Neděle, 06 prosinec 2015 |
Ráda bych se vás všech zeptala na jakékoliv informace a recepty, které se týkají nakládání zeleniny. Zaujal mě totiž komentář Aknely pod jedním článkem, kde píše, že si doma nakládá různé druhy zeleniny, a že je to jednoduché. Já sama mám zkušenosti jen s nakládáním zelí v malém množství, ale velmi nám to domácí kvašené chutná.
Tak bych vás všechny chtěla požádat o výměnu zkušeností a získala novou inspiraci. Ráda bych také uvedla, že fermentovaná zelenina českého původu je přímo elixír mladí a zdraví. Na toto téma bych proto velmi ráda diskutovala s místními čtenářkami a čtenáři. V současné době je populace masírována reklamou na to nejhorší, co se dá vůbec vymyslet k jídlu. Hlavně, že je to hned a bez práce. Malá osvěta určitě neuškodí. Z mého pohledu bychom se měl vyvarovat receptům na téma: Pojďte všichni smažit! Všechny zdravím a těším se na vaše zkušenosti a recepty! MOIRA
|