O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEJÍ MANŽEL BIGAMISTA PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 leden 2010

 Je mi 23 let a před třemi měsíci jsem porodila krásnou holčičku. S manželem jsme se brali v květnu 2009 po pětiletém soužití. A nyní to, co mě trápí... Dlouho si "psal" s jednou slečnou, prý lesbičkou. Chtěla jsem ji poznat, tak ji o prázdninách pozval k nám na kávu. Nu, v té době jsme měli s manželem trochu problémy....

 

 

 

 

 

 

     No, ale pak se to dalo zase do pořádku a brzy poté jsem zjistila, že jsem těhotná. Následně bylo vše v pohodě. Pak měl nápad, a seznámil mě s jeho kamarádkou, která pak byla se mnou, když on chodil do práce. Ona mi pomáhala, a vše bylo v pohodě.

 

     A stalo se, že jednou jsme to zkusili ve třech v posteli. Přiznám, bylo to fajn, ale tím, že jsem byla těhotná,  tak mi hormony řekly "A dost!". Jenže oni v tom spolu pokračovali a pokračují stále... což já se ale dozvěděla, až když jsem porodila. Totiž - přivezl mi milenku i do porodnice! No, a je po kamarádství.  Ale on mi říká, že milenku miluje a mě má rád. A tak každy volný čas tráví s ní, čímž ubližuje mě i oběma svým dcerám.

 

     Mám totiž na starost nejen naši tříměsíční Kačenku, ale ještě druhé dítě - on má totiž desetiletou dcerku, svěřenou do jeho péče, z předešlého manželství.  

 

     Nevím, co mám dělat - chci ho zpátky, ale ona je velký soupeř...  

 

Lucie

 

 

 

Ahoj Lucie,


     předně bych měla několik dotazů. Tedy: jak a kdy si s onou dívkou psal? Bylo to v době vašeho partnerství, nebo ještě před? Jakého ražení byly ty problémy a na jak dlouho jsi odešla?
 

     Tak se mi to celé jeví jakési zmatené a musela jsem si to přečíst několikrát, abych vše pochopila a doufám, že se tak stalo, ale pokud snad ne, tak se za případné zmatenosti z mé strany předem omlouvám. Takže shrnuto do kostičky:

 

     Lucie, já myslím, že není moc co radit, možná jen to, aby se ti to už nestávalo v dalších partnerstvích. Vsaď se, že všechny a všichni tady tě budou ponoukat, aby ses na něj vykašlala a podle mého, mají pravdu. Strašně nerada vyslovuji a píši jakékoliv rezolutní závěry a soudy, ale tady mi to připadá celé jakési zapáchající. Tvůj manžel má již dceru z předchozího vztahu a ještě s tebou miminko a to mu nezabrání ve zcela otevřené bigamii.

 

     Ty se staráš o vaši Kačenku  a ještě o jeho dceru, zatím co on se schází s tou, kterou miluje... Njn, tebe má jen rád, tak máš holt v jeho hierarchii trošku nižší pozici. Když jsi byla v porodnici, tak se tam na miminko přijel podívat i s milenkou. Nejspíš je pán o dost starší než ty, ne? To podle té desetileté dcery - nějak kolem třicítky? To by už mohl vědět, co se dělá a nedělá, nebo minimálně o tom mít pojem, takže bych v tvém případě nečekala, že se nějak změní.

 

     Nebo chceš čekat další roky a další děti, jestli se tak náhodou nestane?  Klidně můžeš, ale docela bych se vsadila, že nestane. Hlava mi to nebere, opravdu. Snažím se marně pochopit, co má tak úžasného, že ho tak moc chceš, i když dělá takové svinstva. Jsi hrozně mlaďounká a celý život máš před sebou. I s mimčem to může být fajn, pokud si to fajn uděláš.

 

     Sama si to spočítej. Zbavíš se zmetka, vypečené kamarádky a krom toho i péče o jeho dceru. Možná ji máš ráda, ale určitě je i možnost, jak ji vídat dál.

 

    Tak hlavu vzhůru. Máš zdravé mimino, krásný věk, spoustu toho před sebou. Nekaž si život někým, kdo se chová jako tvůj nepřítel.

