O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GULÁŠEK PODLE VLADIMÍRA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 březen 2016
Přejít na obsah
GULÁŠEK PODLE VLADIMÍRA
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Vladimír KroupaJá snad neznám chlapa, co by neměl rád guláš. Znám plno chlapů, co ho umí vařit. Znám jich ale i plno, co ho uvařit neumí. Guláš, jak známo, patří, takříkajíc k „rodinnému stříbru" a tak se recepty na něj dědí z generace na generaci. Zdědil jsem ho po babičce a dělám ho docela jednoduše - žádné extrabuřty... Uznávám obecně známý fakt, že nejlepší je ten z hovězí kližky.

 

 

 

 

 

 

     Kližka je druh masa, který má rád málokdo, ale podle mě se dobrý guláš z ničeho jiného snad ani dělat nedá. Osobně ho mám rád, navzdory přiblblým nařízením Evropské unie, když je hezky rozleželý - to znamená tak druhý až třetí den po jeho uvaření. To je ale věc osobní chuti. Ale teď už vám předám můj recept:

 

 

 

GULAS1.jpg
 
 
 

 

Hlavně to chce kousek hezké hovězí kližky - asi tak 1 kg...

 

     Nakrájejte si nahrubo hodně cibule - asi tak tři. Rozetřete 3 - 4 stroužky česneku se solí a maso si nakrájejte na kostky. Já osobně nikdy u guláše nic z masa nevyřezávám a nevyhazuju. Kližkovaté kousky jsou žádoucí. Je to zdravé na klouby, tak proč se toho vzdávat a potom mít bolavá kolena že ano... U kližky je jen trochu obtíž v tom, že ať máte nůž sebeostřejší, jde to ztuha.

 

 

 

 

GULAS2.jpg

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]