O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MASO PEČENÉ V JÁMĚ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 srpen 2016
Přejít na obsah
MASO PEČENÉ V JÁMĚ
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

Nu, a zatímco oheň hoří, začneme se věnovat masu. Mj. nejlepší je ramínko z prasete, kus hovězího z pupíku, zkrátka něco, co je dobře prorostlé, je toho hodně a jak už jsem se zmínila, nikomu se to nechce krájet a porcovat. Pět kilo je tak ideální váha. Maso prošpikujeme česnekem, obložíme bylinkami, které máme rádi, ničím nešetříme, a nakonec ten flák masa dobře zabalíme do alobalu.

 

 

 


 

 

 

Asi po hodině by měl oheň zvolna dohořívat;  na žhavé uhlíky proto položíme čerstvé uříznuté větve, asi 3-5 cm silné a vytvoříme jimi mřížku. Na ni položíme maso v alobalu, a zaházíme ho listím. Například z kukuřice, vinné révy, atd. – zkrátka něčím zeleným, čeho je hodně a je to potenciálně jedlé, ale nikdo to nechce.

 

 

 


 

 

 

Vrstva listí by měla dosahovat až skoro k vršku jámy. Poté už přijde na řadu vyhrabaná hlína, kterou se jáma zahází, aby z ní neunikal kouř.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]