O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 srpen 2015
Přejít na obsah
VVYCHYTÁVKY DO KUCHYNĚ OD FLO
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

 

 

 

 

 

 

2. Kvalitní škrabka na zeleninu

 

     Bez zeleniny nebude dost dobré ani vaše vaření, ani vaše strava. Jděte po škrabce s volně upevněným oboustranným ostřím. Hodí se pro leváky i praváky a její rychlost konkuruje Ferrari, jakmile najdete ten správný grif. Názorná ukázka: Postavte si mrkev na linku, levou rukou ji přidržujte ve svislé poloze a škrabkou přejíždějte nahoru a dolů po mrkvi. Levou rukou jen nenápadně mrkví otáčejte. Uvidíte, že nekecám.

 

 

dobrá škrabka

 

 

 

3. Cedníky

 

     Pořiďte si jeden cedník do dřezu a jeden na slévání vývaru. Pokud se pustíte do sebevzdělávání ve vaření, je nejjednodušší začít se základní tepelnou úpravou, tedy vařením v pravém slova smyslu. Vařit můžete brambory, těstoviny, luštěniny, zeleninu, maso do polívky a tak dále. Cedit budete stále. Tahle věc, kterou snadno postavíte do dřezu, vám nahradí další pár rukou. V nouzi ji můžete použít jako okrasnou mísu na ovoce nebo zeleninu, určitě se dá koupit v mnoha pěkných designových provedeních a brzy si v ní zvyknete umývat a oplachovat a odkapávat kde co.

 

 

cedník do dřezu
 
 
 

     Co se týká cedníku na vývar, lepší je jemnější než hrubší. Měl by něčím držet za okraj hrnce, aby se vám nesesunul a nepadal dolů.

 

cedník na vývar

 
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]