O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FLIRTUJÍCÍ PŘÍTEL PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 prosinec 2009

 Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Je mi třicet let a po nevydařeném manželství jsem si našla přítele, který mi ve všech směrech vyhovuje. Až na to, že potká-li jakoukoliv ženu, tak se mi zdá, že mu přeskočí. Hned začne šíleně flirtovat, chválit ji, koketovat s ní atd. a to pochopitelně i přede mnou (co se děje, když u toho nejsem, to nezjišťuji).

 

 

 

 

 

      Možná bych ještě měla napsat, že jemu je 50 let, ale vzhledově, duševně prací, i vykonávaným sportem je velice zajímavý. O sobě myslím, že jsem také atraktivní a hlavně jakkoli nezávislá na něm. Našli jsme se při sportu, který nás oba velice baví a nyní ho absolvujeme spolu. O jeho chování si myslím, že mě chce jednak pozlobit (i když neřeknu ani slovo a i když se ptá, co se děje, tak tvrdím v klidu že nic, ale určitě vnímá, že mi to vadí), ale jinak má toto chování k ženám jednoznačně v povaze. Je pravda, že mi to ale děsně vadí, beru to vlastně i jako urážku. A - bohužel je to pro mě neakceptovatelné. Jenže jinak je to pro mě skvělej chlap, který mi úžasně pomáhá s mým synem, i o mě se stará a cítím, že hodně investuje do naší budoucnosti. Kudlanko, pomohla bys mi, prosím, vymyslet nějaké řešení?

 

     Moc se mi nechce říkat mu otevřeně „Miláčku, prosím, neflirtuj, já žárlím..." ale takto to také nepůjde, protože tím, jak hodně sportujem, tak se samozřejmě pohybujeme mezi mladými ženami a já stále častěji a déle bývám na něj vnitřně naštvaná; ubírá mi to sílu a hlavně chuť si vychutnat jiné bezvadné věci, které zažíváme  spolu...

 

Děkuji moc za váš čas a radu,

Lucka

 

 

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Lucinko,

 

     V podstatě sis odpověděla sama - píšeš: je to pro mě neakceptovatelné". Podívej, když je pro někoho něco neakceptovatelné, tak to prostě nebere a šmytec. Dejme tomu, že by ti ráno, místo pusinky na probuzení, vrazil pěknou facku. Taky bys přemýšlela, jak mu dát najevo, že by „tohle neměl"?

 

     A on ten tvůj přítel dělá něco podobného. Stoprocentně ví, že ti to vadí, dost možná, že ho to i baví (když vidí, že žárlíš, že jsi z toho smutná). Takže máš jednu jedinou možnost. V nějakou příhodnou klidnou chvilku mu říct: „Miláčku, chápu, že ti dělá dobře, když si takhle zvyšuješ sebevědomí, ale mě to vadí. Takže nezlob se, ale i když tě mám moc ráda, tohle prostě nezvládám a hlavně - nechci ani v budoucnu se s tím trápit. Proto se rozhodni, nechávám to na tobě. Buď budeš s námi, nebo s těmi všemi ostatními." Pochopitelně, připrav se na to, že tě bude zapřísahat, že si to vymýšlíš, že to tak není, atd. - ale pokud by to tak opravdu nebylo, tak bys si toho přeci ani nevšimla, že?

 

    Neboj se o něj. Pokud o tebe opravdu stojí, vybere si tě - nehledě na to, že jsi o tu „dvacku" mladší, bych neměla žádné mindráky... A - mezi námi holkami - takových hodných padíků přeci můžeš mít plno, ne? Trošku víc sebevědomí, holka...  

 

d@niela

P.S.  Neřešila bych to ale do Silvestra, nač si kazit svátky :-)))

 

 

 

 

Komentáře (44)add feed
myslím, že starého psa : Inka
novým kouskům nenaučíš. Neznám ženu pro kterou by to bylo akceptovatené, i mě by to uráželo a nechtěla bych být s takovým člověkem.
prosinec 20, 2009 21:01
Povim ti to tak. : Krakonoš
Je to chlap s mizerným sebevědomím, který si vylepšuje jen a pouze pocitem, jak ho baby baštěj. Takže si prostě dopřává svojí dávku při každý příležitosti. Taky je možný, že mu to nějakej blb (blbka) poradil, že aby vo mladou atraktivní přítulku nepřišel, musí v ní vyvolat pocit, že je vo něj rvačka.

