O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RYCHLÝ MOUČNÍK S OVOCEM PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 září 2012

Následující dortík můžete připravit z libovolného ovoce, které zrovna máte doma - ať už použijete ovoce čerstvé, mražené nebo kompotované, zaručeně bude výsledek dobrý. Zvládne to každý, opravdu se na tom nedá nic zkazit. Má ale jednu velkou nevýhodu: velice rychle se "vypaří" :-)))

 

 

 

 

 

 

OVOCNÁ  LAHŮDKA

.

1 litr mléka

2 pudingy ( podle chuti jakou máte rádi)

2 malé želatiny (připravit podle návodu)

240 g piškotů

Ovoce

 

      Piškoty poklademe na plech ve dvou vrstvách. Jedna vrstva a druhá mezi místa, kde vznikne prostor. Uvaříme si puding podle chuti - jaký kdo máte rád - a teplý ho nalijeme na vrstvu piškotů. Necháme trochu zchladit a ozdobíme ovocem (doporučuji broskve, meruňky, ostružiny, maliny, hrušky, hrozny – ty jsou velmi chutné, atd.). Připravíme si želé podle návodu a lehce jím dortík zalijeme.  Necháme zchladit a na 24 hod. dáme ztuhnout v lednici.

 

 

     Je to velmi osvěžující a rychle připravené. Výborný zákusek ke kávě a pro návštěvy. A pokud máte fantazii a trochu času, lze si tento zákusek i krásně nazdobit.

 

 

Přeji vám všem lahodný požitek a dobrou chuť!

LADA

 

Komentáře (4)add feed
To je : Myška
ilustrační foto, že?
září 17, 2012 08:18
Tohle znám, : Mirka .
ale připomnělo se mi to - hned vím, kco dnes udělám!
září 17, 2012 12:02
k 1. narozeninám : Sars
Já ho dělala teď 3x synovi k 1.narozeninám. 3x protože rodina chodila ve vlnách :-) jen puding jsme udělala hustší - z méně mléka a dormíchala v něm tvaroh- a to je dobrotka :-) jinak postup stejný, jen je to takové lehší, a nahoře jsem to ozdobila zakyskou oslazenou a do ní ovoce a je to hezké pro oko a dobré smilies/grin.gif a každý to zvládne.
září 18, 2012 19:29
méně pracná : alík puntík
nicméně stejně dobrá komunistická verze: Tedy ta, co kolovala kdysi popracovištích:
vrstvapiškotků - pokapat šťávou z přísušného kompotu, vrstva zakysané smetany, vrstva ovoce kompotovaného, vrstva piškotků - atd. do vyčerúáí zásob. Poté uložíme dort do ledničky - nejlépe přes noc a ozdobíme šlehačkou. Výrobek zmizí rychlostí zvuku. Při více dětech i světla
září 24, 2012 20:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]