O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
MASO PEČENÉ V JÁMĚ |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondělí, 22 srpen 2016 | |||||
Strana 1 z 3 ![]()
Ano, jde to nařezat, naporcovat, ale co to zkusit trochu jinak, způsobem amerických indiánů, způsobem dodnes používaným? Rozhodla jsem se proto vyzkoušet pomalé pečení pod zemí ve vykopané jámě, a podělím se s vámi o výsledek a mé zkušenosti.
![]()
Nejdříve si vykopeme jámu. Asi metr hlubokou o průměru taky cca metr. Pochopitelně, záleží na tom, kolik máme síly. Dno jámy vysteleme kameny (ideální by byl kus betonu), zkrátka něčím, co nasaje teplo a dlouho je pak drží. Pokud budete šikovní, je dobré kameny dát i po stěnách, ale pozor, aby se nezačaly bortit.
![]()
Připravíme si tvrdé dřevo. Na dně jámy pak rozděláme oheň, a ten udržujeme tak dlouho, dokud nemáme asi 30 cm vrstvu žhavého popela.
|
< Předch. | Další > |
---|