O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FLORENTÝNKA S CHŘIPKOU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 únor 2016
Už pár dní se mi honí hlavou všechno možné, jen ne myšlenky na jídlo a na vaření. Někde jsem potkala chřipku a od té doby si děláme společnost. Jako společník je tahle chřipka dost vyčerpávající, nenechá mě ani chvíli odskočit si k něčemu důležitějšímu, užitečnějšímu, přínosnějšímu. Nutí mě věnovat se jen jí, rýmě, kašli, teploměru a vaření čaje. Pohlcuje veškerou mou fyzickou i duševní kapacitu. (pozn. red.: Já fakt nevím, jak je to možné, ale asi se to od Florentýnky přeneslo na Jižní Město. Jsem na tom totiž stejně…)


 

 

 

 

No jo, ale pravidelný čtvrteční článek se s chřipkou nastěhovanou až do postele napsat nedá. V takových chvílích blahořečím své posedlosti plánováním, protože díky plánu předem vím, jaké budu v budoucnu potřebovat fotky a recepty a díky plánu si je můžu nachystat jen tak mimochodem, při vaření běžných domácích jídel. A díky plánu jsem byla na dnešek nachystaná předem, stačilo to jen silou vůle a s malou pomocí farmaceutického průmyslu poskládat dohromady.

 

Takže na webu Kuchařky pro dceru nejsou chřipkové prázdniny, ale opět si můžete přečíst nový článek. Obsahuje podrobný návod, jak připravit výbornou a nadýchanou dušenou rýži, se všemi detaily a nákupními doporučeními. Je určen především těm, kdo se zatím spoléhají na rýži ve varných sáčcích a na podobné zbytečnosti.


        Hlavně tím vším chci ale říct, že vzdor plánům a představám se vždycky po cestě objevují
překážky a neplánovaná zastavení. Čím lépe je člověk připraven, tím méně je pak zaskočen a vyveden z míry. Takže až vám někdy na něčem bude v kuchyni opravdu záležet, třeba až si někdy budete chtít pozvat domů návštěvu na jídlo, pamatujte, že se zcela jistě někde něco pokazí. A že to je jen zkouška, jak si obstojíte. Proto zkuste už předem myslet na možné problémy.



Nevařte jídlo, které nemáte vyzkoušené. Nevařte víc chodů najednou, než byl váš dosavadní rekord. Nenakupujte neznámé suroviny. Nevařte všechno na poslední chvíli, ale udělejte si přípravu už den předem. Nesnažte se zároveň vařit a bavit návštěvu… Plánování a příprava přispívá ke kuchařské pohodě stejně jako dobrá dušená rýže.

 

 

          Užijte si den!

 

 

 

FLORENTÝNA

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
Florentýnko, : -doktor-
.....brzy se nám uzdrav a uvař pro nás něco domácího a dobrého.Hezký den již mimo chřipku a postel.....Ahoj
únor 25, 2016 13:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]