O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁM PROBLÉM PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconMáme syna 29 let, který při nehodě na motorce utrpěl úraz, který bude mít pravděpodobně vliv na jeho plodnost. Po vyšetření lékaři mu bylo řečeno, že pokud by nemohl mít vlastní děti, jistě jde všechno řešit ještě dalšími způsoby. O víkendu se u nás doma rozbouřila diskuze, zda v případě, že by nemohl mít vlastní, by přijal děti partnerky, případně jakoukoliv další formu – adopci atd. Jeho partnerka, se kterou je už dva roky, totiž děti v každém případě chce, jenže syn prohlásil, že on nechce jiné dítě, než svoje! U něj prostě přes to vlak nejede. A jak říkám, jeho partnerka děti za každou cenu mít chce.
Igor
 


 


S manželkou jsme mu říkali, že je zbytečné cokoliv plánovat, že třeba to „vyjde“, nebo změní názor, ale on je zarputilý a chce to všechno „řešit včas“.

Osobně si myslím, že je to blbost, my jsme podobnou situaci sice řešit nemuseli, ale znám plno párů, kteří mají dítě „přes manželku“, nebo adoptované, tedy úplně cizí, nebo se rozhodli žít spolu jen oni dva.

Hodně párů, které žijí samy, je šťastných, někdo by třeba děti mít mohl, ale nechce je.

Každý jsme přeci jiný a mít dítě není povinnost.

 

Pokud ale jeho partnerka bude trvat na dítěti, bylo by nejspíš vhodné, aby vztah ukončili, jenže to asi ona neřekne.

Syn totiž  není žádný bezdomovec. Nechci tím říct, že u ní majetek hraje roli, ale přeci jen jsou jeho možnosti podstatně jiné. A s ním má absolutně jiné možnosti. 

Takže ona asi na ukončení vztahu trvat nebude… (Čímž nechci o ní říkat nic špatného, ale je to fakt, který také hraje roli.)

 

 

Poraďte mi, prosím, jak byste podobnou situaci řešili vy.  

 

IGOR


 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Igor : Ten problém nemáte Vy, ale syn. Nelze řešit problémy potomků, zvlášť když je synovi už 29 let. S tímhle problémem se musí popasovat sám. Buď bude souhlasit třeba s umělým oplodněním přítelkyně neznámým dárcem, nebo zůstane sám, bez dětí i bez přítelkyně.
Ona se časem najde nějaká jiná, která třeba děti nebude chtít mít, nebo už nějaké dítě mít bude, a Váš syn si ho oblíbí.
červen 03, 2024 10:25
... : Franta
Nebo si najde jinou, přesně jak píše mamča - která třeba děti nebude chtít mít, nebo už nějaké dítě mít bude, a syn si ho oblíbí.
červen 03, 2024 11:18
... : Josef
Taky může bejt dárcem Igor. A zůstalo by to v rodině.
červen 03, 2024 14:21
... : andrea
když byla diskuse, pravděpodobně se syn chtěl s rodiči radit. Nemyslím, že by na tom bylo něco špatného. Není to "jen" jeho věc, takže to, že je mu 29, neznamená, že si nemůže říct o radu, a že rodiče se nemají ptát dál.
Záleží asi nejvíc na tom, kdo z nic dvou odstoupí ze svého kategorického rozhodnutí.
Jestli on by byl schopen přijmout "cizí" dítě, nebo ona žít dál jako bezdětná.
Protože by si tohle rozhodnutí pak neměli v budoucnu vyčítat.
červen 04, 2024 08:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
Další >
[CNW:Counter]