O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MORAVŠTÍ "BRABCI" PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 duben 2015
Přejít na obsah
MORAVŠTÍ "BRABCI"
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

     Úderem čtvrté jsem se tam ale dostavil. Chlapci již byli na místě a naše první kroky vedly do sklepa, kde v několika kádích bylo cosi podobné sračkám. Co to je? Ptám se. Nakvašenej rmut Tome!!Budeme pálit kořalku. A opravdu. Obrovská školní jídelna nabízí obrovské možnosti. Prakticky denně je strávníkům předkládáno ovoce. Né všichni strávníci ovoce konzumují a né všichni strávníci dostanou vždy svůj příděl. Chlapi pečlivě kontrolovali docházku a přebytky se hromadily astronomickým navýšením. A tak lísky s hroznovým vínem a kvalitní druhy ovoce s dostatečnou cukernatostí mizely v kádích, kde za přispění divokých kvasinek rmut kvasil.Ten den byl právě již vykvašen a připraven k pálení.

      Není divu, že chlapi s.... strachy! Jednak za to byly tenkrát dost pálky a pak ještě ztráta jména a prestiže v oboru atd.atd. Proto ta ranní časnost. V maximálně moderní kuchyni byl vybrán jeden nerezový kotel sloužící coby tlakový hrnec. Poklice byla naklápěcí, jak jinak a upevňovala se k tělesu kotle rychlošroubovacími uzávěry. Ve středu poklice byl umístěn tlakoměr, který sloužil i jako teploměr. Kotel byl napevno zabudován do podlahy teraso, měl el. ohřev a solidní vypouštěcí kohout o průměru výtoku jistě přes 5 cm. Kotel měl podle mého odhadu nějakých 300 litrů.

     Sračky z kádě jsme začali plnit do přepravních nádob a mini výtahem jsme je transportovali ke kotli. Zanedlouho byl kotel naplněn. Tlakoměr s teploměrem v jedné osobě na poklici byl demontován a do vzniklého otvoru byl neprodyšně namontován přívod k chladícímu šneku. Šnek vyrobený ve sklárnách na severu Čech byl impozantní! Velký skleněný válec s dvěma přívody a s dvěma vývody na rmut a na chladící médium, vše uloženo na vozíku. Bylo to nepraktické kvůli rozbití, ale zase do toho bylo vidět a fungovalo to nadmíru perfektně.

     Kotel se uzavřel, nastavil se příkon tepla a už se jenom čekalo, už to jelo!! Já jako moc na tohle odborník nejsem a tak jsem jenom sledoval jak muži první tekutinu vylévali a chutnali a pak opět vylévali až šla čistá kořalka (tak jsem byl poučen) že jde ta přibloudlina s vodou pak čistá kořalka a pak zase přibloudlina s vodou a pak to teklo jak když čůrá chlap a jeden kotel byl najednou hotov a ty sračky byly ještě větší sračky a tak se nechaly krásně vypouštět tím kohoutem přímo do pod kohoutem umístěného kanálu a naplnil se další kotel atd.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]