O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
CITRONOVÉ TROJHRÁNKY |
![]() |
![]() |
![]() |
Středa, 14 leden 2015 | ||||
Strana 1 z 2 ![]()
Věřím ale, že se najde český recept - a určitě budou rodiny, které ho pečou pravidelně, ale já tenhle druh úpravy citrónu viděla v životě prvně. A to peču celkem často.
Výsledek mě nakonec mile překvapil. Čekala jsme něco jako citrónový puding na placce těsta – ale i když krém má opravdu konzistenci hutnějšího pudinku – výsledek byla citrónová nádhera (mamka by řekla, že to je citrónový tak, že se až huba stahuje).
Aby taky ne, když je tam šťáva ze šesti citrónů... No, a cukru je tam taky absolutně šílený množství.
Vzhledem k tomu, že se snažím používání cukru omezit opravdu jen “pocukrovávání”, nebudu tyhle trojúhelníčky péct tak často, jak bych ráda. Navíc, když i jen malý kousek je opravdu velmi vydatný a sytý. Je to prostě lahůdka pro zvláštní a speciální příležitosti.
Když jsem hledala recepty na webu, našla jsem hodně blogů, kde se citrónové trojúhelníčky pečou tradičně jen na Vánoce. Takže u nás zas příští Vánoce… Vám ale vřele zkoušku doporučuju - blíží se přeci Valentýn!
Recept se skládá z upečené krusty, na kterou se pak naleje náplň. Důležité je, nechat krustu téměř vychladnout.
|
< Předch. | Další > |
---|