O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVĚRA - JAK JI ZVLÁDNOUT? PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 září 2009

 Ahoj Kudlanko, zdravím. Jsem tu nová a se zaujetím jsem si přečetla rady, tipy a návrhy zde přítomných. Můj příběh se velice podobá všem ostatním. Přišla jsem svému muži na nevěru. Jsme svoji už 12 let a máme 10letou dceru a 18 měsíčního chlapečka. Zjistila jsem to velice brzy, asi po týdnu, co si s ní začal. Manžel nejprve říkal, že to nic není, pak že to ukončí... to bylo letos  v lednu. Přesto je s ní i nadále v kontaktu..

 

 

 

 

     Do června si s ní psal a stýkal se s ní docela často. Co si budeme povídat, přiznávám, scény nějaké proběhly. Ale on tvrdí, že od nás nechce odejít, že nás má rád. Ona je prý jen "chemie"....Řekla jsem mu tenkrát, ať si jde za ní, ale on nešel. Pak, v červnu, nastal zlom; více méně měsíc s ní vůbec nekomunikoval, ale nakonec ji přece jen navštíví. A když se ho ptám, aby mi řekl proč? Tak odpoví, že neví, že je asi blbej, že nechce být s ní, ale že chce být se mnou a s dětmi. Ovšem - přesto tak jednou měsíčně "ujede"...

 

     Tajně doufám, že se ty jeho "úlety" budou pomalu vytrácet. Ale jak zde některá z přítomných uvedla, už mu nevěřím. Už nevím, jak se dál chovat, tvářit. Velice mě to trápí, protože jinak je to fajn chlap a mám ho prostě ráda. Je to tak špatné... A dnes je bohužel opět ten "ujetej " den. Nejraději bych vůbec nevylezla z postele a všechno zaspala. Co s tím? Vůbec si nevím rady. 

 

Christi

 

 

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Christi,

 

      vím, jak těžko ti musí být, když jsi sama s dětmi doma a říkáš si, co asi on právě dělá, že třebas objímá a líbá a mazlí se s jinou... Tvůj manžel... Zoufale tě to trápí a přitom je ti po něm smutno, chtěla bys, aby se tak choval jen a jen k tobě. Protože tak to přeci má být... Nojo, holka, ale někde se stala velká chyba. Prosím tě, zauvažuj, nezdá se mi totiž, že by to bylo za těch 12 let, co jste spolu, poprvé... Dost možná, že sis toho poprvé všimla, ale většinou se to opakuje.

 

     Je až neuvěřitelné, jak si je tebou tvůj muž jistej. On ví, že doma jsi, že tě doma kdykoliv najde, že se stoprocentně o všechno postaráš, děti zaopatříš... Že maximálně, když mu na něco přijdeš, uděláš v nejhorším případě scénu, případně mu to budeš vyčítat, nějaký ty slzičky protečou - ale nakonec se vlastně vůbec nic nestane.

 

     Tohle je to nejhorší, ta jeho jistota, že vůbec nemá strach, že by to mohlo být taky jinak... Že záleží jen a jen na něm... Já vím, že si říkáš - A co mám jiného dělat? Co můžu jiného dělat?  Dám ti pár návrhů, ale všechno si nejprve pořádně rozmysli, než něco z toho použiješ. Protože předpokladem jakéhokoliv úspěšného jednání je jedině důslednost. Konkrétně: když řekneš, že něco uděláš, tak to musíš dodržet. Není možné například mu říct, aby odešel a pak ho prosit, aby zůstal... (Neříkám, že jsi něco podobného udělala, dávám to jen jako příklad!).

 

     Také bych se tě chtěla zeptat na intimní záležitosti: to s ním pak spíš, když víš, že byl s ní?  Asi bych nebyla hned tak vstřícná... Nehledě na to, že si vlastně všichni navzájem předáváte svoje "breberky".  Máš jistotu, že nemáš žádné "převzaté" potíže?

 

     Nevím, jak dalece máte rozdělenou starost o děti. Doufám, že všechno není jen na tobě... Chápu, že manžel chodí do práce, ale rozhodně bych se ho snažila pořádně zaangažovat víc - jak moc a jak konkrétně se dětem věnuje? Jak často?  A dostanete se někdy spolu někam? Máte nějaké hlídání? Máš možnost jít občas někam sama? Cvičit, do kursu, popovídat si s kamarádkami (a bez dětí), do kina či do divadla... kamkoliv. Máte nějaké společné rodinné cíle? Myslím třebas že se doma něco předělává, buduje, opravuje, atd. Jak vlastně trávíte týden? Den? Není vaše společná činnost převážně soustředěná jen na společné jídlo, koukání na televizi, případně povídání si o tom, co nakoupit, uvařit, co dnes děti ...? Bavíte se také o něčem jiném?

