O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
PEŘÍČKOVÉ KAISERKY |
Úterý, 24 červen 2014 | |||
Dnes vám tu nabízím ty nejlepší kaiserky po sluncem. Nemyslím jimi však ani ženy a dívky, které měly či mají "cosi společného" s hercem Oldřichem Kaiserem, ani druh střevlíka, který je po něm pojmenován Cychrus kaiseri. Ne, ty dnešní kaiserky jsou pečené a moc dobré, protože jsou od velmi šikovné kuchařinky!
Suroviny:
500 g hladké mouky
Postup
Do mísy nasypeme mouku (lepší je prosátá) a uděláme důlek, do nějž rozdrobíme kvasnice. Ty posypeme cukrem a přlijeme 5 lžícemi vlažného mléka. Ve zbytku mléka rozšleháme vidličkou vajíčka, přidáme olej a sůl. Vlijeme do mísy k mouce a dobře propracujeme (mně to trvalo asi 5 minut).
Poznámka
Pokud zbydou do druhého dne, což se stává málokdy :-))) , dám je do hrnce, přikryji utěrkou a pak poklicí a schovám do studené trouby. Houstičky můžeme i zamrazit, nejlepší je to do dvou hodin po vyjmutí z trouby. Pak chutnají jako čerstvě upečené.
|
< Předch. | Další > |
---|