Sebevědomej chlap, přestože se mu líběj i jiný ženy než ta jeho, tohle nikdy nedělá, ani když je sám, pokud opravdu nechce lovit "bokovku" (to v případě, že prostě nejni monogamní), a tuplem né v přítomnosti partnerky. Já vosobně bych se, dělat mi tohle moje partnerka, na ni vyquajznul. I když je to jinak skvělá ženská. Páč by mi tím dávala najevo, za jakýho trumberu mě má. A já nepotřebuju žít s ženskou, která mě má za trumberu. I kdyby byla pozlacená.

Jestli jseš atraktivní třicítka a nejsi úplně tupá, tak máš fakt na víc. A zvlášť mezi padesátníkama - i ty zajímavý můžeš přehazovat vidlema. smilies/cheesy.gif Dej mu jednu šanci, aby toho nechal, normálně na rovinku mu řekni, že se tím ve tvejch vočích dost ztrapňuje a jestli vo tebe chce přijít, tak na to jde sakramentsky šikovně a brzy se mu to podaří. A pak už je to na něm.
prosinec 20, 2009 21:21
je mu přes padesát? : bodkapuntik
tak vydrž...klidně ho nech flirtovat, pes kterej štěká, nekouše. Vybral si tebe, ne? Je s tebou a nehodlá tě opustit, nebo jo? Začni flirtovat taky, jako atraktivní třicítka budeš mít hafo možností, Čímž ho zaměstnáš a on bude mít jiné starosti, než vrkat se ženskejma - hele je o dvacet let starší, tak bych to šacovala na to, že se spíš bojí on o tebe a že ti takhle dává najevo jakej je vo něj zájem a jak je i ve svým věku šíleně mladej.

No tak ještě chvilku vydrž, přijde vysokej tlak, cukrovka, revma, artritida a podobně - nedejbože i impotence - a máš po starostech.Jen si nemysli, že on neví, že ti to vadí a že žárlíš - jinak by nedělal. Vem si jenom ty nervy, aby si nesplet, jak se která ženská jmenuje a co který kdy nakecal. Zkus s sebou nosit placatku a semttam si dát někde v koutku panáka, abys byla vyrovnanaá, veselá a nad věcí. Tím zvýšíš naději, že ho celá akce přestane bavit, když to nepřinese ten efekt, co čekal - tedy tvé obavy, abys ho neztratila.

Hele - mlátí tě? -nemlátí, chlastá? - nechlastá! Dává ti prachy? Dává. Tak ho nech v klidu vrkat, dej si v klidu panáčka - zdůrazňuji PANÁČKA!!! nikoli celou láhev!!!!! stejnou službu di prokáže i čokoláda, jseš-li na sladký a kup si nějakou napínavou detektivku, nebo něco hrozně legračního - jako knížky od Geralda Durrella, BettY Mc. Donnald a podobně. Zasměješ a přijdeš na jiný myšlenky,

Vem to tak, že on už to má chudák spočítaný, zatímco ty máš ještě tak dobrejch dvacet let před sebou.
prosinec 20, 2009 22:09
Já snad blbě vidím…? bodkapuntiku : Loki
Tak ho nech v klidu vrkat, dej si v klidu panáčka…
To ti poradím až budeš řešit nevěru svého partnera. Jdi si taky zašukat. Vždyť o nic nejde. Chce tě opustit? Nechce. Chvilku vydrž, ono ho to přejde. Dej si v koutku panáka a robertka.
Knížecí rady, to by ti šlo.
Lucině toho vypelichanýho kocoura přeju. Každá sranda něco stojí.

Mám známého, který se chová naprosto stejně k ženám. Tvrdí, že ho k tomu opravňuje záplava peněz kterou oplývá. Říká, že prachy jsou pro ty holky jako afrodisiakum a nechají se klidně ponižovat. Hlavně, že něco z bohatě prostřeného stolu upadne. Dělá to naprosto vědomě a baví se tím. I ten starý mlsný kocour se tím baví a Lucina se mu to bojí říct, protože by pak nebyly ani výlety, ani dovolené, ani jiné bezvadné věci, které zažíváme spolu, ani žádné investice do budoucnosti.

