O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

TEST OTCOVSTVÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 leden 2016

Dobrý den paní Danielo. Potřeboval bych poradit. Od února 2015 jsem tři měsíce chodil (samozřejmě i spal) s bývalou přítelkyní. Jelikož naše cesty směřovaly každá jinam tak náš vztah skončil rozchodem. Jako každý jiný jsem se jí před prvním společným sexem ptal na antikoncepci. Odpověděla, že chodí k lékařce pravidelně na injekce, jelikož nemůže brát hormonální antikoncepci a prý, že se ale vůbec nemusím bát.
 
STRACH Z LÁSKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 leden 2016
Milá Danielo, bohužel jsem Kudlanku objevila teprve dnes. Prosím, ber tento dopis jako mou jedinou možnost si s někým popovídat. Ne že bych žila na pustém ostrově, mám spoustu přátel, kamarádů, příbuzných, ale nemohu (možná ani nechci ) je svými problémy otravovat. Vše začalo před už skoro pěti lety, kdy mi tragicky zahynul manžel. Zde musím říci — moje první, jediná velká láska.
 
DO VZTAHU SE NÁM PLETE CÍRKEV PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 leden 2016
Milá Danielo, tady Mirka. Hlásím se o pomoc, o radu. Užila jsem si krásný podzim a zimu, ale teď najednou začal můj vztah s přítelem trochu skřípat. Už jsem neměla tolik času, poslední dobou to bylo dost kritické. Prostě konec roku. Chodíme spolu přes rok a půl, ale nedávno se vyskytl problém. Můj přítel je věřící a jeho kněz mu řekl, že by vztah se mnou měl rozhodně ukončit.
 
ON SE TAK ZMĚNIL ... PDF Tisk E-mail
Středa, 02 prosinec 2015
Dobrý den, paní Danielo, nevím, jestli zvládnu vše popsat v jednom emailu, ale zkusím popsat co nejvíce a od začátku. S mužem jsme byli rok a půl a pak jsme se vzali. Po roce se nám narodila holčička, která má nyní dva roky. Můj muž je o 6 let mladší jak já. Dříve jsem to jako problém neviděla, ale nyní mohu říci, že jsem se již párkrát zamyslela, jestli to právě nebyla chyba. Ale podle mě to není jen věkem. Je mi 35 a jemu 29. 
 
JAK HO ZÍSKAT ZPÁTKY? PDF Tisk E-mail
Středa, 21 říjen 2015
Milá Danielo, velmi se mi líbí Váš kritický nadhled nad něšťastnými životními osudy a Vaše schopnost ukázat, že lze vše nějak řešit. Mohla bych i já poprosit o Váš názor? Zdá se mi, že toho snesu asi až moc a pořád jako bych neměla dost... Takže stručně, jedná se o naprostou klasiku: já 38, manžel 40, 2 děti 5 a 7 let, 7 let společné soužití před svatbou, 12 let manželé.
 
KDYŽ OBA CHTĚJÍ TOTÉŽ, NEMUSÍ TO BÝT VŽDY TOTÉŽ... PDF Tisk E-mail
Středa, 09 září 2015
Ahoj Danielko, potřebovala bych Tvojí radu. Chodím již delší dobu s přítelem a momentálně mám pocit, že se náš vztah nikam neposunuje. Problém je v tom, že on si vydělá sice celkem dost, ale žije si svůj spokojený samostatný život a je zvyklý bydlet sám. Já bych se ráda co nejdříve už nějak usadila, ale on není připravený ani na společné bydlení.
 
SÁZKA DO LOTERIE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 září 2015
Mila Danielo, objavila som "modlivku" a iste je to znamenie osudu, lebo prave teraz potrebujem radu ako dalej: Cez internetovu zoznamku som si nasla priatela Slovaka zijuceho vo Francuzsku. Mailujeme si, smskujeme si, telefonujeme a takto sa pomaly spoznavame. Jeste som ho nevidela. Ak sa da hovorit v takomto pripade o laske, je to laska cez Internet.
 
DĚTI JEJÍ A PŘÍPADNÉ NAŠE SPOLEČNÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 02 září 2015
Dobrý den, byl bych moc rád, kdybyste mi poradila, co mám dělat nebo aspoň napsala svůj názor.. Několik let chodím se ženou, která je rozvedená a vychovává dvě děti (obě jsou v ranně pubertáním věku). Moc ji miluji, chtěl bych s ní založit rodinu. Problém je v tom, že si neumím představit společné soužití s jejími dětmi a dětmi, které plánujeme společně (minimálně jedno bychom chtěli, možná dvě).
 
ZPLNOLETNĚNÍ (ZAS A ZNOVU) PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 srpen 2015

 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli o tom nevíte víc a jestli mi můžete pomoct. Je mi 17 let, mám nařízenou ústavní výchovu a už mám roční dceru. Mám přítele a chceme se vzít ... Nevíte kam jít, co dělat? Jestli nebude vadit, že důvod není těhotenství ? Děkuji za odpověď, MICHAELA

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 283
[CNW:Counter]