O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Přihlášení
Anketa
GULÁŠEK PODLE VLADIMÍRA |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondělí, 14 březen 2016 | ||||||
Strana 1 z 4 ![]()
Kližka je druh masa, který má rád málokdo, ale podle mě se dobrý guláš z ničeho jiného snad ani dělat nedá. Osobně ho mám rád, navzdory přiblblým nařízením Evropské unie, když je hezky rozleželý - to znamená tak druhý až třetí den po jeho uvaření. To je ale věc osobní chuti. Ale teď už vám předám můj recept:
![]()
Hlavně to chce kousek hezké hovězí kližky - asi tak 1 kg...
Nakrájejte si nahrubo hodně cibule - asi tak tři. Rozetřete 3 - 4 stroužky česneku se solí a maso si nakrájejte na kostky. Já osobně nikdy u guláše nic z masa nevyřezávám a nevyhazuju. Kližkovaté kousky jsou žádoucí. Je to zdravé na klouby, tak proč se toho vzdávat a potom mít bolavá kolena že ano... U kližky je jen trochu obtíž v tom, že ať máte nůž sebeostřejší, jde to ztuha.
![]()
|
< Předch. | Další > |
---|