O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

MALOU NEBO VELKOU? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 květen 2015
Ahoj Danielo, chci se Vás zeptat na názor ohledně svatby.Chodíme s přítelem pět let (z toho čtyři roky spolu žijeme) a myslím, že je nám spolu moc hezky, máme se rádi. Svatbu jsme odkládali trochu z pohodlnosti a trochu jsme se obávali toho, jak to bude probíhat. Nejraději bychom totiž měli svatbu pouze se svědky. Tak jsme se na tom shodli oba, nezávisle jeden na druhém. Jenže já mám však pocity viny vůči svým rodičům...
 
MAMINKA SE STÁVÁ NESNÁŠENLIVÁ PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 květen 2015

Dobrý den, milá Kudlanko, mám problémy se svou matkou, které je dnes 71 let.  Matka žije 25 let sama, má za sebou dvě manželství. V posledních letech zaujala proti lidem velmi kritický postoj,  na všech vidí jen to špatné, málokdy něco či někoho pochválí.  Donedávna se stýkala se sousedy, ale když ji sousedka začala často navštěvovat, matka se jí začala vyhýbat. Když jí sousedi zvonili u bytu, neotvírala jim, když jí psali na mobil, neodpovídala, když je měla potkat v obchodě, ztratila se mezi regály.

 
MANŽEL JE VÍC RODIČŮ NEŽ MŮJ PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 květen 2015
Milá Danielo, rozhodla jsem se také napsat si o radu. Už nevím, co mám dělat. Zkoušela jsem snad úplně všechno. Po dobrém, po zlém, trestala jsem, dávala dárky, ale s manželem nic nehne, vše je stále při starém. Brali jsme se před 3 lety, a předtím spolu 2 roky chodili. Máme nádhernou dvouletou holčičku. A nikdy by mne ani nenapadlo, že budu takhle zuřit.
 
MANŽEL, PÁN A VLÁDCE PDF Tisk E-mail
Středa, 06 květen 2015
Paní Danielo, čtu Kudlanku už hodně dlouho, ale dnes jsem se rozhodla také si napsat o radu - co dál, jestli zůstat s manželem... Známe se cca 4,5 roku - poznali jsme se v zaměstnání. Náš vztah nikdy nebyl 100%. Ale v té době jsem byla dlouho sama bez partnera a měla jsem pocit, že už na mě nikdo jiný nečeká a já zůstanu na ocet. Cca po dvou letech jsme se vzali. Vdávat jsem se nechtěla - nebyla jsem si jistá našim vztahem. Ale dostala jsem ultimatum - svatba nebo rozchod. Přemýšlela jsem dlouho a nakonec souhlasila.
 
KDYŽ JE HLAVA VYSOKO V OBLACÍCH ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 květen 2015
Paní Danielo, potřebuju poradit. Stalo se mi  něco neuvěřitelného:  potkala  jsem člověka, ke kterému jsem od prvního okamžiku cítila něco, co jsem s mým mužem nikdy nepoznala. Když jsme spolu, tak  vím, že mu na  mě záleží, je tak milý a galantní, navíc je velmi vzdělaný, což mi  imponuje,  myslím, že chvíle, které  spolu trávíme, se nedají  popsat slovy, nemáme ještě žádný sex,  známe se totiž velmi krátce (10dní). 
 
NEŘÁD SYNÁČEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 duben 2015

Dobrý den, mám dotaz za své rodiče, já jsem dospělá a u rodičů nebydlím,ale bratr 27 let starý žije u rodičů ve společné domácnosti (tj. rodinný domeček ve vlastnictví otce, přičemž bratrovi až na pár osobních věcí nepatří vůbec nic). Bratr je již několik let nezaměstnán (až na sem tam někde odpracovaný nějaký ten měsíc), není registrován na úřadu práce ani na sociálce, parazituje na rodičích a neplatí si ani zdravotní pojištění, takže mu narůstá dluh. 

 
RODIČE JI DOMA NECHTĚJÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 duben 2015
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak si poradit v následovné situaci: moje kamarádka měla do 18 -ti let nařízenou ústavní výchovu a po ukončení skončila v podstatě na ulici, jelikož se ji rodina zřekla. Tak bych se chtěl zeptat, zda má případně nárok na studium, a poté a podporu od rodičů - ať už dobrovolnou či nikoli? Prosím o zodpovězení mého dotazu a předem děkuji, JIRKA
 
SVĚŘENÍ DÍTĚTE DO PÉČE PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 duben 2015
Dobrý den. Chtěla bych se informovat o svěření dítěte do péče. Naše malá dcerka má dva roky, převážně se o ni starám já. Ale manželství je v troskách... A manžel mi vyhrožuje, že pokud se rozvedu, tak mi ji nedá! Přitom on je celé dny v praci, na denních i nočních směnách. Tak se bojím a nevím, co a jak dělat. Musím asi napřed na sociálku, podat návrh o svěření do péče a pak podat žádost o rozvod? Děkuji moc, KATKA
 
NEVĚRNÍK - ZÁVISLÁK PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 březen 2015
Ahoj Danielo! Prosila bych o radu.... poraď mi, co s manželem, který v našem vztahu byl nevěrný a teď jsem čerstvě zjistila, že asi nikdy nepřestal a dokonce si dopisuje a i schází se s ženami, co nabízejí sex po inzerátech? Je mi jasné, že je to konec vztahu a že už není cesty dál. Ale copak nemám nárok na vysvětlení?
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 283
[CNW:Counter]