O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
KUŘE V SÝROVOSMETANOVÉ KRUSTĚ |
![]() |
![]() |
![]() |
Úterý, 05 březen 2013 | ||||
Strana 1 z 2
Asi to s timhle koníčkem bude dost souviset, ale co naděláš, jak říkával strýc Jarda: "Suchejma dětma nezatopíš a vlhký blbě hořej." No já vim, je to hnusný a nelogický pořekadlo, ale to já ne, to von! -))) Tak jsem se rozhodla, páč jsem občas experimentátorka a pokud se dílo zadaří, proč se nepodělit, he? Ale ještě předtim, pro případ, že by se počínající Alzheimer zabydlel v mym mozku natrvalo a rozcapoval se tam, musim vám napsat, kterýže to jídla opravdu miluju.
1. brambory, nejlíp v podobě kaše, občas vylepšený strouhanym čedarem, nebo pečenym česnekem a špetičkou majoránky. A k tomu párek nebo opečenej luncheon meat alias českej lančmít nebo domácí karbanátek nebo sekanou nebo muj excelentní gulášek — výsledek sice vypadá (obzvlášť, když všechno pěkně zamíchám dohromady), jakoby to už někdo přede mnou sněd, ale já to miluju
2. máminy obrácený řízky, opečený a pak upečený na peřině z rozpečenejch rajčat, paprik a cibule, to celý navrstvený na bramborový kaši (a rozmíchaný). Když se všechny ty chutě spojí na jazyku, je to lepší, než nefalšovanej orgasmus. Vaginální i klitorální. A možná i oba zároveň, ale nevim to jistě, eště jsem to neporovnávala...
3. čerstvej chleba, ideálně patka, namazaná máslem a posolená (úžasný je máslo Prezident s mořskou solí — taková ta bábovička, co je drahá jako prase, ale skvostný chuti). V létě s rajčetem, tím, co voní, skleníkový oranžový nebrat, maj hovnivou chuť! 4. krupicovou kaši, kterou si vařim sama z krupice a mlíka, navrchu s nastrouhanou hořkou čokoládou a plátkem másla, který se roztejká a spolu s čokoládou dělá grandiózní povrch (ten si nechávám nakonec, jako úchvatný poslední sousto)
5. kuře v sejrovosmetanový krustě — (viz následující recepis) .
6. čerstvě uvařený libový hovězí, k tomu hořčice plnotučná a kousek chleba
7. tlačenka libová davelská, namazaná kremžkou hořčicí, to celý na tlustym krající čerstvýho chleba
8. čerstvá sekaná (taková ta červená od řezníka) s kremžskou hořčicí a křupavym pivnim rohlíčkem, ze kterýho napřed odrbu krystaly soli, páč mi vaděj
9. řízek z dotenka vyklepaný vepřový pečeně (z jednoho průměrně velikýho kousku karé dokážu timhle způsobem nadělat až 4 řízky), dvakrát obalenej v trojobalu. Strouhanka pak z nahrubo nastrouhaný nejlíp veky nebo bagety.
10. matčiny škubánky, opečený a posypaný mákem a cukrem, k tomu aspoň půl litru mlíka
|
< Předch. | Další > |
---|