O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

MÁM PROBLÉM PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconMáme syna 29 let, který při nehodě na motorce utrpěl úraz, který bude mít pravděpodobně vliv na jeho plodnost. Po vyšetření lékaři mu bylo řečeno, že pokud by nemohl mít vlastní děti, jistě jde všechno řešit ještě dalšími způsoby. O víkendu se u nás doma rozbouřila diskuze, zda v případě, že by nemohl mít vlastní, by přijal děti partnerky, případně jakoukoliv další formu – adopci atd. Jeho partnerka, se kterou je už dva roky, totiž děti v každém případě chce, jenže syn prohlásil, že on nechce jiné dítě, než svoje! U něj prostě přes to vlak nejede. A jak říkám, jeho partnerka děti za každou cenu mít chce.
Igor
 
 
MANŽEL JE FANTASTA A LHÁŘ PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 duben 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconHezký den, jsem vdaná už třináct let, máme spolu tři děti. Ale už život s manželem nějak nesnáším, tak prosím o radu, jak to všechno řešit. Víte, on je strašně lhavý. Je hodně inteligentní a kreativní, takže ty lži umí fakt vyprávět věrohodně. Používá lhaní ve všem, jako by se nechumelilo. Dost špatně se s tím smiřuju, protože nevím, kdy mluví pravdu a kdy ne. On se chce udělat hezký a vymýšlí si různé příběhy, co se staly, nebo co udělal, ale je to vymyšlená lež.. Nebo plno věcí naslibuje, ale to už ví, že to nikdy nezařídí.

Danča

 
JÁ BLÁZEN SE CHTĚLA ZABÍT! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 březen 2024

Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconProšla jsem si pěti lety, kdy jsem se, podle svého dnešního rozumu, chovala jako absolutně nemyslící tvor. Důvěřivá, spolehlivá, vždy připravená, ochotná a milující. Prostě taková, jakou jsem chtěla být. Moc jsem si přála mít krásný vztah a život si opravdu užít. Mít někoho, kdo mne bude milovat a já jeho. Jenže - neuvědomila jsem si pravdivost slov: "Důveřuj - ale prověřuj". Takže jsem naletěla...

Martina

 
JAK NA "CHUDINKU TCHÝŇKU" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 únor 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconVždycky jsem se vtipy o tchyních bavila. Legrace ale skončila, když jsem se ocitla s tou mojí pod jednou střechou. Chová se, jako bych jí ukradla největší lásku jejího života. Před deseti lety jsme udělali takovou velkou stěhovací akci. S manželem a třemi dětmi jsme se z malého městského bytu přestěhovali do domu jeho rodičů. Ti si v důchodu rádi sbalili kufry a přestěhovali se za klidem na chalupu do Krkonoš. Všichni byli spokojení, dobré rodinné vztahy přetrvaly, vzájemně jsme se navštěvovali. Vloni se ale všechno změnilo.

Emma

 
PRASKLO TO ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 únor 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconIvana jsem potkala v baru. Byl hezký, vtipný, štědrý, a podle prstýnku na ruce ženatý, a tak jsem nepočítala s ničím víc než maximálně s povyražením na jednu noc. Ale pak jsme si vyměnili telefonní čísla…a táhli to spolu pár měsíců. Byl fajn v posteli, bavil mě, tak proč ne, říkala jsem si, jsem single, takže alespoň to není nic na vážno, protože já byla po delším vztahu a teď jsem nic jiného nechtěla. Neodsuzujte mne, že jsem byla s ženáčem. Byl to přeci jeho problém, ne můj. Jenže nakonec jsem to přece jen já, kdo je za tohle cizoložství potrestaný.
Karolina 
 
JAK TOHLE DOPADNE... PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 leden 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconŽila jsem docela normální život vdané ženské kolem padesátky, když jsem poznala Igora. Pracuji na jednom úřadě, kam mi do kanceláře chodí celý den různí lidé a já jim vyřizuji jejich záležitosti. Igor tenkrát stavěl domek a tak se naše setkání ještě párkrát opakovalo. Jenže, já už hořela jak ta příslovečná stodola… Byl prostě ztělesněním nějakého mého ideálu. Milý, pozorný, chytrý, prostě úžasný. Asi po třetí návštěvě, když odcházel, řekl, že jde na oběd a jestli bych nešla s ním.
Alena
 
PROČ DOSTALA JEN JEDNA??? PDF Tisk E-mail
Středa, 24 leden 2024

Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconDobrý den všem, chtěla bych poprosit o radu. Partner je ze tří sourozenců, má dvě sestry, jedna je o něco starší, druhá je mladší. Nedávno náhodou zjistil, že rodiče přepsali svůj dům (komplet se vším, tedy se zahradou, parcelou atd.) na nejmladší sestru. S právem dožití. Nikdo mu nic neřekl, starší sestra se pouze nedávno mezi řečí zmínila, že ona nic nechtěla. Jeho se na nic ale nikdo neptal. Zajímalo by mě, zda s tím může něco dělat, aby taky něco dostal. Díky za váš čas.

Pavlína

 
JAK SE TO VŠECHNO SEMLELO PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 červen 2023
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconMilá Kudlanko, nějak špatně se mi hledají slušná slova, když chci popsat svou současnou situaci. Opravdu jsem si dost pohnojila život. Když jsem se dostala na vejšku, seznámila jsem se při jedné akci se svým současným partnerem. Chodili jsme spolu asi rok, pak on odjel do Anglie, a já studovala dál. To jsem začala taky bydlet s novým partnerem. Po dvou letech jsme se rozešli a shodou okolností se vrátil ten první a já se vrátila k němu. A taky jsme spolu začali podnikat.
 
JURODIVÝ CHLÁPEK - ALE CO S NÍM?? PDF Tisk E-mail
Středa, 01 únor 2023
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconPánové, a vlastně i dámy, mám tu probléééém: tuhle jsem četla, že jeden lék proti Parkinsonově nemoci prý nebývale zvyšuje sexuální apetit. Jenže - můj drahý žádné léky nebere. Je to už prďola, ale teď jakoby se najednou nechal napíchat nějakýma drogama. Chudák, sice zjistil, že už neudělá dvacet kliků v kuse a neodnese za odpoledne třicet pytlů cementu... ale zaplaťbůh mu ještě funguje jeho chlouba.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 283
[CNW:Counter]