O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVĚRA SI OBĚTI NEVYBÍRÁ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 červenec 2009
Přejít na obsah
NEVĚRA SI OBĚTI NEVYBÍRÁ...
Strana 2
Strana 3

 Ahoj kudlanko, sedím u internetu a hledám aspoň malou radu, jak si pomoci od bolesti, kterou teď prožívám. Před dvěma dny jsem zjistila, že je manžel zamilovaný do své kolegyně a už to nějakou dobu trvá. Doma máme 5letou dceru a před třemi týdny se nám narodil syn. To, co teď prožívám, je naprosto šílený. Jsem totálně zmatená a nevím kudy kam.

 

 

 

 

 

     Je pravda, že jsme měli už delší dobu problémy, manžel není zrovna ideál, který pro rodinu udělá první poslední.  Vždycky si žil tak, jak sám chtěl. Proto jsme taky navštívili manželskou poradnu, kde nám, podle mého soudu, pomohli. Začali jsme se k sobě zase hezky chovat, on se věnoval dceři a já z celé té spokojenosti otěhotněla. Vše bylo fajn, ale poslední tři měsíce před porodem se začaly stupňovat naše známé problémy. On byl od rána do noci v práci nebo v hospodě, nemohla jsem se na něj absolutně spolehnout.  Domu chodil občas a s dcerou byl taky občas. Já už začínala tušit, že se něco děje. Jeho kolegyně se najednou náhodně objevovala, když jsme někam spolu jeli.. Na natáčení (manžel je kameraman) jezdili spolu, takže reportáž, kterou by měli za hodinu hotovou, točili půl dne; s tím, že si dělali výlety po Čechách. Mezitím, co jsem byla sama doma - já, těhotná, nervózní ženská s malou dcerou, které jsem se snažila maximálně věnovat.

 

     Nakonec mi to nedalo a poprvé jsem manželovi nakoukla do mobilu, kde jsem objevila desítky sms od jeho kolegyně. Pak se mi přiznal, že je do ní zamilovaný už od září (měsíc, kdy jsme zplodili našeho syna) a ona do něj. Prý je to vážné. Chtěl by s ní žít, ale jsem tu já. Celou dobu mi to nechtěl říct, protože jsem byla těhotná a teď zase abych nepřišla o mléko.. Po tom, co mi řekl těch pár vět, se mi zbořil svět a je mi zle a zle. Je se mnou tedy jen kvůli lítosti.

 

      Nejradši bych někam odjela, abych se mohla vybrečet a nějak to v hlavě rozmotat, ale mám tu prcka, kterého kojím a dcerku, která se teď vyrovnává s příchodem nového sourozence. Bohužel bydlím i v jeho domě s jeho rodiči, takže nemůžu říct „běž".

 

     Podle učených rad, jsem se snažila se s ním o ničem nebavit a zachovat si chladnou hlavu, ale to prostě nejde. Celé noci nespím a brečím jak malá holka. Manžel mi na to říká, proč to tak prožívám, že to se prostě stává, byla jsem prý celou dobu našeho vztahu jak kus ledu. Tak nechápu, že to vydržel těch 11 let a zvládl se mnou mít dvě děti...

 

    Jen doplním, že ona je vdaná a má dvě malé dcery..A omlouvám se za svůj zmatený slovní projev, jsem toho tak plná, že nevím, co napsat dřív.

 

 

    Předem děkuji za vaše odpovědi, i když tuším, že mě asi nijak nepotěšíte. Každopádně přeji všem krásné léto.

 

Zdraví Káča

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]