 

      Rozhodně mi odepiš - buď klidně sem, jako komentář, nebo mi to znovu pošli do poradny, OK? Abych ti mohla seriózně poradit, potřebuju vědět víc...

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (41)add feed
.. : kolemjdoucí
Všimly jste si taky co má spousta těhle případů společné? Dvě děti s větším časovým odstupem. Nevěra v době krátce po narození toho druhého. Podle mne naprosto zákonité. Když se tu probíral podobný příběh, ptal jsem se tazatelky kdo u nich chtěl to druhé. Neodpověděla. Ptám se zase.
září 07, 2009 09:51
... : Linda1
Tak já znala jednoho, co vykřikoval že on druhé dítě v žádném případě nechtěl, ale na dotaz jaktože ho tedy má, nedokázal odpovědět. Bud byla manželka panna Maria a nebo ho znásilnila smilies/smiley.gif
září 07, 2009 10:05
Lindo : kolemjdoucí
neznásilnila, ale ukecala. Což je v podstatě totéž....
září 07, 2009 10:33
... : Linda1
Nechat se ukecat k dítěti ??? Tak to je chlapec nesvéprávný nebo choromyslný, nezdá se ti ?
září 07, 2009 10:38
Nebo spoléhá na antikoncepci partnerky : wendy
je to podpásovka, ale není to výjimkou. Tím nechci nařknout a priori všechny těhotné ženy ! Sakra, tyhle nevěry...
smilies/wink.gif
září 07, 2009 10:50
Ono je to mnohdy i tak, : ivanka
že tam už něco začalo skřípat a ona si myslí, že to dítětem zachrání. Což ale na 99% nevyjde.
září 07, 2009 11:10
anebo : Linda1
on s druhým dítětem souhlasí, protože ví že tím manželku uváže doma, a sám má pak volné pole.
září 07, 2009 11:14
christi, : rybka
"fajn chlap" by ti toto nerobil. Takze fajn chlap neni.
září 07, 2009 11:25
kolemjdoucí : bb2
vzpomínám,pod jedním takovým příbehem jsem se ptala na totéž,taky bez odpovědi. A ted z nich jsou ti co zahýbají mámě od dvou dětí.

Linda1 znáš úsloví vykecala z jalové krávy tele? Nebo nedá pokoj dokud to co chce nedostane?
září 07, 2009 11:25
bb, : Linda1
To víš že znám, a určitě to v mnoha případech tak je. Nechci aby tohle směřovalo k tomu, že zrovna Christi je jedna z těch, co si druhé dítě vykecala. Ten "fajn chlap" je obyčejný zbabělec. To se doma svěřuje, že zrovna dnes je ten "ujeten den" ? Nebo jak jinak na to Christi přišla ? V mých očích by byl ubožákem.
září 07, 2009 11:34
bb2 a kolemjdouci, : rybka
ako ste vy dvaja mudrci prisli na to, ze prave toto (vykecala z jalove kravy tele) je pripad Christi?
Daniela sem dneska hodila clanocek "o ohleduplnosti a toleranci", skuste si citnut...
Ja byt na mieste Christi a pod svojou prosbou o pomoc citat vase blaboly o jalovych kravach, tak mi to asi na nalade neprida...A ani nijak nepomoze.
A o to by tu predsa v prvom rade malo ist - o tu pomoc.
září 07, 2009 11:38
Linda1 : No asi se nesvěřuje, : mamča
ale znám to od tchána. Vždycky se "vyšampónoval", ohodil do gala, a vyrazil - prý do divadla, a večer že přespí "u známých", aby nejel v noci domů.
A zatímco mu žena doma nažehlovala košile, aby byl každý den jak ze škatulky, on se v té parádě natřásal před "známými".
Až jednou ho vychmátli naši kluci-dvojčata, tehdy asi 5tiletí. Podrobili ho křížovému výslechu, každý z jedné strany : "A dědo, proč nepřespíš u nás ? A kolik je vás, známých ? Děda : "No, pár."
Kluci : " A dědo, pár jsou dva, že jo ?"
A bylo to venku. smilies/grin.gif
září 07, 2009 11:47
rybko, uklidni se :) to byla reakce na kolemjdoucího a Lindu, : bb2
která se ptala, jak je možné ukecat k dítěti, když chlap není nesvéprávný. No, a my ženy dobře víme, že může být svéprávný, inteligentní atd. atd., ale když ona chce a on ji má přece jen rád/chce mít klid/má trochu másla na hlavě, tak se ukecat nechá.
Kdyby nechtěl, bude mít na talíři v jednom kuse proč jako ne a co za tím je a ze ženy utrápenou chudinku, která ho dotáhne na terapii, rodinné konstelace, meditace, ajurvédu a bude probírat jejich sexuální život se všemi detaily 2x týdně s kamarádkami u vína :-)