 

Maryjánka

 

 

 

Komentáře (14)add feed
Pominu teď absurditu příběhu, ale děsí mne, že buď neumím počítat, nebo číst: : bb2
a nebo mi v hodinách biologie cosi podstatného uniklo...

Květen 09 svatba - vzápětí problémy a manžel si "dopisuje" s lesbou (ty uvozovky tam byly omylem, nebo nám mají decentně naznačit, že psal poněkud jiným brkem než písařským?) - o prázdninách 09 seznamovací párty manželky s lesbičkou - pak se vše urovnalo až tak, že manželka otěhotněla - a v lednu 010 3-měsíční holčička, čili nejpozději v půlce října 09 porod? Po prázdninovém otěhotnění?


leden 18, 2010 02:15
Já pořád nechápu, : alena puntíkovaná
proč chce někdo takovýhohle zmetka "zpátky".
leden 18, 2010 04:25
Zřejmě není příspěvek celý, a tím zkrácením došlo ke zkreslení. : Myška
Možná by stálo za to ho uveřejnit bez úprav.
leden 18, 2010 07:28
Lucko on i partnerský vztah : Inka
by měl mít své hranice, jsi podle mě velmi mladá, že jsi do něčeho takového vůbec šla, tím jsi mu oteřela vrata dokořán, manžel je zřejmě starší a má chuť zkoušet a Ty jsi mu ukázala, že vlastně nejsi proti, tak zkouší dál i to co ještě vydržíš. Asi by sis měla uvědomit co vlastně chceš a také mu to hlavně narovinu říci. Buď jste schopni vést normální partnerský život ve dvou a nebo ne, ale to by Ti měl zodpovědět on sám. Pokud ne, tak se musíš sama rozhodnout jak dál.
leden 18, 2010 07:56
maryjanka v odpovedi napsala: : mura1
Tak se mi to celé jeví jakési zmatené a musela jsem si to přečíst několikrát, abych vše pochopila

to nejsi maryjanko sama, ale narozdil od tebe, ja v tom mam gulas furt. nejen, ze tohle tehotenstvi by patrilo do guinnessovy knihy rekordu, ale nejdriv pozve manzel o prazdninach kamosku-lesbu na spolecne kafe ve trech, pak zjisti petra, ze je tehotna a pak ji manzel seznami s tou kamoskou. co delali pri tom kafi? tam se jako neseznamili?

kdyz uz si vymyslim story (tim mam na mysli autora / autorku dopisu, nikoli danielu :-) ), tak bych to mel/a trochu umet smilies/wink.gif
leden 18, 2010 08:04
... : Sandra.
Třeba se ta paní uklepla a chtěla napsat květen 08 (mně se to stává také docela často, zrovna včera jsem vyplňovala za Vojtu formulář a do data narození jsem místo jeho napsala automaticky svoje datum narození...) pak by to sedělo. Nebo je to jinak a je to jen nějak zmateně formulováno- Můro, myslím, že lesba a kámoška jsou dvě různé osoby a tak šlo o dvě různá seznámení. To je každopádně celkem jedno, problém je jasný.
Odpověď je taky jasná- dokážeš vyžít ze 7600Kč rodičovského příspěvku (ikdyž máš možná PPM vyšší, počítala bych s tím rodičákem, tři měsíce jsou krátká doba) alimentů? Máš někoho- rodiče, kamarádky- kdo by ti s malou pomohl? Máš kam jít? Jestli ano, běž. To, co zažíváš, musí být hrozně ponižující. Na prvním místě bys pro něj měla být ty, matka jeho čerstvě narozeného dítěte. Teď momentálně byste se měli sžívat ve 4 jako rodina a ne se dělit o tatínka s nějakou cizí ženskou. Nebere na vás na všechny a na tebe obzvášť vůbec ohledy- jak jako milenku do porodnice, to si dělá p*del, ne?
Dělat někomu samici č. 2 a přitom hospodyni a chůvu a vychovatelku v jednom, to mi nepřijde jako terno, takže bych asi začla přemýšlet jak z toho ven. V úplně nejhorším případě, když bych zjistila, že to sama opravdu na mateřské neutáhnu, tak bych si to sama pro sebe nastavila tak, že se tedy nechám od chlapa ty 3, 4 roky živit a jakmile nastoupím do práce a získám finanční nezávislost, tak tradá pryč. Jasně, není to zrovna košer takhle uvažovat, ale vzhledem k tomu, co dělá on tobě, bych se nějakou morálkou zrovna netrápila. Good luck...
leden 18, 2010 09:41
nevím, neměnila jsem text, ale nepřipadá mi to zas až tak složité: : d@niela
- 5 let s ním žila;
- v květnu se vzali;
- zjistila existenci nějaké jiné, řekl, že si s ní pouze dopisuje a v létě ji pozval na kávu;
- v době, kdy se o ní dozvěděla, měli problémy ve vztahu;
- brzy poté zjistila těhotenství,
- přivedl jí domů svou kamarádku, abys nebyla sama;
- trojka;
- ona s tím skončila, oni spolu ne;
- narodilo se dítě.

