O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
KŘUPAVÉ BRAMBORÁKY |
![]() |
![]() |
![]() |
Středa, 06 prosinec 2017 | |||
![]()
Základem je výběr správného tuku na smažení, který má vysoký kouřový bod - nepřepaluje se. Jakmile se z pánve začne čoudit, dochází ke vzniku nebezpečných látek pro lidské zdraví.
![]()
Budete potřebovat
Množství podle toho, pro kolik lidí budete bramboráky připravovat. Já jsem dělala z kila a půl brambor, na toto množství jsem dala 3 vejce. Celkem z toho byly 3 pánve bramboráčků, počtem asi 16.
Postup
TIP
Pokud smažit nechcete nebo nemůžete, připravte si BRAMBORÁK V TROUBĚ. Musíte ale počítat s tím, že výsledek bude jiný ... Bramboráky jsem podávala s koprovým dipem. Buď stačí jednoduše smíchat trochu zakysané smetany s koprem (čerstvým nebo sušeným) a trochou citronové šťávy, nebo můžete stejným způsobem použít sýr cottage ochucený trochou kvalitní majonézy nebo sojanézy. Zkrátka, co si můžete dovolit ;-)
Na talíři by pak dále neměla chybět čerstvá zelenina nebo čerstvé klíčky, případně kvašená zelenina. Bramboráky nakonec vždy velmi poctivě odsaju papírovými utěrkami, třeba i dvakrát. Nejsou pak mastné, zato báječně křupavé ...
|
< Předch. | Další > |
---|