Tím jsme neřekli, že je to Christin případ. Třeba napíše, že druhé dítě chtěli oba, manžel s tím přišel jako první a vše v té době klapalo.
září 07, 2009 11:50
odpovědi : : christi
Určitě nejsem ta co si myslí ,že dítě může zachránit vztah. Druhé dítě jsme chteli oba,bohužel to nevyšlo dřív.Před tím to u nás neskřípalo,neměli jsme žádné větší problémy,neříkám,že se mráček nevyskytl,ale nic zásadního,velkýho. Popravdě řečeno byl to on,kdo přišel,že chce druhý mimi,já se nebránila,chtěla jsem ho taky.Ale neškemrala jsem,neukecávala!!!
Pro LINDU : Nesvěřuje se ,jenže nejde si nevšimnout,že místo obvyklého příchodu z práce což je - kolem 23.hod. dorazí v půl páté ráno.
Jinak děkuju rybce,aspoň mala podpora. :-)
září 07, 2009 11:54
Christi : mamča
Nevím, jak dlouho chceš jeho nevěry snášet. Ale život je krátký na to, abys ho prožila soužením s nevěrným manželem, jen kvůli zachování úplné rodiny dětem. Ty děti vytuší, že je doma napětí, a nijak jim to neprospívá.
Sama kvůli sobě se začni připravovat na úplné osamostatnění. Teď máš ještě synka malého, tak máš čas si to rozmyslet. Možná přijdeš na to, že by Ti bez toho manželského trápení bylo líp. Vždyť Ty máš taky právo na milujícího partnera. Proč bys měla tolerovat manželovy úlety ?
Teprve až se duševně i materiálně osvobodíš z područí stávajícího vztahu, teprve o Tebe začne manžel znovu bojovat, protože pochopí, že jsi schopna jít s dětmi dál i bez něho.
Pak se třeba znovu dáte dohromady, nebo půjdete každý svou cestou.
Ale nenech ze sebe dělat rohožku.
září 07, 2009 11:55
Christi, : ivanka
četla jsem tu D. odpověď - dala ti tam plno otázek, napíšeš?
Taky si osobně myslím, že se někde musela zašmodrchat vaše komunikace, že to začalo být takové stereotypní. No, a ty do toho s miminem, měla jsi plno práce a nevyspání...
září 07, 2009 11:56
bb2, : rybka
OK, sorry...ale aj tak..Co ak to aj je jej pripad? To sa teraz ma ist obesit? Alebo mu preto neveru tolerovat?
Inak o chlapoch, co sa na druhe dieta nechali akoze "ukecat" si myslim svoje. A nie je to nic pekne. Ale to aj o tych, co zahybaju zatial co ich druzka sa doma stara o ich spolocne deti. Lebo to neni rovnocenna situacia. Ona si ist zaskotacit s nejakym mladym fesakom popri tych dvoch detoch nemoze.
září 07, 2009 11:59
rybko, : bb2
ale já se neptám proto, abych si do ní rýpla, ale proto, že si myslím, že to jsou dva různé případy - kdyby si dítě vydupala v už nefunkčním vztahu nebo když nevěra přišla až po dítěti - a podle toho dvě různé možné linie reakcí. A taky mne to samozřejmě obyčejně zajímá.

Kdyby si dítě vydupala v nefunkčním vztahu v naději, že ten vztah dá dokupy, tak oběsit s ohledem na děti ;-) ne, ale pak věděla do čeho šla a pokud by nechtěla bořit dětem rodinu, tak by tu nevěru musela snášet jako nutné zlo, kaz na rodině, něco, čím si manžel nahrazuje chybějící prvek aniž by svou rodinu nechal trpět nedostatkem času, péče, financí atd. A když ona chtěla, udělal jí to druhé dítě.
Pokud je to ten druhý případ, tak zjistit co je u nich špatně, zda je šance to dát dohromady, spravit to - tzn. jestli oba o to stojí a chtějí to, a když ne, tak se rozvést, jinak by to hrozilo doživotním trápením a taky stresem z obavy, kdy on se sebere a odejde za novou láskou. Což by se až děti povyrostou stát mohlo.

