O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BEZSTAROSTNÝ (BEZOHLEDNÝ) MOTÝLEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 květen 2007
Přejít na obsah
BEZSTAROSTNÝ (BEZOHLEDNÝ) MOTÝLEK
Strana 2

 Dobry den, rada bych vas pozadala o radu, verim, ze prijde drive, nez se mi dostane ulevy v manzelske poradne... Muj manzel me pozadal o ruku pred 1,5 rokem, jsme svoji 1 rok. (Predtim jsme spolu 4 roky chodili a staveli dum.)  Ale uz ten jeden rok byl jiz ponekud divny.... Manzel se pred znamymi netaji, jak mu manzelstvi nevyhovuje, jak neni ve sve kuzi apod.  -

nad tim vsichni kroutili hlavou, protoze jim pripadam jako bezva zena a protoze vedi, jak moc o me tenkrat usiloval.

 

     Myslela jsem, ze je to skutecne tou zmenou. Po precteni nekolika knih od pana doktora Plzaka jsem se stahla do pozadi a cekala, ze  to manzela prejde,  trochu se s tim vyrovna a nebude se manzelstvi tolik bat. Chtela jsem byt bezva manzelka a prala si, aby byl manzel doma rad. Dnes vim, ze to bylo tim, ze manzel jiz v te dobe, kdy jsme se brali,  myslel na jinou zenu, kterou, jak se mi nyni sveril, miluje, a ted nevi, co ma dal delat.

 

     Casto si smskuji, pisou e-mailem.  Je to prijemna slecna, dokonce ji znam a kdyz se provalilo, ze si casto pisou, tak me s placem kontaktovala a pozadala o schuzku, kde mi sverila, ze se ONA a JEJI pritel miluji, ze chteji ted miminko a ze nema duvod mu zahybat s mym muzem! Ze o nic nejde, ze je s mym muzem jenom kamaradka... Verila jsem ji a domnivala se, ze jsem prehnane zarliva a musim s tim neco delat. Takze jsem nevidela, neslysela, myslela, ze je vse ok, az to muj manza nevydrzel a vyklopil to. Ona pry o jeho lasce k ni nevi...  A tak jsem si vzala prasek na uklidneni, druhy jsem dala svemu muzi a objednala nas do manzelske poradny, protoze on to chtel a potrebuje pry poradit. Nemyslim na to, ze jsem mu uplne ukradena, nemyslim na to, ze mi celou tu dobu strasne ublizoval, vim, ze se tohle asi urcite v zivote deje a ze jsou na tom lidi hur. Konecne jsem se asi zbavila detske naivity (kterou zrejme trpi muj muz) a myslim, ze bych mu to urcite odpustila a nevycitala, kdyby se vse vratilo do starych koleji.

 

     Nevite, jak takove problemy koncivaji?  Mam cekat, jak to dopadne a neopoustet ho, kdyz klopytnul, nebo svemu manzelovi vyklidit pole, aby mohl realizovat svou lasku, prestoze neni jasne, jestli by ona slecna za nim sla?  Nutno jeste napsat, ze mi muj manzel tenkrat rozvratil 6lety vztah, protoze me "hrozne miloval a snasel mi modre z nebe" - nu, a ja odesla za nim... Myslite, ze bude chodit svetem a rozvracet vztahy, a porad jen chtit,neco, co nema?

 

     Dekuji vam predem, Lenka

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Lenko,

 

     zaprvé ti musím vytknout něco, co ty si už ani neuvědomuješ - stavíš se k němu víceméně mateřsky, jako dospělec k nezodpovědnému dítěti. A to nejde. On velice dobře ví, co dělá, ale ty mu dávaš možnost... On se ti svěří se svým velkým trápením, ty ho polituješ, dovedeš k panu doktorovi, aby mu pofoukal bebíčko... Víš, celé mi to připomíná onen vtip, jak si  jistá paní jde k lékaři-sexuologovi postěžovat, že ji manžel neuspokojí. Doktor jí doporučí milence. Ale - toho má a ten ji taky nestačí... Tak jí doporučí dalšího. Milá paní se vrátí domů: "Tak vidíš, starej, nemocná sem! Žádná ku*va!!!"



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]