Bude si muset holka vybrat. Pohodlí, nebo svou důstojnost.
prosinec 20, 2009 22:38
Ono to asi jinak vypadá napsané : Petronila
a jinak v reálu, ale to on ty ženy zkouší dostat do postele nebo se s nimi jen bavit? A jak se v té chvíli chová k partnerce, nechá ji stát a zajímá se o jiné, nebo se baví i s ní?

Nějak si to moc neumím představit a z toho vyplývá, že si neumím představit ani to, že/jak moc to někomu může vadit.
prosinec 20, 2009 23:44
Mám přítele, : Arist
který má 68 let a dělá to samé. Kupuje lístky do kina a flirtuje tam s dvacítkou. Platí číšnici o 40 let mladší a dělá totéž. Mně to teda nevadí, já se tím bavím. Občas mu řeknu, ať se zamyslí nad tím, co si asi o tom ty mladé holky myslí. Vždycky řekne, že se za to stydí, ale neumí si pomoct. Občas jede sám na služební cestu a pak mi řekne, že nějaká mladá kočka někde by si dala říct nebo že ho mladá kočka balila. Já se tomu jenom směju. Jenže já s ním nespojuji svou budoucnost. Ale myslím, že je to nevyléčitelné.
prosinec 21, 2009 00:11
Loki : alena puntíkovaná
podle mě on si jen tak "šimrá" ego. Nedejbože, aby některá to fakt vzala vážně a do tý postele chtěla!!!!Tyhle týpky mají z něčeho takového přímo hrůzu. Vrkat jo - ale chraň příroda, aby mu to nabouralo zajetej program, nebo obsah peněženky.Já bych to spíš viděla tak, že on má doma třicítku a v hrůze, aby mu nezahnula ona, tak jí předvádí to divadýlko, aby ji přesvědčil jak je úžasnej a mladej.
prosinec 21, 2009 00:14
Jinak Loki, : alena puntíkovaná
mému muži je jednasedmdesát, takže nevěra v jeho případě nepřipadá v úvahu. Fakt nejsem provdaná za Goťáka.
prosinec 21, 2009 00:16
mne by to nevadilo : Sipik
...ako pise bodka, je s Tebou, tak to neries. Mozno si nemysli ze s nimi flirtuje, len chce byt mily a porozpravat sa. Ak mas dostatok sebavedomia, tak Ta to predsa nemoze vyvadzat z miery. Teda pokial im nerozdava cisla na svoj mobil. Asi je len extrovert a nema problem bavit sa s cudzimi.
A este nieco, kedze tu nie je NC, aby objasnil. Ked sa Ta spyta co je a Ty mu povies ze nic, tak to ten chlap tak aj berie. Kriste. Co ma skener na mozog? Ked sa mi nieco nepaci, tak to poviem a netvarim sa ako kysla uhorka. Toto na chlapov nezabera.
prosinec 21, 2009 02:12
no já ti to Sipíku klidně vobjasnim, jak to vidim. : NČ
Podle mě se jedná vo chlapa kerej je takhle zvyklej po celej život. Vždyť už i dost vypovídá to, že má vedle sebe a v posteli relativní mláďátko ve věku jeho dcery. Von ani jinak, s dlouhonohejma mláďatama s hlubokejma kukadlama, jednat neumí. A tadle naše Lucina se nechala sbalit s tim, že todle musela samozřemě vo ňom vědít, protože i po ní jistě vyjel stejnym způsobem. Jestli mu na tý Lucině trochu záleží, měl by svý přirozený chování korigovat v její přítomnosti. To je ale tak všecko, co vona vod něj může chtít. Přeci nemusela do něj chodit. Ale šla!
Jestli chce bejt pro toho svýho jediná vokukovaná na světě, musí jít do dejchavičnýho, zapařenýho tlustoprda s vysokym tlakem, cukrovkou, rheumatismem, artritidou a podobně - nedejbože i impotencí. Na to jí stačí, začít na podobný týpky padat v autobuse. A to by v tom byl čert......
prosinec 21, 2009 06:37
NC : Sipik
No ved to...
Lenze on nevie ze ma svoje spravanie korigovat, kedze vzdy ked sa jej opyta co jej je, ona povie nic. Tak co by sa boha zamyslal. To je ako ked si v posteli nepovies co sa Ti paci a potom cakas kym sa k tomu frajer dopatra.
prosinec 21, 2009 07:08
tedy jít do starýho o 20 let staršího prďocha : Inka
a ještě koukat a snášet jak flirtuje s každou kterou potká? To bych tedy asi přemýšlela kam jsem to došla! Protože to budeš 10 let snášet, stane se z Tebe alkoholička a neurotička, extrémní žárlivka a nakonec mu budeš dělat na starý kolena sestřičku, ve svém nejlepším věku 40-50 let kdy budeš ženská ještě potřebná, kdy on už nebude moci..... zamysli se trošku a přehodnoť tu svou situaci.
Vůbec nechápu, že ženské ve 30ti mají pocit, že jejich život končí, že jsou neprovdatelné, že ten blb na kterého právě narazili je to jelepší co je v životě mohlo potkat .... holky kde jste nechali sebevědomí doma na věšáku??? No tam Vám je prd platný, voprášit a nosit denně sebou!!!!! Ve 30ti žena dozraje a život Vám začíná, až Vám bude 50... 60..., tak pochopíte, že láska kvete v každém věku, otázkou je jen zda to budute chtít nebo budete raději sami.
prosinec 21, 2009 07:15
Já bych se zamyslela už nad tím, proč je ten sqělej 50tník volnej. : mamča
Předpokládám, že to není žádný zajíc, a že už má pár honů za sebou. Trochu bych se bála, že za pár let, až přijde místo druhé mízy první infarkt, že mu budeš dobrou geriatrickou sestřičkou. A jestli ho to oblbování děvčátek nepřejde ani pak, že skončí s bonbónama před mateřskou školkou.
Pánovi ujíždí vlak, tak se snaží ještě urvat, co to jde. Když už né na poli erotickém, tak aspoň kecama.
Rozhodně bych se kvůli němu nestala alkoholičkou, nezobala antidepresiva, ale poslala ho do háje a našla si mladší model, co by mě nedeptal.
Tvůj syn si zaslouží šťastnou mámu, a ne uzlíček nervů, vydeptaný nějakým (pro něj) cizím dědkem.