Takže proto ty děsně netolerantní otázky, Rybko, snad jsem to vysvětlila.
září 07, 2009 12:14
ještě k tomu ukecání : Linda1
- jestli to nebývá tak, že manželé druhé dítě chtějí společně a společně (dobrovolně a rádi) ho počnou. Až se dítě narodí, nezbývá na pana manžela tolik času. A pan manžel si najde jinou spřízněnou duši. A té dušičce vypráví jak druhé dítě nechtěl, že jo :-) Což je mnohem jednodušší, navíc on v očích spřízněné dušičky vypadá jako chudák který má doma panovačnou potvoru, která si druhé dítě vydupala. Prostě tak mluví jen tam, kde se mu to hodí. Kdo ví co navykládal manžel Christi té své ..A už opravdu ani slovo o ukecávání :-))
září 07, 2009 12:26
... : sandra.
ahoj Christi, já být tebou, tak si začnu připravovat půdu pro případný rozchod. Tj.popřemýšlet jak bys finančně zvládala sama, podívat se jaké jsou v okolí možnosti bydlení, co s malým (jestli bys vás tři uživila z rodičovského příspěvku výživného na tebe a na děti) popř. si ulít něco peněz bokem. Pokud to nakonec nebudeš potřebovat, tím lépe, ale je dobré být připraven. Tvůj manžel se nechová jako fajn chlap. A je v tomto případě jedno jak často spolu vy dva spíte, či jestli máte dost času sami pro sebe, apod., co se většinou píše pod dotazy žen, které podvádí manžel. Kdyby byl tvůj manžel fajn a měl by vás rád natolik, že by mu nebylo jedno, že se trápíš, tak by třeba zahýbal, ale dal by si práci s maskováním, s tím, aby nebyl odhalen. To, že ti přijde domů do manželské postele v půl páté ráno přímo od ní a ani se nenamáhá s vymýšlením výmluv, tím to vlastně celé hodí na tebe, protože v tom okamžiku je zodpovědnost za rozhodnutí o vaší společné budoucnosti na tvých bedrech. Chová se neuvěřitelně bezohledně a sobecky.
Také mám dvě malé děti a jsem na MD, ale kdybych manželovi řekla, že mi takové a takové chování vadí a že mi tím ubližuje a on by to v klidu dělal dál, tak bych to asi v prvý moment řešila tak, že bych vzala děti a na nějaký čas odjela. K rodičům, ke kamarádce,... a dala bych mu možnost, aby si vyzkoušel jak mu bude v prázdném bytě bez nás. Poslední možnost, aby se vzpamatoval, aby mu došlo o co vlastně hraje vabank. Protože další krok už by byl odchod nadobro. Určitě by to bylo finančně náročné to sama se dvěma dětmi utáhnout, ale raději bych byla o chlebu a o vodě, než sdílet postel s někým, kdo do ní zrovna přelezl od nějaké rádodajky a na moje slzy zhusta prdí.
září 07, 2009 12:26
Ja si lamem hlavu, : rybka
co Christi poradit...a Sandra to zatial napisala tak, ze nemam co dodat.
Ja si myslim, ze chlapi bud zahybaju alebo nie. Lebo nevera je vlastne podrazactvo a budto je niekto podrazak alebo nie je.
On ublizuje svojou neverou matke svojich deti! Ktoru by si za to, ze mu tie deti dala a vychovava ich mal vazit nadovsetko. Svojim detom vzal kludne rodinne zazemie, vzal im stastnu mamku.
Christi, netrap sa uvazovanim, kde si urobila chybu, vaz si sama seba. A skus to urobit, ako radi Sandra. Drzim palce, ja viem, ze lahke to nebude!!!!!
září 07, 2009 12:52
... : Ouvej
Hezké počtení komentářů. Je to lump, podrazák, křivák. Souhlasím.
Vida, když totiž přesně to samé, co ten lump provádí Christi, dělá žena svému manželovi, tak ona má na to přeci nárok, je nepochopená, dělá jen to co jí příroda velí, činí se nekonečně šťastnou, a činí tak správnou věc.
Vám osobně, Christi, poradit nedokážu ale hrozně moc Vám fandím, ať si poradíte co nejlépe.
září 07, 2009 13:02
... : mia
Chci jen poukázat na jednu skutečnost, celkem často probíranou v debatách mezi ženami. Je velký rozdíl mezi péčí o jedno a dvě děti. Mezi péčí o druhé a třetí, příp. další už moc velký rozdíl není. Tady navíc už byla větší dcera, dalo se s ní leccos podnikat, příp. jedno dítě babičky celkem rády ohlídaly. Teď se režim rodiny změnil, bylo by dobré se dohodnout na rozdělení povinností.Trochu Chris manžela přitáhni. Jinak budeš unavená, vysátá psychicky z užírání se o nevěře a tvůj partner bude mít energii se otáčet po mladých holkách, plných chuti na sex. Christi odvahu a držím palce.
září 07, 2009 13:08
Ouvej, : rybka
to ze ten, kto podvadza je vlastne podrazak sa vztahuje na obidve pohlavia.
Moj sucasny partner ma na stastne manzelstvo zaujimavy recept: vaz si svoju zenu tak, ako si vazis svoju matku, miluj ju rovnakou laskou, ako milujes svoju matku za to, ze ti dala zivot. Pretoze tvoja zena dala zivot zase tvojim detom.
Nie zamilovanost, ale ucta byva tym pevnym stavebnym kamenom vztahu.
Ale naspat k Christi. Tvoj muz si ta nevazi tak, ako si zasluzis. Ublizil by takto svojej matke? Nevadilo by mu vidat denne svoju matku v slzach?
Christi drz sa, urcite sa tu najde kopec takych, co ti drzia vsetky palce!
září 07, 2009 13:14
no, Ouvej, na všechno nejde navléct stejný ˙kabát, : bb2
rozdíl v těch dvou případech je. Ta žena, kterou zmiňuješ, 1) se nejdřív snažila dělat vše pro to, aby spokojení byli oba a jen spolu. Nedařilo se, takže jí zbyly dvě možnosti - paralelní vztah, rozvod (tím zboření rodiny dětem)má dvě odrostlé děti, nebo doživotní abstinence. A 2) měla odrostlé děti, ne batole,o které by se manžel staral, zatímco ona po večerech nocích užívá s milencem.