Podle všeho a nejspíš i tak, jak to napsala Sandra, se uklepla v roce, takže svatba asi byla 2008. Já texty upravím pouze gramaticky, tak zas to detailně nestuduju.

leden 18, 2010 10:05
ista podoba tu je.. : Sipik
ja som zazila nieco podobne :-/ len bez tej trojky :-)
moj ex tiez mal "len kamaratku" a sice s nou neprisiel za mnou do porodnice, ale v case ked som rodila sa s nou prechadzal za rucicky po meste
Neda sa starat o male babo a zaroven bojovat s nejakou slobodnou o chlapa. Nemas sancu.
Co nie je az tak na zavadu. Ja som sama, len s malou, sice je to obcas tazke, byt na dieta sama, ale aj tak by som nemenila. A byvaleho by som uz nechcela ani keby bol milionar
zvladnes to ako ho nechas, ver mi, ale na dieta platit musi, jasne?
leden 18, 2010 10:23
ok, Dani, : bb2
beru to tak, že se uklepla v datech a "brzy poté jsem otěhotněla" znamená po cca roce.

Takže pokud si ten příběh kdosi nevymyslel, co zbývá? manžel má milenku, se kterou spal v době manželčina těhotenství, a chtěl, aby s ní spala i manželka. Manželce se to vůbec nelíbí. Stará se o jeho dítě a o jejich dítě a on dál je s milenkou.
Sandra už poradila.
Za sebe bych přidala ještě následnou konzultaci u psychologa. Myslím si totiž, že když 23letá holka tohle podstupuje, tak má nějaký problém, cosi kdosi kdysi na ni navalil, proto není schopná rozeznat co je pro ni a dítě špatné.
leden 18, 2010 12:23
Maryjanko : kim
Tebe má rád jenom proto, že se mu staráš o děti. Milenky bude často měnit. Ty pokud si to jednou pro vždy nevyřešíš skončíš na práškách, nebo na "Malagelu". Dej mu jasně najevo, aby si vybral - milenky, nebo rodina tečka.
leden 18, 2010 17:41
Měla jsem jednoho kamaráda, : Aknela.
který to prostě měl rád ve třech. Vždycky si to nějak dokázal zařídit, že mu na to ty holky kývly a on byl pánem harému. A když jedna z nich vycouvala, nebo se nějak znelíbila, vždycky se našla nějaká jiná, která ráda zaplnila její místo.
Obávám se, že Maryjánky manžel bude podobný kvítko...bohužel, změnit se nezmění. Jak totiž jednou člověk čuchne k tomuhle způsobu soužití a potažmo sexu, nechce se mu vracet do nudné šedi partnerství ve dvojici. Je to jako droga.
leden 19, 2010 05:26
... : Maryjánka
Jéžiš lidi čtěte pořádně, já Maryjánka jsem v této kauze jen jako radílek, ne přímý účastník, já fakt trojku nerada. Ta dotyčná se jmenuje LUCIE a je to tam fakt všechno uvedeno
leden 19, 2010 09:55
maryjánko :) : bb2
a takhle podobně vznikají pomluvy...
leden 19, 2010 10:05
Maryjánko, : Vodoměrka
šmarjá pane, a máš to... i s manželem, ač on k tomu přišel jako slepej k houslím... a ty vlastně taky... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Jo jo, tak to dopadá... jedna paní řekla A, druhá přidala B a třetí dá C a D, aby to stálo za to smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
leden 19, 2010 23:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]