prosinec 21, 2009 08:56
... : Pavlina
Tak za prvé. Ten člověk si tě absolutně neváží. Může flirtovat jak chce, ale v přítomnosti partnerky to dělá jenom duševní chudák.
A zadruhé najdi si mladšího a krásnějšího. Co s 50-letým vypelichaným chlapem, pokud si s ním pořídíš děti, budou mít 20 a za otce 70 letého senilního důchodce.
Ten člověk už má svá dobrá léta za sebou :-D, stačí aby se mu projevila nějaká artóza a je po sportu. MJám 50 letého kamaráda, leta aktivního horolezce, cyklistu, skialpiniustu....po operaci kyčelního kloubu (artroza) chodí o holi a chlastá........Páč nic jiného než ten spotr neměl a dneska je v háji.
prosinec 21, 2009 08:57
No sakra, vy mu to nandáváte : NČ
Cizí dědek, vypelichanej chlap... A to je mu teprve 50. Se vode dneška začnu před ženskejma stydět. A jestli mi todle vaše hodnocení bude mít vliv na funkce, důležitý pro partnerskej život, tak to vám teda moc poděkuju :-(
prosinec 21, 2009 09:39
NČ, he-he, : Míša šíša
jen si vzpomeň, jak se vyjadřuješ na adresu bab nad 39. Kdybysme si to my čtyři a více-cátnice měly brát nějak osobně, musely bysme bejt už naprosto bezfunkční. smilies/wink.gif
prosinec 21, 2009 10:11
No Nýče, : alena puntíkovaná
kdo ví, jestli už nejseš smilies/grin.gif
prosinec 21, 2009 10:16
Nojo, jenže vode mě to je gentlemanská básnická nadsázka :-) : NČ
.
prosinec 21, 2009 10:18
od těch Kudlanek : alena puntíkovaná
třeba taky smilies/grin.gif
prosinec 21, 2009 10:19
Nemůžu souhlasit s teorií Puntíkaté, : Míša šíša
že pes, kterej štěká, nekouše. Znám jednoho takovýho týpka, příští rok mu bude padesát a dělá přesně to samý, co popisuje Lucka. Pokud dojde k odezvě, nezůstane nikdy jen u toho flirtování.
Mimochodem je potřetí ženatý a vypadá to, že už nebude dlouho. Ani pro jeho třetí ženu to totiž není akceptovatelné.
prosinec 21, 2009 10:20
... : mia
mně tedy dříve starší muži imponovali. Ale mít ve třiceti padesátiletýho pardála nebo jak píše Arista 68letýho /!/ co se chová jak puberťák?? - těm chlapům to připadá asi roztomilé, ale mně ti týpci a la Saudek připadají spíš trapní než zábavní.. smilies/undecided.gifKomentář příliš krátký prý..
prosinec 21, 2009 10:32
Lucie, Lucie ! : Jeden z těch, co už tu dlouho nebyl.
Přemýšlel jsem o tom, co Ti odpovědět, ale vlastně je to úplně zbytečné. Když už jsi to "dotáhla" tak daleko s tím svým "seladonem", tak jen jeď dál, natluč si ten Tvůj pěkný "čumáček". Tady je každá rada zbytečná.
Velice se divím, že byl tentokrát NČ "takovej, nějakej zdrženlivej". Takovou perfektní nahrávku na smeč, nějak moc nevyužil, přestože by sis ji zasloužila. Jindy to zvládá dost dobře.

