O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

... NEBOŤ ONA NEVÍ, CO ČINÍ - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 08 říjen 2008
Přejít na obsah
... NEBOŤ ONA NEVÍ, CO ČINÍ - I.
Strana 2

 Milá kudlanko, tak jsem se také rozhodla ti napsat. Můj příběh je dost složitý a někdy ani já sama se v mém životě nevyznám. Mám ve všem zmatek. S mým partnerem jsme byli spolu rok pak jsem otěhotněla; byla jsem moc šťastná, ale mé štěstí mi brzy zkazila informace, kterou jsem se dozvěděla zcela náhodně - a to,  že má z předešlého vztahu už jedno dítě, rok staré.

 

 

 

 

 

     Nechtěl uznat otcovství té paní, podotýkám paní, neboť mamince toho dítěte je  39 let. Jemu je nyní  23 let, mj. mně je 24 let. A tak jsem celé těhotenství prožívala ve stresu. Bylo toho hodně - můj partner často měnil telefonní čísla, neuměl (nebo nechtěl) mi vysvětlit proč, manipuloval se mnou vždy. Ano, on mi vše uměl odůvodnit tak, abych se nakonec ještě zastyděla, že mu vlastně nevěřím.

 

     Pak dna testy prokázaly, že je otcem dítěte té paní, však s ní měl dříve vztah a tak soud mu určil výživné. Myslela jsem,že tím to všechno skončí, že se s tím smířím a budeme hezká rodina... No, porodila jsem předčasně, v sedmém měsíci, a to dvojčátka. Ale partner měl stále nějaké tajnosti, telefon přede mnou ztišoval nebo schovával, jednoznačně na něm bylo vidět, že něco tají. Ostatně - své předešlém vztahu mi nikdy neřekl pravdu; jednou říkal, že se seznámili tak, podruhé jinak, jednou s ní měl mít jen „úlet", ze kterého vzniklo ono dítě, podruhé se v řeči prořekl,že spolu žili.

 

      Přišly tedy naše děti a tak nastaly starosti, hádky, bohužel i problémy v sexu (po mém náročném porodu). V té době jsme bydleli u mých rodičů. Přiznávám,  já ho několikrát v hádce vyhodila, ať jede domů ke svým rodičům, říkala jsem, že dvojčata a já potřebujeme klid. Odstěhoval se tedy, bylo to na tři měsíce. Ale u rodičů nebydlel a mně nikdy neřekl, kde celou tu dobu byl. Zrušil tehdy i ten telefon, který jsem na něho měla, pro případ, že budu něco potřebovat. Měl opět jiné číslo, ale to už mi nedal, přijel jen občas se podívat za dětmi. Po těch třech měsících přišel a chtěl, abychom to znovu zkusili. Dobře, souhlasila jsem, ale poznala jsem podle pohrdavého chování ke mně, že se něco hodně změnilo, po týdnu společného žití mi přišel dopis od té jeho bývalé, která s ním má to dítě, že spolu nějaký čas bydleli (když tedy právě nebyl se mnou) a že spolu udržovali celou dobu vztah.

 

     Ale to není vše: narodilo se jí další dítě, které je opět mého partnera. Mně napsala dopis, abych mu domluvila, že jí v nočních hodinách telefonuje a vyzývá ji k tomu, aby si to po telefonu spolu udělali, tak jestli bych byla tak laskavá a mohla mu domluvit... Já teď přemýšlím. jak vše řešit, partner říká, že ho ona chce zruinovat a špinit, protože žárlí, ale ona mi do dopisu vyfotila i pár sms, které jsou psané z jeho čísla, které měl. Tohle jediné jsem měla uložené a tam je psáno hodně... Domluvy jejich schůzek a jak on ji nazývá miláčkem. Ale on mi tvrdí, že ty sms jdou sfalšovat. No, a já už teď nevím, čemu věřit...  Moje dvojčátka mají 15 měsíců a mají tedy dvouapůlročního nevlastního bratra - a teď možná i dvouměsíční nevlastní sestru od té „hodné slušné 40leté paní a milenky".

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]