O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

DOVOLENÁ S BŘÍŠKEM PDF Tisk E-mail
Středa, 30 květen 2007

 Ahoj Kudlanko, mám jedno dilema - nabízí se mi možnost odjet koncem června na týden do Chorvatska, na Istrii, poblíž Rovinje. Je tu ale jeden problém - v tu dobu už budu na začátku sedmého měsíce těhotenství. Jeli bychom tedy já, manžel, tříletý syn a miminko v bříšku. Podle lékaře jsem v pořádku, cítím se vcelku fajn.

 
HLAVA PLNÁ STRACHU PDF Tisk E-mail
Středa, 30 květen 2007

 Dobrý den, Danielo, obracím se na Vás, jelikož si myslím, že sama už to všechno asi nezvládnu. Jedná se o krizi v našem manželství. Jemi třicet let a jsem osm let vdaná. Máme sedmiletého syna. S manželem jsme si rozuměli a myslím si, že i náš vztah byl velmi dobrý a celkem bez problémů až do letošního roku.

 
BEZSTAROSTNÝ (BEZOHLEDNÝ) MOTÝLEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 květen 2007

 Dobry den, rada bych vas pozadala o radu, verim, ze prijde drive, nez se mi dostane ulevy v manzelske poradne... Muj manzel me pozadal o ruku pred 1,5 rokem, jsme svoji 1 rok. (Predtim jsme spolu 4 roky chodili a staveli dum.)  Ale uz ten jeden rok byl jiz ponekud divny.... Manzel se pred znamymi netaji, jak mu manzelstvi nevyhovuje, jak neni ve sve kuzi apod.  -

 
BEZEDNÁ TOUHA PDF Tisk E-mail
Středa, 09 květen 2007

 Milá Danielo, občas navštívím Tvé stránky a moc se mi líbí a také Tvá poradna. Delší dobu si říkám, jak napsat to, co mne trápí a s čím si nevím rady. Asi začnu od začátku. Po rozchodu se svým exmanželem jsem se snažila tři roky se připravit a dát si vše do pořádku pro nový začátek. Je mi 42 let a jsem doma s tříletým synem, tak moc času na nějaké seznamování nemám…

 
NAHOTINKY ANO ČI NE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 květen 2007

 Dobrý den, potřebovala bych poradit... Se svým přítelem jsem už čtyři roky a měli jsme doposud krásný vztah; alespoň jsem si to myslela. Náhodou jsem ale v počítači našla plno složek s nahýma ženskýma a ne zrovna pěkných. Pochopitelně jsem mu to řekla, pohádali jsme se a já mu nevěřím. Řekl mi, že ho to prý prostě vzrušuje a hotovo.

 
NESPRÁVNÉ PŘEDSTAVY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 duben 2007

 Milá Danielo Kudlanko, už po tolikáté přemýšlím nad svým životem a chce se mi brečet. Je mi 33, jsem skoro sedm let vdaná a mám dvě děti; 5 a 6 let. Připadám si stará a nemilovaná a taky jakoby se přede mnou zavíraly dveře, že mě vlastně už nic hezkého nečeká. Trápí mě bulimie a deprese a nevím jak z toho ven. 

 
JEHO SRDCE JE DOKOŘÁN... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 duben 2007

 Dobrý den Kudlanko, jsi skvělá, že se snažíš pomáhat všem, kteří to potřebují. Moc ti fandím. Mám problémem je „můj drahý, jediný“, přítel, se kterým se znám už devět měsíců a taky už spolu bydlíme.  Je tak trochu přelétavé povahy. Otočí se za každou sukní a nevěra mu nepřipadá vůbec hrozná. On prostě říká, že něco jiného je nevěra a něco jiného láska.

 

 
NECHCE SE ŽENIT... PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 duben 2007

 Ahoj Danielo, cetla jsem nekolikrat tve odpovedi v poradne a myslim, ze vetsinou mas pravdu. Ted jsem se ocitla ve velice neprijemne situaci a tak jsem se rozhodla ti napsat take. Je mi 27 let a 2 roky jsem chodila s pritelem (30). Jiz na zacatku jsem mu rikala, ze jsem casto precitlivela a jakekoli problemy ve vztahu se me velice dotykaji.

 
MHA PŘEDE MNOU, MHA ZA MNOU... PDF Tisk E-mail
Středa, 28 březen 2007

 Dobrý den Danielo, narazila jsem na Vaši poradnu náhodou. A měla bych na Vás dotaz. Po pětiletém manželství (po psychickém nátlaku manžela) jsem se úspěšně rozvedla. Ačkoliv jsem si (bláhově) myslela, že zůstanu sama. Náhoda tomu chtěla a jsem znovu vdaná.

 
<< Začátek < Předchozí 21 22 Následující > Konec >>

Výsledky 274 - 283 z 283
[CNW:Counter]