Čtvrtek, 15 listopad 2007 |
No přeci jídlo... Tak poslouchejte: Kilo rajčat pokrájíme na čtvrtky, dáme na pekáč, přidáme malou feferonku (pro lidi, kteří neradi pálivé nemusíme) - bez jader!!!, zasypeme tak dvěma, třemi lžičkami pískového cukru a dáme do trouby na 250 stupňů - tak asi na půl hodinky. Než se to upeče, připravíme si vývar, může být i z kostky - asi tak půl litru.
Když se z rajčat začne oddělovat slupka a dělat se na ní puchýřky, vyndáme vše z trouby a necháme prochladnout. Pak rozmixujeme, vypláchneme vývarem pekáč, kde zbyla šťáva z těch rajčat a zkaramelizovaný cukr, přidáme ještě trochu kečupu, promícháme, osolíme, opepříme a můžeme podávat. Je to lahoda, tahle polévka Blood Mary, hubne se po ní (údajně - ovšem nesmíte toho sežrat kotel s pěti houskama) a dá se podávat jako samostatné jídlo... ![](http://obrazky.kudlanka.cz/kockaL.jpg)
Jsem jen žena z lidu toužím po troše klidu, voní mi tu chleba, jídla je mi třeba nač jsou všecky diety stejná jako před lety já už nikdy nebudu život mi dal přes hubu ač bych vskutku velmi ráda nebudu už štíhlá mladá krásná ani bohatá ještě že mám koťata kočka - kdo by to byl řek - je skutečně dobrý lék na stres nebo smutek - když vám každej utek jak na rány mast na duši je chlast když se flaška koupí temnota ustoupí po panáčku jen rozzáří se den a tuzemský rum prozáří tvůj dům Alena T.
|