O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GRILOVANÁ ZELENINA PODLE FLO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 červen 2016
Přejít na obsah
GRILOVANÁ ZELENINA PODLE FLO
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

 

     Papriky zvenku dobře opláchněte a pak je i se stopkou podélně rozkrojte na poloviny. Malým nožíkem opatrně vyřízněte jádřinec se semínky, ale tak, aby stopka stále zůstala na místě a nepřišli jste o ni. Vzniknou vám tak praktické paprikové lodičky.

 

 

 

papriky

 

 

 

 

     Mozzarellu slijte z nálevu a nakrájejte na kostičky velikosti lískového oříšku. Fetu rozdrobte, mátu oberte ze stonků a nasekejte nahrubo. Sýry a mátu promíchejte, zlehka dosolte, pokud je to nutné, a touto směsí naplňte papriky.

 

 

 

 

plnění paprik
 
 
 

 

     Položte na rozpálený gril, pochopitelně slupkou dolů a sýrovou náplní nahoru. Grilujte, jen co se sýry roztečou a povolí, zhruba 5 minut. Nelekněte se, že mozzarella pustí vlivem tepla spoustu mléčné tekutiny, má to tak být. Než se tak stane, zespodu se papriky opečou tak akorát, aby už měly pár sežehlých puchýřků z horka.

 

     Sejměte papriky z grilu a nechte je 5 minut stát a odpočívat. Většina uvolněné tekutiny se opět vsákne do sýra (pokud by snad něco přesto zbylo, klidně vodu slijte). Poté můžete směle podávat. Je-li libo a vaši hosté to přivítají, ještě papriky jemně posypte a polaskejte drcenými čili lupínky.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]