O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Přihlášení
Anketa
GULÁŠEK PODLE VLADIMÍRA |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondělí, 14 březen 2016 | ||||||
Strana 3 z 4
Po chvilce se „zatáhne" bílkovina, což vypadá asi takhle - to je důležité pro chuť masa. Potom teprve přistupte ke kořenění.
![]()
Přidejte špetku pepře, drceného kmínu asi kávovou lžičku a v dlani rozmělněte asi polévkovou lžíci majoránky. Promíchejte, přiklopte a zase nechte minutku prohřát. Potom teprve všechno osolte. Zase nechte chvilinku provařit. A je čas na papriku. Stáhněte hrnec z plotny a přidejte asi 3 - 4 kávové lžičky sladké mleté papriky. Podle nátury a toho, jestli budou, nebo nebudou jíst jídlo i děti, je možno jednou tou lžičkou hrábnout i do papriky pálivé.
![]()
Stále mimo plotnu vše dobře promíchejte. Mimo plotnu proto, aby se vám paprika nepřipálila, to by totiž jídlo zhořklo. Tenhle postup nepodceňujte, to je právě ta „alchymie" zvaná - guláš.
|
< Předch. | Další > |
---|