září 07, 2009 13:19
Ouvej : mamča
"...když totiž přesně to samé, co ten lump provádí. .., dělá žena svému manželovi,tak ona má na to přeci nárok, je nepochopená, dělá jen to co jí příroda velí, činí se nekonečně šťastnou, a činí tak správnou věc."
Nevím, kde jsi tohle četl/četla, ale tady na Kudlance určitě ne. Tady nikdo k nevěře nenavádí, ani jí neschvaluje.
Aspoň co já tu od samého začátku čtu.
září 07, 2009 13:22
tak jsem ty další komentáře taky zhltla, : wendy
a rada, že by měla na čas odjet s dětmi pryč - no já nevím, kde bydlí někdo, u koho by mohla i s dětmi nějaký čas bydlet - jestli mimo jejich bydliště, tak vytrhovat dceru ze školy ? Vůbec dočasné a občasné útěky s malýma dětma mi nepřipadají dobré.
A Puntíkovaná by ještě řekla : Zapřáhni ho, nemravu, a sama vyraž na nákupy !!!
smilies/wink.gif
září 07, 2009 14:33
Pro Christi : monara
Jsem stejně postižená. Dokonce jak tak koukám na kalendář mám dnes výročí - je to přesně na den rok kdy jsem to věděla se 100% jistotou. Manžel se tehdy pod nátlakem (důkazy byly jednoznačné) přiznal že má poměr - tehdy to bylo bez mála 3 roky.
Dceři bylo osm a synovi dva a půl roku (ano začalo to když jsem byla těhotná, a ano dítě jsme chtěli oba, neukecávala jsem ho a ani tím neřešila nějakou krizi - žádná nebyla). Do dnes není mezi námi téměř nic vyřešeno - rozvedeni nejsme a ani se k tomu nechystáme, spolu nebydlíme...
Průběh byl trošku jiný - můj muž byl od začátku přesvědčený že s ní žít chce a musí, ale také mi neustále tvrdil že mě má moc rád a že to dělá proto aby si ujasnil co má dělat a mohl se k nám vrátit. Chemie s ním i tehdy cvičila pořádně (sice to trvalo už dlouho ale vídali se tak 1-2x do měsíce) a ona byla ve všem téměř dokonalá - nesahala jsem jí pomalu ani po kotníky, ale - časy se mění. Dokonce už má i nějaké chyby a světe div se já jsem v lecčem lepší než ona! Bohužel k tomuto poznání dospěl po hodně, hodně, hodně dlouhé době. Co jsem ale chtěla hlavně říct - tehdy když jsem se to dozvěděla ,,hodila jsem mu děti na krk,, a začala se starat o sebe. Díky stresu ze mě kila padala dolů sama - což je sice ten nejhorší druh diety... S dětmi jsme se tenkrát domluvili tak že si zkusíme něco jako střídavou péči - střídali jsme se po dvou dnech - jeden byl doma s dětmi a druhý měl volné odpoledne - já tehdy jezdila spát k rodičům. Takže se o ně staral opravdu sám (milenka byla tehdy ještě na druhém konci republiky). Dokonce jsem ani nic nevařila - prostě jsem ho v tom nechala. A docela koukal jaký je to zápřah a musel chtě nechtě uznat že chodit do práce (pracuji a i tehdy jsem pracovala na 6 hod.) a starat se o 2 malé děti, s dcerou psát úkoly, vařit a ještě udržet perfektní pořádek, sama vypadat jako modelka a večer být připravená se kdykoli pomilovat je tak trochu sci-fi - tedy pokud mám zvládnout vše vlastními silami.
Dnes když žije s ní jsme péči změnili - o děti se starám já a on za nimi jezdí - téměř denně, z toho dva dny je má až do večera a já mám volno.
Já myslím že jsi nemohla udělat nic aby se nestalo to co se stalo. Tomu nezabráníš. Chlap je lovec a je od přírody zařízenej tak aby kdejaké samičce podlehl - jeho úkolem je zanechat po sobě co nejvíc potomků aby lidstvo nevymřelo. Žena má zase za úkol vybrat si toho nejlepšího a ty potomky porodit a vychovat je. Existuje několik výjmečných samců kteří mají tak pevnou vůli že dokážou volání přírody ignorovat, ale bohužel je většina takových co to nedokážou a volání přírody ,,rádi,, poslechnou.
