O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ "UJÍŽDÍ AUTOBUS" PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 březen 2009
Přejít na obsah
KDYŽ "UJÍŽDÍ AUTOBUS"
Strana 2

 Dobrý den paní Danielo, vím, říká se "nikdy neříkej nikdy". Vaše stránky mi moc pomohly v listopadu loňského roku, kdy jsem přišla na manželovu nevěru. Nutno podotknout, že nejsme žádní ušáci - mě je 45 a manželovi 48 - a tato nevěra byla určitě první v našem 21let trvajícím bezvadným manželství.

 

 

 

 

     

     Bohužel, na mého muže dolehla tzv. krize středního věku  a on má nyní pocit, že si nic neužil, je zbytečný apod. A - řeší to nevěrou. První byla kolegyně z bývalé práce, kde prý nebyl sex, ale jenom povídání. Po mém" lehkém" zhroucení ( -10kg), to ukončil s tím, že nikdy více. Vydržel to ani ne měsíc - během kterého vše fungovalo bez problémů (s mým sebezapřením i sex) a nyní se přiznal k další nevěře, teď už i se sexem.

 

     Pro mě je tato druhá nevěra nějak horší. Nemůžu se smířit s tím, že se ráno objímal se mnou a za čtyři hodiny se vyspal s jinou. Neustále mi tvrdí, že tamto není láska, že miluje jenom mě, apod.  Hned po přiznání druhé nevěry jsem se chtěla rozvést, ale je tady těch 21 společných let. Děti, vzpomínky, zážitky...(K té druhé nevěře se mi přiznal včera a já jsem teď ještě pořád tak trochu mimo.) V současné době necím vůbec nic, spíš ponížení, nenávist, ubohost.

 

 

Odpustila jsem mu snad tu první chybu moc rychle?

Neměla jsem ho vyhodit hned?

Udělá to znovu?

Jak poznám, že mu mám věřit?

 

 

     Vím, že těchto příběhů je velmi mnoho na Vašich stránkách a tak mi prosím, taky zkuste poradit. Odejít nechce, přísahá mi, že to bylo naposledy (to ale říkal před tím taky), rozvod nechce. Poradíte mi??

 

 

Děkuju, Hanka

 


 

 

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Hanko,

 

     když se vmyslím do toho tvého, tak ho na jednu stranu chápu: žil si poklidně, vychovali a do světa vyvedli jste "svá ptáčátka", a teď najednou je uprostřed víru - všude se píše o tom, že padesátka není žádný věk, že  to je přesně ta doba, kdy se muž musí vzchopit a rozjet znovu - jen se podívejme, jak všechny masíruje bulvár. Který "celebriťák" kolem padesátky si nepořídí pár milenek a případně i nějakého toho nového potomka, není IN. Chodí se na sqash, jezdí se na "extra party", pořádají se nejrůznější setkání - a všude jsou žížnivé a k volnému použití svolné krásné mladé kočky.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]