O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SE TO VŠECHNO SEMLELO PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 červen 2023
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconMilá Kudlanko, nějak špatně se mi hledají slušná slova, když chci popsat svou současnou situaci. Opravdu jsem si dost pohnojila život. Když jsem se dostala na vejšku, seznámila jsem se při jedné akci se svým současným partnerem. Chodili jsme spolu asi rok, pak on odjel do Anglie, a já studovala dál. To jsem začala taky bydlet s novým partnerem. Po dvou letech jsme se rozešli a shodou okolností se vrátil ten první a já se vrátila k němu. A taky jsme spolu začali podnikat.


 

 

Všechno pokračovalo samospádem, já dokončila školu a otěhotněla jsem. Jenže když jsem to partnerovi řekla, tak byl proti a chtěl, abych to rychle dala pryč. Zprvu jsem souhlasila, ale pak jsem si uvědomila, že už mi není osmnáct a řekla jsem, že dítě chci.

Nakonec jsem se od něj odstěhovala, bydlím teď sama, termín se blíží a já vůbec nevím, co bude dál. Tu práci jsem taky skončila.

Určitě mi bude dávat jen minimum, on prostě rodinu nechce. Něco mám našetřeno, ale jak to sama zvládnu? Mám jen babičku a starší sestru, ta je vdaná, má pochopitelně svůj život, takže ani jedné se nemůžu „pověsit na krk“, to nehrozí. Nejhorší je pocit, že jsem si všechno zmršila sama, že jsem se odřízla od kamarádek, byla jen s ním, i ta naše práce byla home office; a teď jsem dost psychicky v háji. (Už dlouho jsem nepsala tak slušně.)

Já vlastně ani nevím, jakou radu potřebuju, protože to, co jsem měla naplánováno, to všechno se sesypalo a teď mám před sebou život nezaměstnané svobodné matky. Tak alespoň jsem se takhle někomu vyzpovídala…

 

PAVLÍNA

 

Milá Pavlí,

 

Tak strašný to zas není. Hele, napsala jsi, že školu máš hotovou. Velký plus. Rozhodla ses si mimi nechat, to je další velký plus. Už jen to, že jsi se takhle rozhodla sama a vědomě, že chápeš, že za pár let by to třeba nemuselo vyjít, je super. Mj. zrovna dnes jsem četla článek, jak těžké je dnes otěhotnět – tedy ženám, kterým už není (jak jsi sama napsala) osmnáct.

Píšeš, že máš zatím kde bydlet a podle všeho to nějak zvládneš i finančně.

Asi ne v luxusu, ale zvládneš.

 

Z celého tvého dopisu usuzuju, že jsi holka sebevědomá a samostatná, tak to ber jako další začátek. Však jsi to zvládla i s tím staronovým partnerem. Inu, zachoval se blbě, ale doufám, že nejste úplně ve při, třeba se probere a potomek ho umoudří. A i kdyby ne, tak se finančně „nedej“.

 

Věřím, že až budeš mít onu „bolavou událost“ za sebou, až budeš právoplatnou mámou, všechno z tebe spadne.  Doposud jsme to zvládly všechny, některé pro velký úspěch i několikrát.

Tak připravuj, přemýšlej o další home office práci, a rozhodně dej řeč jak s babičkou, tak se ségrou. Když nic, tak se alespoň pochlub, uvědom si, že to je opravdu šťastná událost.

 

A mimo jiné, docela bys mi udělala radost, kdybys zas napsala.

 

d@niela

 

 

 

Mj. kamarádky a kamarádi,

co vy na to?

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
d@niela má pravdu,až se prcek narodí,budeš se na svoje tvrzení, že sis pohnojila život, divat úplně jinak.
Máš dobrý základ, máš kde bydlet a finančně na tom nejsi nejhůř. Do porodu se začni starat co bude dál, na bývalého partnera nespoléhej, zajisti se tak, jako bys na dítě měla zůstat sama i když to tak nejspíš nakonec nebude.
červen 13, 2023 06:24
... : Markéta
Pavlí, Autor mého syna vycouval také hned i když náš vztah byl hlouholetý, takže jsem na všechno zůstala také sama. POdepsali jsme na matrice, že tedy je jeho, a jak se bude dítko jmenovat, ač se mu moc nechtělo, tak vidina obálky od soudu o určení otcovství ho přesvědčila. Hodně jsem přemyšlela o tom, zda ho uvěst, ale na všechno člověk fakt nemusí být sám a alespoň finančně by se měl podílet. To se musíš zamyslet jestli do toho půjdeš. A neboj, až budeš mít to štěstíčko v náručí... tak bude svět hezčí. Nebude to za začátku jednoduché, ale až budeš chodit na procházku s kočárkem nebo do dětských koutků tak se s nějakou další maminkou seznámíš a zjistíš kolik je na tom maminek podobně. Držím Ti palce
červen 13, 2023 09:56
... : mamča
Hlavně dej dítěti Tvoje příjmení. Není nic smutnějšího, než maminka, jejíž děti se jmenují po otci, který se k nim nehlásí.
Obtelefonuj všechny kamarádky a spolužačky, se kterými jsi byla v užším kontaktu. Některé z nich už budou mít děti větší, a třeba nabídnou něco zdarma a něco levně, např. postýlku, kočárek, sedačku do auta...i nějaké oblečení. Hrdost dej stranou, tomu dítěti je úplně jedno, jestli se vozí ve "formuli", nebo v ojetém kočárku. Nejdůležitější je teď šťastná máma, protože ta utrápená má utrápené i dítě.
Máš sestru a babičku. To je víc, než si teď myslíš.
Držím Ti palce, ať to zvládneš s úsměvem. Třeba se ten "otec" ještě vzpamatuje.
červen 13, 2023 10:19
... : d@niela
jo, napsaly jste to perfektně, mé dámy.
Pavlína je sice teď naštvaná, protože zakopla o chlapa. Ale které z nás se to nestalo?
Už od pravěku preci máme mít rozum v hlavě, a ne, jako páni tvorstva, jimž sídlí o patro níž smilies/grin.gif
takze pripravit, schrastit co se dá, a zase navázat kamarádství.
Vsechno bude zas zalitý sluncem... (nebo spís plenkama...)
červen 13, 2023 14:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]