O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

KDYŽ JÁ HO TAAAAK MILUJU ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 listopad 2021
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law icon

Procházela jsem Kudlankou, dotazy z poradny, a našla jeden, psaný cca před patnácti léty. Myslím, že je to dost stálé téma, protože zrovna před dvěma dny se mi s podobným trápením svěřila v parku jedna pudlíková panička. To, co vyprávěla, se právě odehrává a je téměř totožné s následujícím dotazem. Nemyslím, že bych na své tehdejší odpovědi cokoliv měnila. Tehdy se pak rozvinula docela ostrá debata – tak třeba vás to dnes také zaujme. Zajisté by mne zajímalo, jak to pak dopadlo… Inu, čtěte:

 
MILÁ ANEŽKO! PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 srpen 2021
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconPrávem se říká, že „zakázané ovoce nejvíc chutná“. A nejen to zakázané, také to „s jinou příchutí“. Tys měla zatím velkou kliku i velkou smůlu – kliku v tom, že sis našla za manžela prima hodného chlápka, se kterým nemáš žádné nerváky, ale který ti neposkytuje žádné vzrůšo. Velkou smůlu, že jsi ochutnala luxusní drogu, ty chvíle se svým spolupracovníkem. Jenže průšvih, který by nastal, pokud by se záležitost provalila, by nešel řešit nástupem na odvykačku, tohle by bylo horší, protože bys s sebou stáhla i svá mrňata.
 
ANI JEDEN SI NEVÍME RADY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 srpen 2021
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconDobrý den, prosím o radu. Já mám 44 let, mám holčičku 3,5 roku a kluka 6 letého, manželovi je 51. Už dlouho spolu ale nespíme. No, a v zimě tomu bude rok, co se scházím se ženatým mužem. Manžela ráda mám jako bratra, ale nemiluji ho. Ten druhý je kamarád z práce, je o tři roky starší než já. A jak to tak bývá, stalo se to na jednom teambuildingu. Říká, že mě miluje a neví co s tím. A já jsem v tom stejně.
 
POČÍTAČOVÝ PROBLÉM, HILFEE! PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 prosinec 2020
Πώς θα ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη στήριξη των  πληγέντων :: left.grV loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňována!!! Mimoto Manželka 1.0 tak zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NocniPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutil.
 
SYNKOVI SE DO PRÁCE ANI DO ŠKOLY NECHCE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 prosinec 2020

Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconDobrý den, milá Kudlanko a všichni přátelé, potřebovala bych od vás radu. Můj manžel má osmnáctiletého syna, který se svou matkou žije na Slovensku. Bohužel, chlapec přerušil studia, do práce žádné nechodí, je na úřadu práce. Manžel do jeho osmnácti mu řádně posílal výživné, ale chtěla bych se zeptat, zda je to nutné nyní, když syn nic nedělá a dělat ani nechce...

 
JE SŇATEK MÉ MATKY PLATNÝ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 listopad 2020
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconDobrý den, chtěla bych poradit ohledně mojí mámy. Já bydlím už deset let v jiném městě, jsem vdaná, mám rodinu. Máma můj pokoj hned po mém odstěhování pronajala jednomu studentovi. Ten tam celá studia bydlel a i pak tam už zůstal bydlet. Jenže máma nedávno zemřela a při vypořádávání dědictví jsem se dozvěděla, že si před dvěma roky toho frajera vzala!
 
JAK SE DOMLUVIT, KDYŽ MLUVÍME KAŽDÝ JINAK? PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 říjen 2020

Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law icon

Prosím, abyste mne nebrali jako rasistu, jen se nějak nezvládnu přizpůsobit. Do jednoho třípokojáku v našem paneláku se jako podnájemníci přistěhovala nějaká dost velká, asi arabská rodina. Asi, nevím přesně. Jenže – oni sice pracují (muži), ale ženy jsou doma a mají neustále puštěnou tu jejich muziku. A dost nahlas, od rána do večera. Donedávna měli stále otevřená okna, takže to rezonovalo celým domem.

 
S NÍM, NEBO SAMA? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 říjen 2020
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconMilá Kudlanko, zkusím požádat o radu, ale když tak mi ani ty ani ostatní moc nenadávejte, já vím, že je v tom určitě i moje vina … Ale k věci: pět let už jsem s mým přítelem. Je nám oběma kolem padesáti - tedy jemu je 55 let a mně právě teď bylo 52. Dá se říci, že všechno mezi námi funguje výborně, až na to, že mám pocit, že je hrozný škrt. Měla jsem teď narozeniny a snažila jsem se mu už předem naznačit, že by bylo hezké, kdyby mi k narozeninám dal něco, co pro mě znamenalo už i víc, třeba prstýnek, náhrdelník nebo voňavku.
 
POČÍTAČOVÁ HRA VERSUS ŠKOLA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 květen 2019
Milá Kudlanko, mám problém… Naše dvě děti – 16 letá a 14 letý, jsou jako nebe a dudy. Děvče je celkem tiché a mírné, dobře se učí, kluk je jak z divokých vajec, ale školu taky celkem zvládá. Stalo se, že si dcera přála k narozeninám počítačovou hru Xbox One a také ji od dědečka a babičky dostala. Tím se změnil celý její dosavadní styl života – jak přijde domů, už u toho sedí a stalo se, že jsem zjistila, že je u toho i do ranních hodin.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 283
[CNW:Counter]