Lucie, to, co se Ti začíná "přejídat" teď, bude za pár měsíců daleko horší. PROBUĎ SE !
prosinec 21, 2009 10:36
Pro " toho z tÄ´ch,co uÅ3/4" : NČ
V tomdle případě nevidim jedinej důvod Lucince cokoliv vytejkat.
Chlapi přes 50 a víc jsou, podle mě, dost dobrý! Teda, pokud nemaj 150 kg hmotnosti se zaprděnejma hnědožlutejma povlíkačkama a s tachykardií, impotencí a cukrovkou dohromady.
prosinec 21, 2009 10:47
Musim se zastat padesatniku, ne vzdy to jsou opelichani chlapi : mila1
smilies/smiley.gifale souhlasim s Bodkou, ze tenhle se hlavne boji, aby ho Lucie neopustila, tak predvadi to divadelko. Ale pes ktery steka, nekouse, byla bych v klidu a smala bych se tomu. Tedy, v pripade, ze mezi nama by to klapalo a v posteli by predvadel uspokojive vykony atd. smilies/smiley.gif
prosinec 21, 2009 10:47
Co furt máte s těma psama? : Míša šíša
Náš pes teda štěká a jestli si myslíte, že nekouše, tak si to k nám přijďte vyzkoušet.

Já teda bejt Lucií, tak v klidu rozhodně nejsem už vůbec bych se tomu nesmála. Ono to totiž k smíchu není ani trošku.
prosinec 21, 2009 11:10
No já bych asi taky nejásala... : Vodoměrka
a utěšovat se tím, že to sice dělá, ale je to jen tak? To je to samý, jako by se chlap třeba před ženskejma šťoural v nose... prostě jak to jednou vadí a on to dělá pořád, tak mi může být jedno, že to dělá jen tak, že by nešťournul do cizího nosu, ale prostě vadí mi to a dělá to pořád, tak teda milej zlatej, sbohem a šáteček, buď to přestaneš dělat a fajn, jdeme dál, nebo nepřestaneš, tak si holt hledej takovou, co jí to vadit nebude...
Nemůžu si pomoct, ale tak jako bych já nezačala vědomě flirtovat a dělat oči na každýho mladýho chlapa, kterýho potkám, a už vůbec ne, když bych v tu dobu byla se svým partnerem, protože to se prostě nedělá, to by mu mohlo vadit a urážet ho... a stejně tak bych to cítila, kdyby to on dělal mně... a jedno, jestli padesátník nebo třicátník...
Takže, milá Lucie, ten tvůj to dělá za a) protože je takovej už odjakživa a dělal to vždy, všem a všude - pak to asi nebude ten pravý ořechový partner, i kdyby měl některé končetiny pozlacené, za b) protože si cosi potřebuje dokázat - pak to rok od roku nejspíš bude horší a horší a bude si potřebovat dokazovat cosi víc a víc a to tě teda lituju, až se mu ty lejtka začnou zapalovat ještě víc, a nebo za c) protože mu to někdo nakukal, že si ho pak budeš víc vážit a budeš si myslet, že je o něj tak děsnej zájem, protože se bojí, abys ho nevyměnila za mladšího - no a to by možná byla jediná situace, kdy by toho mohl po vážném rozhovoru nechat, ovšem zaručeno to není...
Vztah není o věku, takže je jedno, kolik mu je, důležité je, že ten muž bude vyhovovat tobě - a řešit, jestli budeš za dvacet let dělat ošetřovatelku je zcestné, každému z nás se může třeba i ve třiceti stát nějaká nehoda a zdravý mladý manžel může skončit těžce postižený na vozíku... takže pokud je vám spolu fajn, a jinak si rozumíte ve všem, tak si o tom promluvte... zcela vážně, jde přece o vážnou věc... řekni mu, že ti to vadí a že je to velmi vážný důvod, který tě nutí přemýšlet o ukončení vašeho vztahu... a uvidíš, jak se k tomu postaví... a jak případně dodrží to, co ti v této věci slíbí... tak hodně štěstí...
prosinec 21, 2009 11:22
ale no : Sipik
...dnes uz nie su 50tnici stari dedkovia, kde zijete? Je vela 50tnikov ktori su udrziavani a vyzeraju dobre, dokonca aj medzi 60tnikmi sa da lovit. Lucka snad vedela co bali, resp. kto bali ju, tak by nemala byt prekvapena. Si tu pripadam, ze sa opakujem, ale ked mu ona nepovie, ze sa jej to flirtovanie nepaci, mozno si to on nedomysli. Ked flirtoval s nou, tak sa jej to isto pacilo.
A mne flirt nevadi :-)
prosinec 21, 2009 11:25
Ano Sipíku : NČ
I mezi starejma sou skvělý kousky. Sice nás nejni moc, ale jsme!
prosinec 21, 2009 11:48
..Lucko! : kkp
hledáš řešení pro sebe, jak se zachovat při flirtování svýho přítele? nebo řešení, aby přestal flirtovat? Někdy opravdu pomůže metoda "nastavení zrdcadla", asi chápeš Lucko co tím myslím, že? Zkus to samé udělat v jeho přítomnosti s mladým klukem vedle něj. Pak uvidíš, jak se Tvůj "přítulník" bude tvářit a taky chovat! Někdy se fakt někteří chlapi chovají až úlisně, a někdy to působí velice směšně, ale mají to v sobě. Pokud je Ti to tak nepříjemné nesmíš tedy dělat jako, že Ti to nevadí, protože se vlastně přetvařuješ a to není dobrý začátek vztahu.
prosinec 21, 2009 12:29
Vodoměrko, : Eva
