O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
- ARCHIV - AMERICKÉ ZAČÁTKY - I.
- AMERICKÉ ZAČÁTKY - II.
- SOFFRITTO - ZNÁTE TO?
- VAŘÍM PROFESIONÁLNĚ
- KOLOZSVÁRSKÉ ZELÍ
- NOVÉ ZAČÁTKY I.
- NOVÉ ZAČÁTKY II.
- MORAVŠTÍ "BRABCI"
- STAŘÍ ČECHOVÉ BÝVALI PAŠÁCI...
- GOLUBCE - ZELNÉ ZÁVITKY
- JAK JSEM SE ZBLÁZNIL ...
- LENOŠI CELÉHO SVĚTA - SPOJTE SE!
- ZESTÁRL JSEM A JE MI FAJN...
- THEREMIN - ZPĚV ELEKTŘINY
- BETLÉM, JAK HO NEZNÁTE A JEŠTĚ NĚCO NAVÍC
- NEPOVEDENÝ LÉKAŘSKÝ VÝKON
Přihlášení
Anketa
SPARERIBS ČILI ŽEBÍRKA |
![]() |
![]() |
![]() |
Neděle, 27 září 2015 | ||||
Strana 1 z 2 ![]() Solidní řezník prodává solidní spareribs s víc jak dvoucentimetrovou vrstvou masa, nesolidní řezník prodává ořezaná žebra až na kost a k němu nechodí dělný lid pro spareribs, ale chudina pro kosti na polévku.Pátráním v historii jsem se však dopídil poznatku, že Američané a Maďaři mají smůlu. Maďaři mají nádherné třistakilové bagouny a představte si ten metr spareribs ... to se jen srdce tetelí!!! Ale Maďaři spareribs neznají a zpracují bagouna po svém. Jejich škoda. Američané zase nevědí, co je bagoun, i když možná ví, kde je Maďarsko, ale neví, že nejlepší spareribs jsou právě z nich. Spareribs u řezníka většinou objednáváme dlouho dopředu, jelikož zájemců je mnoho a prasátek málo. Také to chce hezké počasí, jelikož ke spareribs patří neodmyslitelně gril, dřevěné uhlí a ta venkovní atmosféra....
Ale jak říkám, venku je venku. Spareribs je Amerika a budeme se toho držet. Uděláme si salát, směs koření, barbecue, marinádu a napijeme se amerického vína. Tak - a teď recepty:
|
< Předch. | Další > |
---|