Proti ní zatím nemáš šanci - je milá, vždy dobře naladěná, chuť má kdykoli (aby taky ne když to po ní nechce obden), pokud nemá děti tak má čas jen pro něj, je nová takže ta chemie je bohužel pro tebe hodně těžký soupeř.
Podtrženo, sečteno - jestli věříš v dobrý konec a jsi ochotná o to bojovat je to na dlouho a konec je nejistý. Budeš ale mít jistotu že ty jsi udělala co jsi mohla a sama sobě nemůžeš nic vyčítat. Čas ukáže jaká je tvá cesta....
září 07, 2009 16:04
dopis od monary : bb2
hlavně její rada je to nejlepší, co jsem na to téma četla
září 07, 2009 16:25
Monara, pekne a pravdive jsi to napsala... : L
Kamaradka se mi sverila, ze po problemech v manzelstvi, krizi resila s jednim davnym kamaradem. On byl zadany, chtel se zenit, mit dite. To se mu splnilo, v listopadu se mu narodil syn. A neda kamaradce pokoj. Neustale vyzvy, kdy se sejdou a je mu fuk, ze ma dite a zenu. Jo, chlapi jsou lovci a kdyz dokazou volani prirody ignorovat, muze byt zenska stastna smilies/wink.gif Christi, ja osobne bych se nedelila s nejakou dalsi zenskou, preju ti, aby jsi sama nasla to neprijatelsnejsi reseni.
září 07, 2009 17:09
... : christi
Předně bych Vám všem chtěla moc poděkovat za podporu a i za rady a připomínky. Určitě si některé vezmu k srdci.
Odpovědi na Danieliny otázky asi budou takové jak očekávala :
V první řadě se musím přiznat,že mě velice zaskočilo a šokovalo,do jaké míry se Daniela trefila,ty první odstavce jsou přesný.
Samozdřejmě že starost o děti je skoro celá na mě,sem tam děti pohlídá,většinou když jdu s kamarádkou na kafčo,což je tak jednou za měsíc,občas si s nimi pohraje,přečte pohádku.
V intimní sféře to je jak na houpačce,když "ujede" je krize-nemůžu s ním spát,prostě to nejde,takže vstřícná nejsem a žádné "převzaté" potíže jsem zatím neměla a doufám že mít nebudu.
Společné zájmy a cíle máme-opravujeme domek a dáváme dokupy zahradu,jezdíme společně na výlety,bruslit,plavat.
S hlídáním je to trochu horší, sami dva bez dětí jsme velmi málo.
Vím že skáču z jednoho na druhé,omlouvám se za strohé odpovědi,ale mám malého na ruce,zřejmě mu lezou zoubky.
Jen jsem chtěla ještě dnes odpovědět aspoň na něco a poděkovat.
Christi
září 07, 2009 20:26
pokud s ní Christi nechce být, : Inka
vnes do Vašeho vztahu tak trochu nejistoty, nech mu další den děti a vyraž někam i kdyby si měla spát u ségry .... muži nemají rádi když ztrácejí to své a hlavně mu ukaž jak se cítíš když máš Ty tu nejistotu, není nad to když si i on v reálu prožije tu svou nejistotu, něco říkat nemá smysl, ať si to užije. Nemáš asi co ztratit.
září 07, 2009 21:11
moj kamarat : Sipik
Mam kamarata, je to inteligentny chlap, uspesny 50tnik... v beznych sferach mu to pali, ale co sa tyka zien, posadnuty je slabe slovo. Je zenaty, ale suknickar na pohladanie. V podstate ide z jedneho vztahu do druheho, kazdy preziva ako osudovu lasku. Neviem, byt jeho zenou, tak ho prizabijem, nechapem ju ako to moze znasat tolke roky.
Vcera sa mi vyplakal na mojom virtualnom ramene, ze sa rozisiel s najuzasnejsou laskou, zenou jeho zivota, samozrejme typujem ze cca 20 rocnou. Ze to tak zle zvladal, ze musel ist do nemocnice s tlakom, skoro skolaboval, priznal sa manzelke, takze uz mu je lepsie.
Teraz veri tomu, ze to bola jeho naj. O par dni, tyzdnov, mesiacov, bude naj nejaka dalsia.
Poriadne som mu vynadala, hlavne za to jeho priznanie a prenesenie tarchy na manzelku, odomna znesie aj tvrde slova, ale nezmenim ho. Chapete??
Mozno, keby sa jeho zena drzala Danielkinych rad, tak by to bolo ine. Ale patologicky suknickar, to je asi diagnoza

