? Co myslíte, je lepší takhle udržovat ten vztah, tedy spíše na bázi sexuální a možná doufat, že by to přerostlo zas v něco víc? Nebo myslíte, že by bylo lepší ten sex s ním nemít?

 

      Myslíte, že může být v tom jeho vztahu s milenkou spokojený, když uhání na sex mě? Moc prosím o radu, jak to nějak zvládnout. Dojdu do fáze, že už ho nebudu chtít? A když tak - kdy? Vím, že je to asi hodně zmatený, ale i já jsem z toho hrozně zmatená.

 

Zajímal by mě na to váš názor,

Hanka

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Haničko,

 

      než tě začnu utěšovat - zkus si představit opačnou situaci. Dejme tomu, že jsi ještě svobodná a chodíš s někým. Takový docela obyč příjemný ale nijak nevzrušivý vztah. No, a najednou potkáš správnýho chlapa, pravou „ozdobu dámských ložnic". S ohnivým okem, žhavou náručí, úžasnýma okecávacíma větičkama.... Sice ti bude všechno v duši říkat NE, NE, TO SE NEDĚLÁ  .... Ale najednou bum, prásk - a zahučíš do toho... Ale - tím okamžikem se přeci současně neodmiluješ od toho svého přítele, naopak, budeš mít dokonce i výčitky svědomí... Jenže... tamtomu bude stačit nesmírně málo, abys okamžitě zatřepetala křidélky a vletěla na požádání do jeho náruče.

 

     Jojo, holka, to se stává... Tak se budeš snažit to původní nerušit, budeš si uvědomovat, že on tě má rád, že si to nezaslouží - ale současně nebudeš schopná ten nový vztah ukončit, vyškrtnout, zapomenout... To ti říkám jen na zdůvodnění - rozhodně ne na omluvu!!! - jednání tvého manžela. Ano, on tě má rád, ono se mu s tebou hezky miluje, ale - není to „to", co má s tou druhou.

 

     A teď, jak bys se měla zachovat: máš dejme tomu dvě-tři možnosti:

 

  • přestat si smutit, říct si jen - OK, je pryč, není on, bude jinej... (což jednoznačně nezvládneš, alespoň ne hned);
  • přestat si smutit alespoň před ním, frekvenci sexu s ním jednoznačně určovat ty a chovat se k němu asi jako k myčce nádobí (nějak se to umejt musí, nebudeš to ty, byl by to jinej, takže - zatím tedy ty...- ale víc v tom, chlapče, nehledej) - no, to bys byla frajerka, kdybys to zvládla, a snad bys měla i dost velkou šanci na úspěch;
  • sbalit jeho krámy třebas do prostěradla (žádné úklidné rovnání do kufru!) a při nejbližší příležitosti mu to hodit na hlavu - taky řešení, ale na to asi též nejsi dost silná...

 

     Takže, jak neustále píšu znovu a znovu: nemá smysl něco rozebírat, debatovat nad tím, vyzvídat, vyčítat - tím se nikdy nic nezvládlo, žádnej chlap se kvůli výčitkám nevrátil a od milenky neodmiloval.

 

     Uvědom si, Hani, že on se k vám oběma chová jen jako kohout ke svému slepičímu harému. A vy dvě, štěbetalky, se snažíte jedna víc než druhá... Je opravdu tak unikátní? I s tou nevěrou? Nad tím se zamysli. Ale v každém případě, i když se rozhodneš vašemu vztahu ještě dát šanci a o manžela zabojovat, nesmíš se ponižovat, škemrat, nadbíhat mu. Vrátím se zpět k onomu příkladu, co jsem ti uvedla  (že by to bylo obráceně) sama si uvědom, jestli by ti zhroucený, skučící a vyčítající chlap byl přednější (a víc tě přitahoval) než ten „úžasný milý a zábavný frajer", co jsi ho nedávno poznala...

 

      Tak už víš, jak se chovat?

 

Jako vždy, držím moc palce,

d@niela

 

 

Komentáře (20)add feed
hanko, promin, ale : mura1

červenec 29, 2010 21:32
praxi nemám, : Macesska
ale možnosti 2 moc nevěřím. Protože pro řadu mužů může být rozložení 1 vážnější známost (zde milenka) a 1 ryze fyzická bokovka (Hanka) zn. ideál - tady má navíc super krytí, protože chodí za svou dcerkou, přece. To může vydržet až do důchodu. A víte, jak úžasný musí být pocit bezpečí, když to má pojištěné na dvou stranách? Always vložky hadr!
No a co se myčky týká, máme tu možnost ručního mytí s pomocí nejrůznějších kartáčků, žínek i jiných příjemných doplňků. Jako myčka je myčka, ale doporučuji rozvážit, za jakých podmínek je opravdu nutné a vhodné ji použít.

