O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

ZTRÁTA ZAMĚSTNÁNÍ A PŮJČKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 únor 2018
Dobrý den, potřeboval bych poradit s naší současnou velmi tíživou situací. Totiž - před rokem jsem si s přítelkyní vzal půjčku, bohužel jsem nyní byl propuštěn, takže momentálně se dostáváme do složité situace, kdy příjem máme 11 000 a výdaje kolem 13 000 (nájem, služby) na méně se nedostaneme.
 
KUJ ŽELEZO, DOKUD JE ŽHAVÉ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 únor 2018
Chtěl bych se zeptat na váš názor na rčení – „Co je v domě, není pro mě“. Jaké máte zkušenosti s dodržováním, či spíš – s porušením - tohoto doporučení? Jedná se mi o to, že jsem to už jednou porušil a teď jsem ve stejné situaci, a nejsem si jistý, zda mi to za to stojí..
 
ZAKÁZANÁ LÁSKA - KE SVÉ PSYCHOLOŽCE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 únor 2018
Jsem po velice hnusném rozvodu, kdy jsem si opravdu sáhl na úplné dno, a byl jsem na tom hodně zle jak psychicky, tak fyzicky. S doktory ještě pořád trávím víc času než s přáteli… Po propuštění z nemocnice jsem začal docházet na terapii a nová psycholožka mi pomáhá tak, jak ještě nikdy nikdo. Je neuvěřitelně empatická, umí mi úžasně poradit. Problém je v tom, že mě přitahuje.
 
DIVOKÉ NOCI STARŠÍ SÉGRY PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 únor 2018
Možná přeháním, možná je mimo mísu má dcera. Situace je taková, že naše nejstarší dcera si začala domů vodit svého přítele. Dcera bydlí na VŠ koleji a domu přijíždí jen na víkendy, či když má ve škole volno. Takže věk na to má, problém ovšem je, že na to nemáme my s manželem. Nemáme totiž dost tlusté a zvukotěsné stěny. Zato máme dvanáctiletá dvojčata vedle v pokoji.
 
NEVÍM, JESTLI TOHLE MÁ ŘEŠENÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 únor 2018
Zdravím Kudlanku i vás všechny, a prosím o radu: Bydlíme na sídlišti v paneláku, a kdo to zažil, tak si jistě dokáže představit, že to v určitém smyslu může být horší než na malé vesnici. Všichni se známe, všichni se pravidelně vídáme, bydlíme tu skoro všichni stejně dlouho. Průšvih je, že mi manžel byl nevěrný s naší sousedkou.
 
JAK NA ADOPCI? PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 září 2017
Kudlanko, měla bych dotaz ohledně zbavení otcovství. Za jakých podmínek je to možné, a hlavně, jestli to možné vůbec je... Otec mého dítěte neplatí výživné. Podala jsem na něj trestní oznámení, dluh uhradila jeho matka a otec mého dítěte je nyní v podmínce, jelikož to znovu nebylo uhrazeno včas. Po zaplacení dalšího dluhu matkou se opět rozhodl výživné neplatit. O dítě nikdy zájem nejevil, byl do toho spíše tlačen mnou a jeho matkou.
 
RODINNÁ ROZEPŘE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 srpen 2017
Náš pradědeček koupil a přestavěl nádhernou chalupu u jezera, kde co si pamatuju, naše rodina vždy trávila celé léto. Rodiče taky provedli hodně úprav, chata je velká a opravdu dobře vybavená a patří k ní i dost velký pozemek. Když rodiče zemřeli, připadla chata mě a mým dvěma sestrám. S manželem jsme pak obě sestry - cca před dvaceti lety - vyplatili.
 
KDYBYCH TAK VĚDĚLA, KTERÉHO .... PDF Tisk E-mail
Pátek, 25 srpen 2017
Žila jsem si docela spokojený život (třináct let) s manželem. Ale pak ode mě loni v lednu ze dne na den odešel. Jeho odchodem se mi úplně zhroutil celý svět a i když už jsem „z nejhoršího“ venku, nežije se mi nejlépe. Chybí mi můj starý vnitřní klid, ta spokojenost, život, který jsme s mužem žili. Čtyři měsíce po jeho odchodu jsem byla už úplně na dně, váhou jsem šla o deset kilo dolů…
 
SYNDROM UJÍŽDĚJÍCÍHO AUTOBUSU PDF Tisk E-mail
Středa, 01 únor 2017

Milá Danielo, od srpna žiji bez manžela. Byli jsme spolu 19 let a máme 18 letého syna. Důvodem našeho rozchodu byly časté hádky kvůli manželově nevěře. V lednu 2016 jsem totiž zjistila, že má poměr, který trvá už několik měsíců. On zapíral, nechtěl se s ní rozejít, ale pak si vybral mne a skončil to.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 283
[CNW:Counter]