září 08, 2009 08:56
šípečku : kolemjdoucí
na světě jsme jenom jednou a to co zažiješ už Ti nikdo nikdy nevezme. Někdo zasvětí život tomu, že objeví nový druh brouka, jiný vynalezne lék na AIDS a někdo ošuká všechny ženský které se mu podaří ulovit a nalézá v tom uspokojení. Takhle to funguje u chlapů. U ženskejch je to jinak, ty obvykle zasvětí život tomu, že se starají o chlapa, potom o chlapa a o děti, potom o chlapa a o děti a děti svejch dětí a tak pořád dál....a nalézají v tom uspokojení.
září 08, 2009 12:59
kolemjdouci : Sipik
no Vy by ste si rozumeli. Dnes mu uz bolo veselsie, lebo sme si s nim vyrazili na veceru a kedze sa ma snazi dostat uz asi 10 rokov, tak si mohol zase potrenovat. Chlapi chlapi
září 08, 2009 20:12
jen pár slov : Magdalenka
Už nevím, jak se dál chovat, tvářit... Asi přiměřeně situaci. Chci brečet, brečím. Chci křičet, křičím. Chci být jak bubák... Přemýšlet by měl hlavně tvůj partner, že si něco kazí a bourá, co už postavil, měl.

Velice mě to trápí, protože jinak je to fajn chlap... Fajn chlap možná, ale ne manžel a táta. Ti nechodí domů pravidelně ve 23 hodin, natož v půl páté a neničí svou manželku nevěrou a matku svých dětí nenechávají na vše samotnou. Fajn chlapi tohle VĚTŠINOU NEDĚLAJÍ.