červenec 29, 2010 21:56
Nojo, Macessko, : Majda
jenže ona chce "právě tudletu"...
červenec 29, 2010 22:18
Majdo, : Macesska
pokud chce, aby jí vydržela celou dobu své životnosti, tak je dobré se na chvíli užívání zdržet smilies/smiley.gif v krajním případě lze otestovat i jiné modely, kupodivu někdy vyhovují stejně i více, ač si to člověk nedokáže dopředu představit. Ovšem doznávám, že v praxi jsem to nikdy neřešila, znám tyhle problémy pouze z vyjádření spřátelených myček a jejich uživatelek.
červenec 29, 2010 22:54
Dani :))))) : Sipik 2
Ty to vies tak super napisat, parada. Hanka, drz sa toho, aj mne Danielka pomohla prekonat tazke obdobie, je uzasne mudra!!
červenec 29, 2010 22:56
šípečku voňavej, díky!!!! : d@niela
smilies/wink.gif
červenec 29, 2010 23:12
Herle a von je Čech? : alena puntíkovaná
nemá nějaký turecký předky? Zkus mu případně říct, že ho sice stále miluješ, ale na sex už máš někoho jinýho - lepšího...což on jistě chápe. Rozvádět, že se nechceš, tak ať ti dá jen prachy a jinak ať se o něj stará milenka.Samosebou může přijít a pohlídat dítě, abys ty měla volno na toho milence. Naschvál, co ti řekne.
červenec 29, 2010 23:44
no a když se po tobě začně milostně sápat, tak mu říct, : alena puntíkovaná
hele, já už jsem dneska souložila...a už nemám chuť jsem unavená, necháme to na jindy, jo?Ale předem mi dej vědět, abych si na tebe udělala čas a náladu.
červenec 29, 2010 23:46
... : Máňa z Počernic (dolních)
Co tě to vůbec napadlo, že´s mu dala??? A třikrát, to už nejni úlet, nýbrš ********
Plnej souhlas s AP!
červenec 30, 2010 06:43
Alčo, : Linda1
krása ! smilies/grin.gif
červenec 30, 2010 07:51
Děvčata : tydlitát
jak vy si víte se vším rady. Obdivuhodné fakt.
červenec 30, 2010 08:20
dodatek : Hanka 81
ahoj
Po té co od nás odešel, tak hned za 14 dní mě taky uhnal, bylo to asi 3x za měsíc.Po té jsme se trochu ztáhla a řešila s ním věci ohledně malý, převážně nic víc. A ted jak začaly prázdniny tak mě začal znovu uhánět, tenhle týden jsme se tak nějak vymlouvala že jdu tam a tam, tak že jsem mu nepodlehla. Jinak se k nám chová hezky.
Tchýně říkala sama, že o nás moc hezky mluví, že má zájem co děláme atd. Snažím se to nějak zvládnout, snažím se sportovat a pořád něco dělat, ale když se ráno vzbudím a večer usínám tak je mi prostě smutno že tu není, chybí mi. Kdy tohle skončí když bude aspon jeden den kdy si na to nevzpomenu? Zatím ho miluji, i když se sama nechápu.

Ještě bych chtěla dodat, že s milenkou to táhne od března 09. A odešel od nás po roce když už jsme se nervově složila, tak se to dozvěděli roidče co se děje a pak tedy odešel(Prý kvůli mě to musí udělat)Ještě ten den psala večer mojí kamarádce, že to semnou jako konec nebere, ale že dokud to nevyřeší, že se vracet nebude, ale neměla mi to prý říkat, abych si nedělala naději.. Do doby než odešl pořád tvrdil jak jsme pro něj jediný, že bez nás štastnej nebude, at mu dám čas, že to skončí.V lednu dokonce mluvil o tom že, až to bude za námi že si pořídíme miminko.Jednou jsme ho mu i řekla aby odešel(říjen), chtěl den na rozmyšlenou a přišel s tím že chce být s námi, že to s ní skončí a plno zas hezkeých řečiček na ketrý jsme mu skočila.

