O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 srpen 2015
Přejít na obsah
VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

 

 

 

 

 

 

 

9. Utěrky

 

     V začátcích je velmi těžké udržet při vaření systém a pořádek, přitom prázdná a volná linka je pro váš rozlet zcela nezbytná, a to v jakékoli fázi vaření. Už dřív jsem pro vás napsala článek, jak udržet pořádek při vaření. Teď k němu ještě přidávám radu, abyste stále měli po ruce dva druhy utěrek: látkové a papírové.

 

     Nebojte se na každou novou kuchařskou seanci obětovat čistotu nejméně jedné látkové utěrky. Až se vám špinavé utěrky po týdnu nakupí, tak je pěkně společně vyperete na vyšší teplotu v pračce. Nekupujte tedy žádné krásné vyšívané utěrky, ale materiál, který snese agresivnější praní a který vám nebude líto zašpinit dnes a po vyprání znovu.

 

     Mějte utěrku stále po ruce, klidně si ji zastrčte za pásek nebo za zástěru. Utírejte s ní stále všechno, ale především pocákanou linku a špinavé nebo mokré ruce. Utěrka též funguje jako chňapka pro věci vytahované z trouby nebo pro tepelně vodivé poklice, které při dotyku pálí. V žádném případě ji ale neberte jako utěrku pro čisté, umyté nádobí. Na to musíte vyhradit zase jiný, čistý kousek.

 

 

 

utěrky
 
 
 

     Papírové utěrky se hodí na všechno, na co by vám látkové utěrky přece jenom bylo líto. Za celou dobu své kuchařské kariéry jsem ale nenašla držák na roli papírových utěrek, se kterým bych byla spokojená a který by mi umožnil odtrhnout kousek role jen jednou rukou. Třeba mi s tímhle problémem zase poradíte vy.

Až se vrhnete na smažení, tedy poslední druh tepelné úpravy, zjistíte, že nic lepšího na okapání usmažených dobrot, než papírové utěrky, neexistuje.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]