O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

MÁM PROBLÉM - JSEM JEŠTĚ PANNA PDF Tisk E-mail
Středa, 14 květen 2014
Milá Danielo, moc jsem rozmýšlela, jestli vůbec to mám napsat, ale protože jsem nenašla nikoho, komu bych se svěřila osobně (mám pár kamarádek, ale bojím se, že by to asi vzaly spíš se smíchem a že by ze mne měly legraci), tak jsem se dnes rozhodla. Už jsi poradila tolika lidem a tak věřím, že poradíš i mně.
 
ZPLNOLETNĚNÍ PODLE NOVÉHO ZÁKONÍKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 květen 2014

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jak je to s možností zplnoletnění podle nového občanského zákoníku, hlavně na akceptovatelné důvody pro udělení dřívější plnoletosti. Moc děkuju,  SUE

 
SOUŽITÍ DVOU ODLIŠNÝCH KULTUR PDF Tisk E-mail
Středa, 07 květen 2014
Hodně jsem toho na Kudlance přečetla, dokonce i o tom, co se mě právě týká. Já už snad všechno vím, viděla jsem na tohle téma i dost v televizi, taky jsem hodně slyšela, ale... Jsem totiž v situaci, že se mi moc líbí jeden Ind. Seznámili jsme se na jednom veletrhu ve Frankfurtu. Ale - mám prostě strach.. Tím nechci říct, že by to byl špatnej člověk, to ne, ale neznám o jeho historii skoro vůbec, tedy ne nějak víc, ale věřím, že je moc hodnej.
 
NEVYBOUŘENÁ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 květen 2014

Ahoj Kudlanko, s přítelem jsme spolu 3 roky. Je hodný, ohleduplný, neskutečně laskavý, chytrý, pozorný, dobře vypadá (a holkám se líbí), má spoustu plánu do budoucna, v posteli taky vše klapalo skvěle, prostě - do nedávna vše bylo ok. Bydleli jsme sice každý na jiném konci republiky, ale vše fungovalo; a i když to občas steskem bolelo, vlastně jsme každý žili vlastní i společný život. A tato rozpolcenost se nám asi stala osudnou.

 
ZAMILOVANÁ A NEVĚRNÍK PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 květen 2014
Milá Danielo, dlouho jsem s dotazem pro Tebe váhala, ale Tvé odpovědi pro ostatní tazatelky mě vždy zaujaly, a tak jsem nakonec posbírala odvahu napsat Ti. I když se bojím, že pro moji situaci neexistuje "dobré" řešení a hlavně - zřejmě nic nezáleží na mě. Takže - je mi 34, jsem rozvedená a mám čtyřletou dceru a pět a půl roku starého kluka.
 
CHTĚLI BYCHOM JEHO DÍTĚ DO PÉČE PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 duben 2014

Dobrý den, žiji několik měsíců s přítelem a jeho synem; matka synka a družka přítele odešla po bouřlivých hádkách a scénách do pronájmu. Oba jsme se jí snažili pomáhat jak to šlo. Zaplatili jsme jí kauci a nájem za dva měsíce, což bylo cca 50 000,-Kč.

 
KDYŽ JE NĚKDO MOC DOBRÝ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 březen 2014

Dobrý den, prosím vás o radu ohledně užívání poloviny domu a jeho příslušenství po smrti mého tatínka. Před rokem a půl jsem jej vyzvedla z LDNky, kam ho odložila po jeho mozkové mrtvici jeho tehdejší družka, s tím, že si ještě chce něco užít a z domu se před stejnou dobou odstěhovala.

 
DOBROVOLNÝ MASOCHISMUS? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 březen 2014

Prosím o radu. Nevím, kdo mi pomůže...  jsem svobodná matka a mám dvě děti - 4 a 11 let, bydlím v podnájmu. Otec mých dětí s námi žije přes můj zákaz, nemohu ho z bytu dostat. Donutil mě také pod nátlakem, abych ho nechala zapsat do nájemní smlouvy.

 
TĚŽKÝ ŽIVOT VE ČTYŘÚHELNÍKU... PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 březen 2014

Ahoj Kudlanko, nějakou dobu už chodím na tenhle web pročítat příběhy ostatních, a teď doufám, že i mně se podaří  - díky názorům druhých - podívat se na svůj problém z jiného úhlu. Je mi 30 a mám o něco staršího přítele, milence, dalo by se říct.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 283
[CNW:Counter]