také to může být za d) úchyl, který to nedělá vůbec vědomě a pro kterého je jakákoliv úcta k partnerovi zcela nad jeho rozlišovací schopnosti.
A Sylva by to zjistila snadno, jakmile na toto téma zavede řeč, tito úchylové do krve tvrdí, že nic takového nedělají. To potom: ruce na prsa a pryč! smilies/smiley.gif
prosinec 21, 2009 13:50
Bych z toho nedělal nějaký dalekosáhlý rozbory vo ouchylech : NČ
Prostě a jednoduše se mu líběj atraktivní dívky a ženy (a komu by se nelíbily?). Je zvyklej, že k jeho flirtování nebejvaj vodmítavý, protože sám též vypadá xvětu. Třeba si to ani neuvědomuje, že jí to vadí až nesnesitelně. Též jsem znal jednu Lídu - než se projevila naplno jako orthodoxní hysterka se všim všady, taky mi vyčetla, kdykoliv jsem se usmál ve kšeftu třeba na prodavačku (vo flirtování nemohla bejt ani řeč), anebo když jsem vočkem mrkl na pěknou prdelku s holejma nožkama (vo flirtování ani řeč). Nechápal jsem to, byla to samozřejmě blbost, já jsem byl rád, že mám právě Lídu s JEJÍ prdelkou, též byla velice dostatečně atraktivní voblečená i nevoblečená. No, ale když jsem už vod ní věděl, že jí vadí i todle, hlídal jsem se, aby nebyla ani záminečka. Myslim, že i von by to měl vědět a začít se hlídat. Blbost je v takomdle případě vysvětlovat, že vo nic nejde a podobný pindy. To mu vona, jak vidno, stejně neuzná, páč její sebevědomí už je zchroumaný ašaš. Když se hlídat nezačne, bude prdět na její přání, byť by pro něj bylo sebenepochopitelnější, zřejmě je mu lhostejná.
prosinec 21, 2009 14:19
... : Pavlina
NČ taky jsem měla takového partnera, který mě určitě označoval jako ortodoxní hysterku :-D, vždycky jsem zuřila, když flirtoval přede mnou. Jenže, mě nešlo o něj, mě šlo o tu situaci, kdy je někde se mnou a jiné ženské dává najevo jak po ní jede, takže mě ponížil, ženskou povýšil. :-D Chlap který je se mnou má mít o mě zájem, když je sám tak ať si zvedá sebevědomí kolik chce. Nežárlila jsem, nikdy by mě nenapadlo mu vlézt do mobilu, do pošty atd, nehlídala jsem ho. Ale takhle ponižovat mě teda nemusel. Chápeš jak to myslím? :-D Taky jsem ho poslala po čase do háje...
prosinec 21, 2009 14:52
Pavlííííí : NČ
to zase ne. Tohle bych jí neměl zazlý ani vomylem. A navíc - výslovně sem psal, že sem neflirtoval!!!! A bylo dobře, že mi řekla, co jí vadí.
Že byla hysterka se všim všade a jak se patří (a byla!!!!), to souviselo s uplně jinejma věcma. Kdysi jsem snad votom i tady něco utrousil. Dneska trousit nebudu. To jen, abys mě nepodezírala, že za hysterku už považuju babu, který se nelíbí, že čumim i jinam :-)
prosinec 21, 2009 14:59
eNČí : Pavlina
takže to vidíme stejně,nadrženě slintat na jinou babu (chlapa) v přítomnosti přítuláka (přítulky) je nechutné a pro toho druhého ponižující. Nemá to co dělat se žárlivostí. Proto si myslím, že to Lucka může svému příteli klidně vyjasnit tak jak to je, nemusí chodit kolem horké kaše.
Mám k tomuto dobrou vzpomínku, můj tehdejší přítulák si přede mnou domluvil schůzku s bývalou kolegyní v kavárně a pak utrousil, jestli chceš poď taky, a já protože ji znala říkám tak jo, já teda jdu a on mi pak v autě říká, víš, ona mi chce sdělit nějaké osobní záležitosti, možná bys tam nemusela být, jí by to bylo trapné. Počkej na mě v obchodě. A já jak dement chodila v supermarketu pořád dokola, mež si mu vylila své srdce, bylo mi docela na zvracení. Ani nevím jak dlouho to trvalo....Byl to taky takový neodolatelný sportovní typ........např. jedna úplně cizí baba ho na akci vítala řevem "ježíš, to je ten krásný chlap z té fotky"....podle mě měl obdivovatelek dost a byla ubohost ze mě dělat divačku jeho flirtování, fuj fuj, fuj smilies/grin.gif smilies/grin.gif
prosinec 21, 2009 15:47
Pavlí, uplně stejně to nevidíme : NČ
protože já vidim dost velkej rozdíl mezi vlídnym úsměvem s pár slovama a mezi nadrženym slintánim.
V tom to právě je. Že zoufalý ženský považujou za nadržený slintání každej mužskej projev, kerej není určenej pouze a jedině jí. Ostatní ženský nemaj nárok ani na ten úsměv ani na pár obyčejnejch slov, který jsou pro ně projevem nadrženýho slintání.
prosinec 22, 2009 06:04
suhlas s NC : Sipik
Ja to tiez nechapem, komu ublizi, ked je jeho partner mily aj k niekomu inemu. Aj flirt je len hra. Podla mna je ovela- OVELA! horsi ziarlivec.
prosinec 22, 2009 06:45
no nazdar, : holubinka
tak to nejspíš flirtuju celej život ...a i s ženskejma smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

