O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

TĚHOTNÁ A NEVĚRNÍK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 prosinec 2014

Milá Danielo, nevím, co mám dělat, jsem úplně na dně. Zjistila jsem, že mě můj manžel podvádí. Po dvaceti letech manželství. Máme dvě děti a čekám třetí. Postavili jsme spolu barák, celou dobu jsem ho podporovala. Na děti jsme čekali několik let a ani tak to nebylo jednoduché. Před osmi lety se nám narodila dvojčata kluci. Narodili se brzo a půl roku vůbec nebylo jasné, jestli nebudou mít nějaké následky.

 
JAK SE ZBAVIT JEHO MILENKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 listopad 2014
Milá Danielo, manželova bývalá milenka - no bývalá - možná to není ten pravý termín. Ale od začátku... po 25 letech manželství se objevila krize. Zpětně už můžu hodnotit, že jsem na ní měla určitě chováním i podíl já, ale hlavně stále sílící jeho přátelství s naší společnou známou. Příliš jsem si to nepřipouštěla. Jednak jsem si myslela, že ona žije v šťastném manželství a jednak že On by mi to nikdy neudělal.
 
BOJÍM SE REAKCE JEHO MANŽELKY... PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 listopad 2014

Dobrý deň, milá Daniela, potrebujem poradiť: práve ukončujem tzv. milenecký vzťah, ale pátra po mne jeho žena, telefonuje mi, nevie asi kto som, ale vie, v ktorom meste bývam. Ako sa mám zachovať? Je to z hľadiska právneho v poriadku, keď žena chodí do meilov a mobilu svojho manžela?

 
OTRAVNÁ SMS OD EXMANŽELA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 říjen 2014
Milá Kudlanko, potřebuju poradit, co můžu dělat, když mne můj bývalý manžel neustále prudí různými esemeskami. Posílá mi jich tak kolem deseti týdně, jsou velmi zlé a někdy i velmi vulgární. Když jsem se na to ptala kamarádky, jestli s tím je možné něco dělat, tak mi řekla, že nejspíš nic.
 
LÁSKU SI NEKOUPÍŠ ANI NEVYNUTÍŠ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 říjen 2014
Dobrý den paní Danielo, prosím vás o radu ohledně mojí situace. Je mi 48 let a moji manželce 43 let, jsme spolu 20 let, máme 3 děti. Manželka se v létě zamilovala do svého spolupracovníka, na což jsem přišel téměř okamžitě, takže jsme to řešili a řešili až do nedávna.  Ona minulý týden opustila rodinu a nastěhovala se k němu.
 
NESNESU JEHO VŮNI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 září 2014
Milá paní Danielo, mám problém – můj přítel mi nějak poslední dobou přestal "vonět". Není to jen jeho potem nebo tak, je to jeho osobní vůně. Najednou nemám chuť na sex s ním a je mi až nepříjemné, když mě chce líbat. Vůbec netuším, proč se to děje. On není žádná špína, je fakt čistý, jen...
 
STŘÍDAVKA - VZOR NÁVRHU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 září 2014

Dobrý den, prosím o radu ohledně střídavé péče. S bývalým manželem máme syna, kterému je dnes 12 let. Narodil se až po našem rozvodu a s ex jsme se dohodli na střídavé péči. Tato naše dohoda funguje už celá ta léta bez problémů a co se týče syna, tak se vždy na všem dohodneme. Nyní mám ale problém se sociálkou.

 

 
VÍCEČETNÝ VZTAH - DOBRÉ, NEBO ŠPATNÉ? PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 září 2014
Dobrý večer, paní Danielo, snad mi poradíte v mém problému. Mám 24 letou dceru, která se před necelými dvěma léty rozešla se svým snoubencem. Měli před svatbou. Ale přišla mu na nějaké ty nepravosti, jak vůči ní, tak vůči firmě. Ale o tom se víc rozepisovat nebudu, to není to hlavní. Když se dcera z rozchodu vzpamatovala, seznámila se pak na školení s jiným, docela zajímavým mužem. Byla jsem ráda, že zase je v pořádku a má zase chuť do života.
 
"MANŽELSKÉ DLUHY" A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 září 2014

Dobrý den, chtěli bychom se vás s mým přítelem zeptat na výživné pro jeho bývalou manželku. Za 4 měsíce budou už tři roky rozvedeni, a nyní, protože jeho bývalá je nemocná a vypadá to na plný invalidní důchod, tak chce požádat o výživné pro sebe.  Během této doby měla dva příjmy - částečný invalidní důchod a příjem ze zaměstnání, čili nemocenskou.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 283
[CNW:Counter]