O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 srpen 2015
Přejít na obsah
VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

 

 

 

 

 

 

 

     Myslím, že fajn zdrojem vcelku uspokojivého a cenově dostupného litinového nádobí je IKEA. S údržbou litiny to není úplně bezproblémové, je třeba ji nejdřív dobře připravit a „zajet“ a v průběhu se o ni správně starat. Ale to už je nad rámec tohoto článku o základním vybavení.

 

 

 

7. Pekáček s roštem

 

     Shání se špatně, ale občas je někde k vidění. Vnitřní rošt je potřeba na to, aby na pečeni působil horký suchý vzduch i odspodu. Tedy aby neplavala ve výpeku a v tekutině, kterou lijete na dno pekáčku.

Spousta lidí dusí maso v troubě zpola podlité, někdy i zakryté, a mylně tomu říkají pečení. Nedopusťte se stejné chyby, protože opravdové pečení nasucho vám ukáže zase nové chuti a otevře nové možnosti. Dušení zůstává stále jen dušení, bez ohledu na to, jestli se děje na sporáku nebo v troubě.

 

     Opět nezapomeňte, že nepřilnavý povrch je tu dost bezpředmětný. Jednak nechcete omezit použití pekáčku jen do určité teploty a jednak přípečky, které se pak odlepí a rozpustí do omáčky, dodávají neuvěřitelnou chuť.

 

     V domácích potřebách si do košíku přihoďte i kuchyňský provázek, až budete tenhle pekáček kupovat. Provázek sváže maso do kompaktního tvaru a skvěle se s roštem při pečení masa doplňuje. Pokud chcete detaily, klikněte na odkaz, který jsem k pečení uvedla.

 

 

 

 

8. Velká lžíce

 

     Použití polévkové lžíce je dost limitované. Velká lžíce vám pomůže vyndat vařené maso z vývaru, promíchat těstoviny při vaření, nadzvednout knedlík ode dna, zamíchat salát, vyjmout pečeni z pekáčku, sebrat pěnu z vývaru. V každé tepelné úpravě si najde svoje.

 

 

velká lžíce

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]