poděkovat, usmát se, případně srandičku udělat....mě to vždycky připadalo jako normální komunikace, ale ...asi teda flirtuju smilies/wink.gif
prosinec 22, 2009 07:59
... : Pavlína
Ježíši,eNČí, snad je rozdíl mezi slintajícím nadržencem a příjemně se usmívajícím chlapem. Slintouš s chlípným svlíkajícím pohledem, presně tohle jsem mela na mysli:-D Nevím jak se tváříš ty, ale věřím že jde jen o úsměv. Někdy mám pocit, že něco nějak myslím, někdo to otočí a pak se 10 lidí souhlasně přidá :-D Možná se blbě vyjadřuju, škoda
prosinec 22, 2009 13:24
... : Macesska
Teď je otázka, kdo určí tu hranici mezi milou komunikací a nadrženým slintáním. Protože Lucka a její partner ji zjevně vidí každý jinde.
Byla bych pro otevřené přiznání, že mi to vadí - nikdo není telepat a on to může považovat za vhodné až vybrané chování. Pokud se tak nechová záměrně, aby Lucce ublížil, samozřejmě.
prosinec 22, 2009 13:30
Ježíši Pavlí : NČ
Já fakt nedokážu vytušit, co máš na mysli, když s vodsudkem "nadržený slintání" se vyjádříš k mýmu jasnýmu sdělení, že jsem se jen usmál na prodavačku a prohodil pár vlídnejch slov anebo vobčas mrk na nádherně vytvarovanou prdýlku (néže bych civěl jak tupec), slovem mrk myslim mrk!
Ale snad teda už si rozumíme.
Vony totiž i leckerý baby by se měly nad svym hysterčenim zamyslet. Jenže to je právě naprosto neproveditelnej požadavek, protože čim větší je hysterka, tim víc je přesvědčená a tim víc i vyřvává, že právě VONA nejni!
prosinec 22, 2009 14:08
Ja bych se tedy Lucky zastala : Giussi
nenapsala sice zcela jasne, jestli ji v takove chvili prehlizi, ale tusim, ze to tak asi je. Ja jsem chodila s mladym muzem, ktery ani bych nerekla flirtoval, ale na akcich, kam jsme prisli spolu, me zanechal u dveri a celej vecer se bavil s jinejma lidma (zenskyma i chlapama), kdyz jsem treba prisla do skupinky diskutujicich, kde byl i on, za par minut se vytratil a sel zas jinam. Nekolikrat se mi stalo, ze me zacal nekdo balit, protoze vubec nepochopil, ze jsem tam s timhle chlapem a myslel si, ze jsem volna.