Milá Christi,

buď se tvůj muž radikálně změnil nebo jsi dosud nosila brýle mámení. Zhmotnila své představy. Tvůj muž je jiný.
A co tvé zaměstnání, kariéra, koníčky, volný čas, kamarádky? Máš tolik volnosti, příležitostí, síly a času jako on? Možná se ti v životě bude hodit, když se naučíš být víc asertivní, prostě trochu mrcha, a ne jen poctivá hodná čekatelka. Není nemožné si už dnes rozdělit péči o děti, domácí práce nebo části prostoru. Je to rozhodně lepší než sedět a trápit se a plakat do polštáře...
září 10, 2009 16:02
Kolemjdocímu a Sipíkovi dávám za pravdu : Franciska
Vzala jsem si vdovce v pokročilém věku a nevěřila řečem , že utrápil svou ženu , nevěrami.Podle něj byla alkoholička a zemřela na rakovinu jater.Dnes bohužel po více jak 10 letech neustálého trápení ,jeho chemie zničila i mne.Můj psychiatr říká , že to bude s přibývajícím věkem ještě horší.Pokud to jde ať se nenechá Chris trápit.Bude nejdříve sama a bude jí těžko ,je to určitě zkušenost ta nejhorší, která může ve vztahu být.Horší už může být jen alkoholik a mlátička.
září 10, 2009 22:46
Rozbij ji hubu : sisy
s moji kamaradkou jsme se shodli, ze je nejlepsi te druhe rozbit hubu, uvids jak to bude fungovat a hned s tim prestane devka sprosta.
koukej ji nafackovat a ten tvuj se chytne okamzite za hlavu jakou ma doma zenskou
je to jednoduche a funguje to
prosinec 12, 2009 20:34
nevera : pete-mele
Je to blud od oblud. Je to jasne a neni na tom co badat ale jste zenske a tak to proste nechcete videt jak to proste je. Muz je od prirody jasne dan aby oplodnoval a zena aby ho svadela. Kdyz chlap oplodni zenu tak si žena na něj začne delat s nejakehpo duvodu pravo. Stejne tak jako dite narozene v ceske republice bude krestan. To je ale kravina co?! A s toho duvodu vychazejic ze muz pocal dite s zenou se stava otcem coz je prirozene ale take vychazejic s krstanstvi a to tedy nechapu kde to berete ma byt otec najednou do konce Zivota verny. Preitom od pridrody mu dano ma oplodnit nejvice zen pro zachovani rodu. Cosialni citeni vsak dba na to aby zena mela jistoty pri vychove deti tedy zaopatreni a tak zalozil monogamii. je to blbost zadny muz na svete neni monogamni. To je lez jako vez. proste muze byt ale jen v pripade ze lze a nebo je uchyl. a co s tim to je otazka ovsem jina.
prosinec 20, 2009 00:30
omluva : pete-mele
Me to vzdy tak rozcili ze delam preklep tak sorry ale zeny jsou pakaz. jak si mohou myslet ze chlap kdyz jim udela dite najednou je jejich otrok?? Neni mají právo na zajisteni rodiny to ano klidn domova ale nemaji pravo zasahovat do jeho životne danych pudu. To by bylo stejne jako oplodnit zenu a chtit po ni aby porodila auto.
prosinec 20, 2009 00:33
take zkusenost... : alenan
jak si ctu Vase prispevky, rikam si, ze je to ASI - vsude stejne.. co pro me, jako ( diky bohu ,,dite,, z uplne rodiny je nepochopitelne. Moji rodice jsou spolu pres 35 let a porad se miluji, neslysela jsem je nekdy hadat.. natoz nevera...muj tata je neuveritelne cestny clovek a mama si zas uvedomuje co ma a ani jeden by to nikdy neohrozil nejakou pitomou neverou!Kdezto v dnesni dobe je to uplne jinak kdo milenku nema je snad jako by divnej..i ja jsem si po nejake dobe co neziju s manzelem nasla partnera a cekala na ,,zili stastne az to smrti..,, a divme se bohuzel se nekonalo...duvod..???kdo by to byl rek..milenky, nebo potencionalni milenky ono je to ve finale totiz jedno. Hrozne chtel dite, presto, ze ja se na dite uz necitila ( jedno uz mam ) jsem se v zachvatu zrejme bezhlave zamilovanosti nechala ,,ukecat,, a vl. jsem se i tesila a zila v domeni, ze on bude partner s vekym ,,P,, a ze na nej ajko na otce jiste budu HRDA.. a tak si Vam takhle jednou ctu pracovni FB ( upozornuji, ze jsem mu nic neprolejzala jeho FB byl v mem tel..nikdy bych mu do veci nelezla, chtela jsem jen zjistit neco o pripravovane akci - delame totiz spolu v praci ..)a dost jsem se podivila co jsem nasla muj drahy si psal snad s kazdou slecnou co k nam do prace chodi jak ji chce poznat, jak ji chce vzit na veceri....jak by ji chtel videt byt s ni sam jen oni dva...neverila jsem svym ocim..je to pul roku nedokazala jsems se s tim vyrovnat.. vite,mozna to zni divne, ale pro me by bylo snazsi, kdyby si proste jednu sbalil a vyspal se s ni, to by se asi dalo mozna pochopit,, pudy, ego, dokazovani si neceho..,, ( nerikam, ze odpustit) ale mozna bych to pochopila vzdycky mel totiz modelky a ja jsem jen obycejna holka s velkym zadkem, prsa z 5tek na 1cky po diteti.. bez silikonu a platik..takze bych asi zavrela obe oci, ale to ze to rozjizdi takhle ve ,,velkem,, navic VSECHNY ty holky byly pod 20let a kupodivu modelky... ono Vam to na sebevedomi moc neprida... ( me je totiz 30 )jemu 33 a nebylo mu zatezko psat i 16tiletym.. ted si vemte, ze bych s nim otehotnela..myslim, ze z fleku bych se mohla pridat k Vam a vasim pribehum o 2 detech a neverem manzelovi... reknete mi proboha PROC to ty chlapi delaji ja pro nej delala 1. posledni nemela jsem dojem, ze bych delala neco spatne...a on uplne v klidu ( a to pochopitelne, kdyz doslo na lamani chleba tak klasika:vsechno byla moje vina a muzu za to jasmilies/smiley.gif to je takova zbabelost ani pak nedokazou rict,, jsem debil,, jeste to svadi na Vas ..takze by uplne v klidu kuli nejake 16tce kterou chtel dostat do postele prisel o ,,rodinu,,... ze to ten chlapum za to stoji co..ze takhle riskuji... muj nazor je, ze pokud manzel, partner... je neverny at si jde za tema ( tou ) svou.. nezaslouzi si rodinu, kdyz si je nevazi....honi si ego, tak at, kdyz je takovy chudak at tahne... mate obavu jak to zvladnete sami bez muze, reknu Vam urcite lip nez s nim co takovy clovek, ktery podvadi a lze muze vasim detem predat do zivota???stykat se ano, je to jejich otec,v tom mu branit nemuzete a vse v klidu..ale na Vase city at zapomene..je to jak tam jedna slecna rikala..oni casem stejne zjisti, ze i te doposud bezchybne obcas schazi nalada, ze i te dokonale se nekdy nechce i ji obcas na cele vyrasi bedar a i ona starne.. ale to uz je pozde.. a ze se bojite, ze to nezvladnete financne...?? ZVLADNETE, i ja jsem si tim prosla pocitala cena vs gramy, teple jidlo si nekoupila pul roku a delala ve dne v noci, ale reknu Vam, ze radeji budu jist housku ( a ono nic netrva vecene ) nez ztratit hrdost...
únor 06, 2012 15:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]