Holky taky jsem si myslela , že bych se v daný situaci zachovala jinak, ale když pak v tom človk je, nechápe ani sám sebe.Moc děkuji za rady a postřehy určitě si z toho něco vezmu a srovnám si to v hlavě. Jinak zatím o něj ještě stojím!
červenec 30, 2010 08:51
No tak i kdyby sis to srovnala v hlavě, : Krakonoš
tak to, že ho pořád chceš a dáš mu, když si řekne, to fakt s hlavou nijak nesouvisí. smilies/wink.gif
Dokud to nezařídíš tak, abys s ním nespala, budeš se v tom matlat dál. A můžou to bejt klidně roky. Z frajerea už nikdy vzornej monogamní manžel nebude, na to rovnou zapomeň a žádný "finty" a "ženský zbraně" nic takovýho zařídit nedokážou. A jestli ho někdy přestaneš chtít? Jestliže to je tvůj Animus, budeš ho chtít dycky, celej život. Fór je v tom naučit se tohle chtění plně vovládat, takže i když někoho chci, umím mu říc ne a taky mu důsledně to ne říkám. Po nás chlapech se to přece požaduje - máme-li bejt věrný a monogamní, musíme umět říct ne každý další ženský, kerou chceme. Tak když to musíme umět my, měly byste i vy, né??? Tak trénuj! A nebo se v tom plácej, jak je libo - tvůj život, tvoje volba. Přeju štěstí! smilies/cheesy.gif
červenec 30, 2010 09:23
hmm... : Ahabibi
"malý český paša" - ten se ale má...Proč hraješ jeho hru? Láska je přece o něčem jiném. Odešel, dobře. Buď praktická, požádej o svěření dcery do své péče, o výživné na ni i sebe, domluv s ním návštěvy (bez sexu) za dcerou a začni žít SVŮJ život bez něho. A rozvod...to ukáže čas. Všechno je lepší než dělat ze sebe rohožku. Odmilovat se je "sakra" těžké, ale jde to, jenom člověk musí makat na sobě. Přečti si aspoň 2x radu Alči puntíkaté a Krakonoše - to sedí.
červenec 30, 2010 12:21
Ahabibi : Zdena
má pravdu, začni s vypořádáním majetku a určením výživného a uvidíš jak se jeho postoje změní, za to nic nedáš, akorát se možná dřív odmiluješ.
červenec 30, 2010 13:11
Zasadni rez : Giussi
Prestanes na neho myslet, az Ti sejde z oci. Musis udelat zasadni rez. V Tvem pripade, kdy spolu mate dite, bohuzel nejde udelat, abyste se nevideli vubec. Navrhovala bych, abyste se videli jen tech par minut, co si predate dite a to je vse. Cim min s nim budes, tim driv se pres to preneses. Vim to z vlastni zkusenosti. Chtela jsem ho vidat, aspon jako kamarada, kdyz uz me jinak nechtel. Dnes jsem rada, ze se tak nestalo, jinak bych v tom litala o to dyl. Trvalo to asi 1.5 az 2 roky, nez jsem konecne byla vpohode a to jsme nebyli vzati a deti jsme taky spolu nemeli. Nezbyva nez poprat HODNE stesti a STRASNE SILNOU vuli.
červenec 30, 2010 21:29
Hani, : Aknela
napíšu ti příběh mé kamarádky, v mnohém se s tím tvým shoduje.

Když bylo kamarádky dceři asi pět let, rodiče se rozvedli, důvodů bylo víc...nevyřáděné mládí, milenky, hádky...prostě to neklapalo, tak šli od sebe. Ale jen zdánlivě, nikdy spolu nepřestali spát, občas měli dlouhé pauzy, občas spolu sexuálně žili pomalu víc než za manželství. Tohle všecho přes to, že měli oba v průběhu doby i jiné partnery. Kamarádka tvrdila, že s nikým jiným to v posteli není tak dobré a říkala že ho pořád stejně miluje ze všech nejvíc...Takhle to spolu táhli asi deset let, on se mezitím oženil, znovu rozvedl, zplodil další dítě, ale ke kamarádce se vždycky vracel.
No a po deseti letech to najednou vypadalo jako konec z červené knihovny - konečně se rozhodl, že to zkusí spolu znovu, sestěhovali se k sobě, začli spolu znovu vychovávat dceru a my všichni kolem si oddychli, že bude konečně pokoj, kamarádka že se uklidní, usadí, oni si možná pořídí další dítě a zazvoní zvonec bude pohádce konec.....bohužel realita byla úplně jiná - z kamarádky se stala nespokojená žárlivá furie, protože jí pořád v hlavě blikalo to, že podváděl všechny svoje známosti s ní a teď nejspíš podvádí s jinými zase jí a začala se vztekat, prudit, a jejich vztah šel brzy do kytek. Prostě mu nikdy nedokázala odpustit co se stalo, jak se k ní choval...a šli zase od sebe. A už spolu konečně nespí a ona si našla někoho s kým vypadá relativně spokojená. Doufejme, že jí to vydrží.
červenec 31, 2010 06:23
Milá Terko, : d@niela
Stačí, pokud si přečteš upozornění, které je zde nad formulářem pro komentáře:
Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární a obsahující neplacenou reklamu

Takže se nediv, že vulgární komentář je smazán.
Slušně pochopitelně svůj názor vyjádřit můžeš smilies/smiley.gif
srpen 02, 2010 18:19
rada Aleny Puntíkatý mi mluví ze srdce, : Inka
udělala bych to stejně. Není důvod ze sebe dělat rohožku.
srpen 02, 2010 21:31
rozbi milence hubu : sisy
jestli o nej opravdu stojis, tak jdi a rozbij jeho milence hubu¨a rekni ji, ze si manzelstvi rozvracet nenechas. Uvidis, jak to zabere, ta utece a ten tvuj se chytne za nos prileze a bude vse ok.
V opacnem pripade ti nezbiva nez se trapeni a probrecene hodiny!!!!
Ta milenka je stejne prestupna stanice

srpen 07, 2010 20:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]