O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Poradna

VELKÉ DLUHY, VELKÁ DEPRESE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 červenec 2014

Dobrý den. Mám velký problém. Dostali jsme se s manželem do velkých dluhů, které nejsme schopni splácet tak rychle, jak by bylo potřeba. Jde to jen velmi těžko, i když jsme oba zaměstnaní. Máme dvě děti, 9 a 7 let. Samozřejmě i exekuce na oba platy atd... Bojím se exekutorů, bojím se pošťačky, bojím se prostě stále.

 
AŽ MOC HODNÝ SYN? PDF Tisk E-mail
Středa, 30 červenec 2014
Milá Danielo, opravdu už nevím kudy kam, a tak  zkusím  napsat Vám a poslechnout Vaše rady. Mým problémem je matka mého přítele. Už je to skoro tři roky, co s ní nebydlí (bydlí u mne), ale musí jí volat skoro každý den, jak se máme, co děláme atd. Teda pardon – „nemusí“ – ona si to vlastně ani „nepřeje“, přeci aby neutrácel za telefon – ale když jí pár dnů nezavolá, tak je nafouknutá.
 
POTŘEBUJE: KRÁTKÝ ŘETĚZ, MALÝ DVOREK.. PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 červenec 2014

Ahojky, nemám s kým probrat svou situaci. Ale narazila jsem na tyto stránky a tak zkouším požádat o radu tady. Jsem vdaná 25 let, máme dvě děti, už velké. Po pěti letech manželství, do kterého jsme vstoupili jako hodně mladí, si muž našel známost, opustil nás dva, se synem. Ovšem za tři měsíce s prosíkem byl zpět.
 
PROBLÉMOVÝ TATÍNEK A BATOLE PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 červenec 2014
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na problém ohledně mého dítěte. S bývalým přítelem máme rok a půl starého syna. V dubnu tohoto roku jsme se rozešli, kdy se i odstěhoval. Důvod rozchodu byl ten, že se o syna nestaral, nepracoval, kradl, nebyl ani hlášen na žádném úřadě, bral drogy.  Nikdy jsem mu nezakázala chodit za synem, naopak jsem mu navrhla, že může chodit jednou za týden, s tím, že u toho budu i já.
 
JAK VYBRAT TOHO PRAVÉHO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 červenec 2014
Ráda bych věděla, podle jakých příznaků poznám, že jsem JEN milenka na pobavení a ne něco víc? (Nehledám a nevěřím na hlubokou lásku a oporu do konce života, sama nevím, zda já sama jsem toho schopná), ale nechci být pouhá "matrace".  Je mi 47 let, jsem rozvedená po dlouhém manželství. Měla jsem pak čtyřletý vztah s hlubokým citem, který ale "nedopadl".
 
MAMINCE SE ZAPÁLILA LÝTKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 červenec 2014

Dobrý den, po otcově smrti mne matka požádala, abych se k ní nastěhovala. Byla jsem ráda, měla jsem dvouleté dítě a byla čerstvě rozvedená. Dalších deset let jsme žili spolu zcela pohodově. Starala jsem se o veškerou domácnost bez toho, aniž by mi ona přispívala jakoukoliv částkou. Sama jsem jí přispívala 1/2 na inkaso. Jenže nyní si máma ve svých 75 letech našla přítele (nic proti tomu, přála jsem jí ho).  

 
SPLAŠENÉ MANŽELČINY HORMONY PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 červenec 2014
Dobrý den, máme se ženou manželskou krizi. Ona nabyla dojmu, že již není pro mě středem vesmíru a vše že se točí kolem jen našich dětí (dcera 14,5 a syn 9).A že je v mé přítomnosti velice nešťastná. Přitom o rodinu se starám jako celých předchozích 15 let stále stejně, děti vedu ke sportu, učení, normální výchově, etice apod., v domácnosti také zastanu práce. Přesto se rozhodla ode mne odejít a hledat štěstí jinde.
 
NÁKLADY NA DOMÁCNOST PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 červenec 2014

S přítelem jsem 6 let. Máme oba odrostlé děti, ale nežijí s náma. Přítel ještě platí výživné na svého syna 2500 Kč. V čem je problém: oba vybíráme z účtu stejnou částku peněz. Z jeho výběru jde 2500 Kč na alimenty + 1000 Kč na benzín. Já uspořím z výplaty 1000 Kč, přítel 3000 Kč. Mě to přijde nespravedlivé. Myslím, že přítel dává málo. Žijeme v mém rodinném domku.

 
ROZCHOD PŘED SVATBOU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 červen 2014

Milá Danielo, je mi 24 let a mám problém. Rozešel se se mnou můj partner, se kterým jsem chodila tři roky a kterého jsem si měla před Vánoci brát. Můj partner mně před rokem požádal o ruku - řekla jsem tehdy ano. Svatba byla naplánována na začátek prosince, když on v listopadu řekl, že ruší svatbu.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 283
[CNW:Counter]