O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘÍRODNÍ LÉKY - 1 PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 červen 2016
Dnes vám nabídnu přírodní antibiotikum, které vám může pomoci od nepříjemných bakterií, které občas nepříjemně trápí vaši tělesnou schránku. Ano, za zdravého stavu vám nevadí, ale pokud se přemnoží, dovedou pěkně potrápit. Takže od některých infekcí si můžete pomoci následujícím lektvarem...

 

 

 

 

 

 

Recept mníchov : najsilnejšie prírodné antibiotikum:

složení:

 

700 ml čerstvého jablečného octa
1/4 šálku česneku nakrájeného nadrobno
2 čerstvé feferonky
1/4 šálku strouhaného zázvoru
2 lžíce strouhaného křenu
2 lžičky kurkumy prášku nebo 2 kousky kořene z kurkumy

 

 

Ve větší míse smíchejte všechny ingredience kromě jablečného octa a dejte je do zavařovací sklenice. Když máte 2/3 nádoby naplněné suchými ingrediencemi, tak dovnitř nalijte jablečný ocet. Pak pohár uzavřete a důkladně jej protřepejte, aby se všechny ingredience promíchaly. Takto to nechte dva týdny na suchém a chladném místě a občas protřepejte. Po dvou týdnech směs přeceďte, např. přes hrubou gázu. Pak už můžete směs uchovávat při pokojové teplotě.

 

 

 

dávkování:

Užívejte jednu polévkovou lžíci denně. Získáte tím dobré posílení imunitního systému, vzhledem k tomu, že tinktura je dost "ostrá", je dobré ji zapít a používat nejlépe před jídlem...

 

Přeju hodně zdraví,

MARTINA P. 

 

 

Komentáře (8)add feed
... : *deeres*
Tak jsem si recept přečetla a jsem toho názoru, že to musí zabít jakoukoliv bakterii, nebo vir. A nejspíš by to zabilo i mne. To není návod na elixír zdraví, ale na výbušninu.
On úplně stačí recept, který se skládá z citronu,česneku a medu. Zkuste třeba tohle, to vám určitě neoddělá žaludek:http://www.prostezdravi.cz/zazracny-cesnekovy-sirup-s-medem-citronem/
červen 15, 2016 10:08
Tak už mám nasušený : Zdena
černý bez (bezinky), čekám až vyleze sluníčko (dneska poprchává)a musím na lípu, už rozkvetla. Pak nějaké listí z ostružin, pár usušených bezových kuliček (pro barvu čaje)a něco co se naskytne. Takovou směs používám v zimě, až začnu pokašlávat. V podstatě mám zásobu na celou zimu. Zatím s tím vystačím.
červen 15, 2016 10:47
... : doktor
Souhlas se Zdenou,máme vyzkoušené.Sirup z bezinkového květu i sušených bobulí.Též doporučuji sirup z macerovaných růžových lístků z květu.Hodně zdraví....!!!!!!!!!!
červen 15, 2016 12:16
Nemaceruju. : *NČ*
Jen tak dvakrát do týdne, ke kusu vepřovýho bůčku, v nouzi i třeba k párku nebo k chlebu se sádlem, sežvýkám tak 5 - 10 stroužků česneka. Celkem logicky nikdy, když očekávám návštěvu.
Přijde mi to jednodušší. Dršťka pálí jak mrcha a tři kozli (i víc) jsou pak pravou pochoutkou a odměnou.
Ale nevím. Třeba dělám zásadní chybu, třeba po tý maceraci by to všechno bylo daleko účinnější. Třeba jo. Jen lenost mi maceraci nedovoluje.
červen 15, 2016 13:24
NC svata pravda, : Bara
muj tatinek miluje cesnek, obcas s nim chodi takove to cesnekove fluidum, nam kolem to vadi, ale on je proste svuj!! Vecer pred spanim si da stamprdlicku slivovice, pry tak pali skodliviny, rano jednu na cerva. Chapu to tak, ze taky neco "zabiji". V dubnu oslavil 90tiny
a krom toho, ze mene slysi je jura.....
červen 15, 2016 14:41
ENČÉ, : Sidon
máš recht, ten bůček je taky plný "zdravých" věcí. Toho česneku naráz, se mi zdá ale trošku moc (10 stroužků), ono si tělo stejně vezme jenom tolik, kolik potřebuje a to může být jeden, nebo dva stroužky. Prý je v česneku velice důležitým elementem síra, která způsobuje ten charakteristický odér, ale její molekula je malinko větší, než naše tělo dovede vstřebat, asi 5 micronů a tělo by rádo jenom 3 microny. Ale stejně se jí něco málo do nás dostane, to když je navázaná na nějakýho jinýho elementa. Kdybysme prý tu síru dovedli plně vstřebat, hodně by se ztenčily různé možnosti onemocnění a žili bysme podstatně déle. Ovšem musel by taky správně fungovat i mozek, jinak by to bylo neštěstí.

Ještě k tomu bůčku. Můj kamarád Josef, zrovna ten, co napsal tu Zprávu o pivu, říká - bůček v kuchyni, je jako Mozart v koncerntí síni.

smilies/cheesy.gif
červen 15, 2016 18:05
Recep. : Josef Kouba
Toto je prý přímo "atomovka" na zdravý. 2dcl. jablečného octa, 2dcl. medu a 8 dobře rozdrcených stroužků česneku. Vše dobře promíchat a uložit na 5 dni do ledničky.
2-3 x týdně lžičku. Nejlépe rozmíchat ve sklence vody, je to síla.
Experti tvrdí že je to 10x lepší antibiotikum než předepisuje doktor a úžasně posiluje imunní systém.
červen 16, 2016 00:53
NČ : doktor
Hahaha.Jasně česnek je důležitý i cubula,ale nezatracuj chutné a léčivé byliny.Ahoj
červen 16, 2016 13:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]