O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ANI JEDEN SI NEVÍME RADY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 srpen 2021
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconDobrý den, prosím o radu. Já mám 44 let, mám holčičku 3,5 roku a kluka 6 letého, manželovi je 51. Už dlouho spolu ale nespíme. No, a v zimě tomu bude rok, co se scházím se ženatým mužem. Manžela ráda mám jako bratra, ale nemiluji ho. Ten druhý je kamarád z práce, je o tři roky starší než já. A jak to tak bývá, stalo se to na jednom teambuildingu. Říká, že mě miluje a neví co s tím. A já jsem v tom stejně.


 

 

Možná to bude znít velmi sobecky, ale nikdy v životě jsem nebyla tak šťastná a nikdy v životě mi nebylo pocitově tak dobře, jako když jsem s ním. Problém je v tom, že když se sejdeme (rozumíme si v komunikaci i po intimní stránce, smějeme se spolu) a on pak zase odjede, je to jako kdyby se mi zhroutil celý svět. Je mi doslova hrozně, nemůžu se na nic soustředit, nic mě nebaví, jsem podrážděná. Pár dní se "dávám do kupy", emočně velmi strádám, mezitím si napíšeme, dny utíkají a poté se znovu těším na brzké shledání, které si domluvíme. A takto to jde stále dokola už víc jak 9 měsíců.

 

Řekla bych, že doma asi nespokojen není. Přes týden hodně pracuje, domů se vrací až k večeru. Jo, to jsem ještě nenapsala. Asi tak po třech měsících jsem se dozvěděla, že má tři děti. Když mluví o dětech, je vidět, že je skutečně zbožňuje a jsou mu vším. Možná bych měla ještě dodat, že je to muž velmi dobře finančně zajištěný, pohledný, charismatický, kterého miluji víc než koho kdy v životě. Je vůbec, prosím, nějaká alespoň malá šance, že budeme moci být někdy oficiálně spolu? Třeba až ty jeho malé děti trochu povyrostou, nebo nevím, co by se muselo stát... Bojím se ho zeptat, nebo spíše se bojím odpovědi. A jen čekat, že se něco stane, čekat na zázrak?

 

Vím, že tím, jak moc pro mě tento člověk znamená, nejsem schopná ze své vlastní vůle vztah ukončit a ze svého života ho nadobro vymazat. Průšvih je, že máme podobný pohled na život, rozumíme si v komunikaci, po intimní stránce, tak skutečně věřím, že bychom si spolu žili moc pěkně.

 

Místo toho je vedle něj jiná. Třeba spolu nebudeme už ani teď, ani za rok, ani za 5 let, ale může se stát naprosto cokoli a - zázraky se přeci dějí, ne? Alespoň občas.

 

Děkuji za radu a pochopení.

ANEŽKA

- - - - - - - - - - - 

Přátelé, napište své názory a rady, já se k tomu ozvu během týdne.

Uvidíme, zda se shodneme...

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Josef
Hm. Kolikrát už to tady bylo? Jak z kopíráku!
Tak já svuj názor taky napíšu jak z kopíráku: SVATÁ PROSTATO!
srpen 20, 2021 07:21
... : Petr Sysala
U chlapa by to znammenalo, že se mu mozek přemístil do kalhot...
srpen 20, 2021 07:37
... : mamča
Já žasnu, "Třeba až ty jeho malé děti trochu povyrostou". ???
A co Tvoje děti, Anežko, ty necháš manželovi, nebo co a kam s nimi, aby nepřekážely Tvému vysněnému "štěstí" ?
Pamatuj si, že štěstí vybudované na neštěstí druhých (tím mám na mysli Tvého manžela, milencovu manželku a všech 5 dětí) stojí na vratkých nohách.
A co si tak připustit, že Tvůj milenec je takhle spokojený, zašu.á si kdy chce, a pak hajdy domů ke spokojené rodince.
Zatímco Ty si představuješ lásku jak z televize, a chceš pálit mosty.
Vzpamatuj se děvče. Je Ti 44, to už bys mohla mít rozum. Zvlášť, když máš ve svém věku tak malé děti.
srpen 20, 2021 08:06
... : mamča
Že se k tomu ještě vracím : "...je to muž velmi dobře finančně zajištěný" smilies/cheesy.gif
Myslíš, že by byl i nadále, pokud by platil výživné na tři děti, možná i na manželku ? Ty bys platila alíky zřejmě jenom na dvě děti, pochybuju, že by Ti je manžel-kamarád nechal.
Takže pak pochybuji, že byste si spolu žili moc pěkně. smilies/grin.gif
srpen 20, 2021 09:24
... : Mif
Anežko, jsi zamilovaná, poblázněná. Podle věku dětí usuzuji, že po šesti letech na mateřské jsi byla lačná po dobrodružství...a pro "pana dokonalého" snadná kořist. Nedopadne to tak jak si představuješ, nechtěj hned pálit mosty. Netravite spolu dost času na to abys mohla tvrdit, že spolu budete šťastní. Zkus sundat růžové brýle a pokud se ho teď sobecky nechceš vzdát...zkus si užít společné chvilky bez plánování budoucnosti. A hlavně si pořádně realisticky uvědom, že jsi pořád hlavně a především MÁMA !
srpen 20, 2021 09:24
... : Josef
Tak si říkám, že na tom Právu Šaría přecijen něco trochu je.
srpen 20, 2021 14:17
... : *deeres*
srpen 20, 2021 19:16
... : magdalenka
Není. Ale každá se musí spálit sama. Nejdřív zahoří srdce a pak shoří celá chalupa.
srpen 22, 2021 03:43
... : Josef
Jo, shoří celá chalupa. Jenže shoří i s dětma, který jediný jsou v tom úplně nevinně!
Fujtajxl!
srpen 22, 2021 09:13
... : mamča
Jo, to jsou ty zatracený "teambuildingy". Dříve byly Spartakiády, aby se obyvatelstvo řádně promíchalo a nedegenerovalo, a teď máme teambuildingy. Je to sice v menším měřítku, ale paseku v rodinách to nadělá větší než vzpomínané Spartakiády.
Pravdu má "Mif". Anežka po dlouhé mateřské nastoupila do práce, a padla za oběť prvnímu sukničkáři.
Jen to ještě neví.

srpen 22, 2021 09:33
... : Josef
Ještě poznámku na okraj: Na tyhle vznešený slova, typu teambuilding, workshop, homeoffice, sickdays, ... a pod., jsem v běžnym hovoru přímo alergickej. Když už někdo ani nedokáže kváknout, jak mu zobák narost, přijde mi to akorát strašně hloupý, než aby mě to ohromilo "intelektuální úrovní, světovostí". A fakt je, že je tím ovlivněnej i muj úsudek o tom člověku. Jistě, dívám se na to povrchně, ale v tom se nepředělám. Holt už jsem celej takovej povrchní.
Jó, vdaná panička na občasný bezstarostný nezávazný povyražení, to je bezva. To se to kecaj do ouška bláboly. Ale rozvedená stárnoucí baba se dvěma dětma? Zachraň se, kdo můžeš!
srpen 22, 2021 16:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]