Jednou se nas (skupinky lidi miricich do klubu) na ulici zeptala dve devcata, kde je ten a ten klub. On se bez jakychkoliv rozpaku vecpal mezi ne, zavesil se kazde pod pazi a prohlasil neco jako: "Cestu Vam mileradi ukazeme, jdeme tam taky." a uz si s nimi povidal. Ja cupitala se zbytkem skupiny za nim a jeste jsem musela snaset nechapave a rozpacite ci tazave pohledy ostatnich, co ma jako tohle chovani od nej znamenat.

Kdyz jsem si na to stezovala (pozdeji v soukromi, v klidu a ne jako hysterka), tak mi jen rekl, ze ty pohledy jsem si jen ja spatne vylozila, ze to tak urcite nebylo a nikomu to divne nepripadalo. Ohledne tech ruznych party, kde me mimo jine balili jini, rekl, ze on je "social butterfly" = spolecensky motyl a proste takhle na vecircich funguje, ze jde od skupinky ke skupince a s kazdym se pobavi. Ja na to, ze to bych chapala, ale ze nechapu proc, kdyz se tam objevim ja, tak on se vzdycky zdejchne. No a on na to, ze nevi, proc to tak dela, ze treba muj prichod mu da vhodnou prilezitost se vytratit a jit zas jinam. Mimochodem, ti co me balili, byli podle nej blbci, protoze se prece ze vseho nejdriv zeptam, jestli je dotycna zadana, nez ji pozvu na veceri...

Hvezdickoval me tim celou dobu naseho vztahu a uz bych si to nikdy v budoucnosti nenechala libit. Mlada a blba se tomu rika.
prosinec 23, 2009 03:42
Giussi : NČ
Jenže ten, co ho popisuješ, to nebyl normální chlap. To bylo Hovádko Boží. A tvá chyba, že sis to nějakou dobu vůbec nechala líbit. Anebo, žes vo tom s nim diskutovala. To, co popisuješ, to nejni na diskusi ale na okamžitý rozloučení s nim, a to s pořádnou fackou.
prosinec 23, 2009 07:09
díky .-)) : lucie užárlená
díky za rady zvedli jste mi náladu lucie
prosinec 23, 2009 14:25
Lucie : Kamila
ty jsi evidentně správná ženská - to je prvně, co vidím, že nám někdo děkuje, že jsme mu zvedli náladu, ač nic optimistického z nás nevypadlo. Ty určitě nežárlíš na blbiny, vyměň ho za lepší model! A kdyby se ti stýskalo, tady si určitě popovídáš! Krásné Vánoce!
prosinec 23, 2009 17:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]