O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JURODIVÝ CHLÁPEK - ALE CO S NÍM?? PDF Tisk E-mail
Středa, 01 únor 2023
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconPánové, a vlastně i dámy, mám tu probléééém: tuhle jsem četla, že jeden lék proti Parkinsonově nemoci prý nebývale zvyšuje sexuální apetit. Jenže - můj drahý žádné léky nebere. Je to už prďola, ale teď jakoby se najednou nechal napíchat nějakýma drogama. Chudák, sice zjistil, že už neudělá dvacet kliků v kuse a neodnese za odpoledne třicet pytlů cementu... ale zaplaťbůh mu ještě funguje jeho chlouba.

 

 

Tak jsme vám o víkendu seděly spolu s kamarádkou, je to jediná, která je starší než já. Jinak mám všechny kámošky mladší - z nízké vypočítavosti - aby mě na stará kolena (na MOJE stará kolena)  měl kdo vozit ve vozíčku na procházky... a semlely jsme všecko možné. Ale viděla jsem a ní, že má na jazyku něco závažnějšího, že se k něčemu odhodlává. A pak to z ní vypadlo. Já jen zírala. A s jejím dovolením zde uvádím. Čtěte a připravujte se... 

 

Jejím manželovi je právě 70 let a v poslední době se z něj stal, jak ona řílká, sexuální maniak. Neustále vyhledává na počítači péčkové stránky, pokud neobsahují přímo nějaké krkolomnosti, hned by to zkoušel,  může obden, a ona je už z toho hin.  Paní pracuje ve velkoobchodě a chodí domů unavená. Chtěla a potřebovala by si nejdřív trochu orazit, dát kafíčko, no a pak si třeba ten pěkný večer udělat, proč ne. Rychlovka je pěkná věc, ale ne pokaždé. 

 

 


 

 

A hlavně: manžel neustále chodí po bytě jen v dlouhém tričku a hrozně se diví, že po něm okamžitě nezatouží a nevleče jej, sotva se vyzuje, do postele. Pořáde o sexu mluví a raduje se, jak mu to ještě pěkně jde. Je to jeho priorita a když mu nevyhoví, pocítí citelně jeho nevoli. Má docela strach, že když mu tedy pokaždé nebude doma vyhověno, půjde jinam.  

 

To byl ten pravý problém, který potřebovala prodisktutovat. 

 

Já jsem ji tedy poradila, aby manžela nechala trochu vyhládnout, že určitě nikam hned nepoletí. Krom toho v jeho věku by si to třeba už musel platit a to není levná záležitost. Taky to nemůže trvat věčně, ať se zkusí ještě obrnit trpělivostí nebo s ním rozumně promluvit. Ale to už prý zkoušela a odbyl jí tím, že má být ráda, že co by za to jiná dala...

 

 

Tak poraďte – co s tím (s ním)?

d@niela

 


Komentáře (9)add feed
... : Josef
Hm. Předpokládám, že babce bude taky asi 70. Jak na něco takovýho může mít dědek chuť, to mi hlava nebere.
No nic. Úchylové všech ražení jsou v současné IN, třeba se i dočkáme nějakých pochodů hrdosti gerontofilů.

únor 02, 2023 07:00
... : Josef Kouba
Nemůžu to dokázat ale na vojně nás prý udržovali v klidu bromem.
Znám případ kdy manželka svého již 70tiletého muže v určený den v týdnu vykoupala, oblékla do čistého a poslala k sousedce. Sama to nezvládala.

Sexuální apetit je rozdán přírodou podobně jako jako spatřit krásnou ženskou či pěkného chlapa. Je jich málo. Ženy jež mají tak silný sexuální apetit jsou nymfomanky, je jich hrozně málo a muži s názvem sexoholik. Ti mohou mít sexuální hrátky několikrát denně. Od této startovní čáry potřeba zvolna klesá (ovlivněna věkem) ke špásování 3x týdně, 1x týdně jednou za měsíc až to končí o nuly.
únor 02, 2023 07:38
... : mamča
Já bych to řešila objednáním Escort servisu pro pána. Až by dorazila ta krásná prodejná dívka, tak bych si sedla "do první řady" a dívala se, co s pánem dělá, a smála bych se, až bych se za břicho popadala. Myslím, že by "klesl".
Jestli mají "úspory na stáří", tak bych manželovi tu radost dopřála. Jestli je spořivý, víckrát by svlečnu nepozval.
No, a jestli by ho choutky nepřešly a je takový jůra, tak bych ho trochu zaměstnala kolem domu, nebo pokud někdy sportoval, tak nechat "vyběhat". :-)
Pamatuju na někdejší sousedku z paneláku. Vždycky u nás zazvonila a lákala mého muže, aby si šel zahrát tenis s jejím manželem. (A to nám bylo kolem 30ti).
Prej aby Jindra doma pořád neprudil se sexem a šel to rozběhat na kurt :-).
únor 02, 2023 07:41
... : Josef Kouba
Chuť na tuto příjemnou činnost nelze odsuzovat, naopak závidět. Drží to manželství po hromadě. Táta mě říkal. "poznej sto žen a pak se ožeň".
Kdesi jsem slyšel a ne poprvé, že prostitutky jsou nejlepší manželky.
únor 02, 2023 08:47
... : Giotta
1.) můj bývalý manžel taky nejraději chodil v posledních letech 30 letého manželství doma v dlouhém triku, na ostro a po čase, když už si našel jinou, se podivoval, že mě toto nelákalo - k čemu, nedopověděl.

2.) jeden z mých přechodných partnerů vyžadoval pravidelný sex víc než bych si přála já. Bohužel byl cukrovkář (potíže se ztopořením), takže mu nestačilo, abych mu "podržela", ale vyžadoval felaci. To by mi nevadilo občas, na zpestření sexu, ale několikrát za týden? Nedivte se, pánové, že jsem po nějakém čase vztah ukončila. Už jsem se nemohla podívat nejen na jeho úd, ale ani na něj.

3.) jsem ráda, že to nynějšímu partnerovi funguje k oboustranné spokojenosti již pět let společného života.

Možná pánové, kterým to ve vyšším věku nefunguje vůbec, jsou manželkami spokojeně opečováváni. My věkovitější holky vydržíme i bez sexu, některé to dokonce preferují.
Pokud takový muž partnerku nemá, žádnou už nehledá, uvaří si a uklidí sám. A má klid.

Co poradit paní s popsaným problémem?
Je mi jasné, že pokud dodnes nějak snášela situaci, těžko teď nastaví nová pravidla. Ale jestliže, jak popisuje, když nevyhoví, "pociťuje citelně jeho nevoli", začíná to být jakési sexuální otroctví. Jestliže má pán velký sexuální apetit ještě v 70 letech, nedá se spoléhat na to, že za pár let bude jeho touha po sexu menší. Domluva s ním není, musí to tedy vyřešit zoufalá paní.
Nevím, zda je to dobrý nápad, ale buď určit, které dny v týdnu ji smí svádět k sexu a trvat důsledně na tom, že v jiných dnech ať si pomůže pán masturbací, nebo určit, že sex bude pouze 2x v týdnu, a pokud si to vybere např, už v pondělí a v úterý, do příštího týdne má utrum, možná přitvrdit, že nebude-li dodržováno, bude rozvod (ale nesmí to být planá výhružka, paní musí být odhodlaná vymanit se ze sexuálního otroctví takto), nebo nebude-li dodržováno, a pán ji bude k sexu nutit, ohlásí to paní jako znásilnění (opět musela by být hodně rozhodnutá)

Co by zato jiná dala? Blbý argument, pán by se možná divil...

únor 02, 2023 10:52
... : mamča
Giotta : Kdysi koloval takový vtip, jak se manželé dohodli, že sex bude jen v ty dny, které v názvu obsahují "R". Tedy úterý a čtvrtek. Sexuchtivý manžel ovšem loudil, že "dneska je přece pRndělí !"
únor 02, 2023 12:05
... : Míša šíša
Radu nevím, ale jak tady deeres pod jiným článkem zmínila Vladimíra Renčína, tak jsem si vzpomněla na jeden jeho kreslený vtip. Manžel stojí v obýváku před zdí, na které je nápis, a přes otevřené dveře volá na manželku, která něco dělá v kuchyni: "Marie, musíme si spolu vážně pohovořit."
Na té zdí je nápis: "Manželství je VŮL".
Takže asi tak. smilies/smiley.gif
únor 02, 2023 13:32
... : AnickaM
Nic proti obcasnym hezkym vecerum. Ale co ti chlapi od manzelek cekaji, kdyz se ke svym zenam vetsinou chovaji jako hovada. Doma vetsinou cumi do pocitace, nechaji se obskakovat, narikaji nad rymeckou a obcas manzelku sprdnou, aby vedela, kdo je tady panem. Jak potom muze zenu sexualne pritahovat, kdyz se chova, jak se chova.
Ja to mela jako Giotta ve druhem bode. A navic byl i liny se na te posteli pohybovat.
Ted man pritele, ktery si me povazuje a ac je nam 70 ty hezke vecery si uzivame.
únor 03, 2023 12:18
... : *deeres*
Manželé po padesáti letech.

On:"Už jsme si užili, nebo začínáme?"
Ona:"Kdo jsi?"
únor 04, 2023 06:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]